foto

Brian Markinson

  • nar. 1.1.1970 (47 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Brian Markinson se narodil sice v New Yorku, ale vyrůstal v Chicagu. Vystudoval herectví v Londýně, poté se přestěhoval zpět do své rodné země, kde navštěvoval akademii dramatického umění.

Nikdy se z něj nestal herec, kterého byste si na plátně všimli delší dobu. Vždycky odehrál pár epizod v televizních seriálech a párkrát se mihnul v některých filmech. Zřejmě jeho nejvýznamnější role přijde až na podzim roku 2012, kde si zahraje v seriálu THE ARROW hlavní zápornou postavu Adama Hunta.

Ondřej "Xavi6" Šedý

Herecká filmografie

Filmy

2017 Backstabbing for Beginners
Hell in a Handbag
Prodigals
2014 Godzilla
2013 Blink (TV film)
Po proudu
Tajemství rodného domu
12 kol: Reloaded
2012 Ohnivý armagedon (TV film)
2011 Šílená hra (TV film)
2010 Frankie & Alice
Triple Dog
2009 Nora Roberts: V pravé poledne (TV film)
Opatrovnictví (TV film)
Vzájemná objetí
2008 Mayerthorpe (TV film)
Přednosti života (TV film)
2007 Odstřelovač
Soukromá válka pana Wilsona
2006 Eight Days to Live (TV film)
Rodinná dovolená a jiná neštěstí
Vražda na Pleasant Drive (TV film)
Yellowstone v plamenech (TV film)
2005 Jezdci z jižního Bronxu (TV film)
Plague City: SARS in Toronto (TV film)
2004 Dotek zla (TV film)
Havárie letu 323 (TV film)
Chasing Freedom (TV film)
Klub zneuctěných (TV film)
Life, The (TV film)
Stupeň 6: Dny totální zkázy (TV film)
10,5 stupně (TV film)
2003 Bad Faith
Lucky 7 (TV film)
2002 Sniper
Start v ohrožení
100 dní v džungli (TV film)
2001 Antrax
Prokletí žlutozeleného škorpióna
Sports Pages, The (TV film)
2000 Darebáčci
Harryho případ (TV film)
The New Adventures of Spin and Marty: Suspect Behavior (TV film)
Veď mě dále cesto má (TV film)
Z jaké jsi planety?
1999 Sladký ničema
1998 Barvy moci
Město andělů
Nepřítel státu
Už je v boudě (TV film)
1997 Sopka
V první linii (TV film)
1996 In the Blink of an Eye (TV film)
Intimní detaily
Lebkouni V: Tisíciletí (TV film)
Pád do tmy (TV film)
Zapomenuté hříchy (TV film)
1995 Apollo 13
Live Nude Girls
1994 Bílá míle (TV film)
Blázni a poloblázni
In the Line of Duty: The Price of Vengeance (TV film)
Krutá pravda
Vlk
Web of Deception (TV film)
Witness to the Execution (TV film)
1993 Columbo: Motýl v šedých stínech (TV film)
1992 Detektiv Nails (TV film)
Sinatra (TV film)
Woman Scorned: The Betty Broderick Story, A (TV film)
1991 Doktor

TV seriály

2017 Let the Right One In (TV seriál)
Salvation (TV seriál)
Coup de Grace (E10)
Patriot Games (E09)
From Russia, With Love (E08)
další epizody (5)
2016 Shut Eye (TV seriál)
2015 iZombie (TV seriál)
Real Dead Housewife of Seattle (S02E03)
Blaine's World (S01E13)
Continuum (TV seriál)
Final Hour (S04E06)
The Desperate Hours (S04E05)
Zero Hour (S04E04)
další epizody (5)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Nová záležitost (S07E09)
2014 Fargo (TV seriál)
The Rooster Prince (S01E02)
Krokodýlí dilema (S01E01)
Jak přežít rozvod (TV seriál)
Klondike (TV seriál)
Rush (TV seriál)
Continuum (TV seriál)
The Dying Minutes (S03E12)
3 Minutes to Midnight (S03E11)
Revolutions Per Minute (S03E10)
další epizody (11)
2013 Darebák (TV seriál)
Continuum (TV seriál)
Second Time (S02E13)
Second Last (S02E12)
Second Guess (S02E11)
další epizody (12)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Službičky (S06E11)
K okamžitému zveřejnění (S06E06)
Potopa (S06E05)
další epizody (6)
2012 Arctic Air (TV seriál)
Arrow (TV seriál)
Konec roku (S01E09)
Nový začátek (S01E01)
Continuum (TV seriál)
End Times (S01E10)
Family Time (S01E09)
The Politics of Time (S01E07)
další epizody (8)
Firma (TV seriál)
Saving Hope (TV seriál)
Vesmírná loď Galactica – Krev a chrom (TV seriál)
The Killing (TV seriál)
Donnie or Marie (S02E12)
Sayonara, Hiawatha (S02E09)
Openings (S02E06)
další epizody (5)
Lovci duchů (TV seriál)
Hunteri Heroici (S08E08)
2011 Kauzy podle Kate (TV seriál)
The Killing (TV seriál)
Stonewalled (S01E08)
What You Have Left (S01E06)
Super 8 (S01E05)
2010 Dvojí identita (TV seriál)
Rookie Blue (TV seriál)
Superkočky (TV seriál)
2009 Caprica (TV seriál)
Pilot (E01)
2008 Flashpoint (TV seriál)
Svatyně (TV seriál)
2007 Bionická žena (TV seriál)
Traveler (TV seriál)
2006 Agentura Jasno (TV seriál)
Prairie Giant: The Tommy Douglas Story (TV seriál)
Saved (TV seriál)
2005 Da Vinci's City Hall (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
Phantom Traveler (S01E04)
2004 Dotek zla (TV seriál)
Láska je Láska (TV seriál)
2003 Andělé v Americe (TV seriál)
Milénium se blíží: Špatná zpráva (E01)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
2002 Breaking News (TV seriál)
Girls Club (TV seriál)
Mrtvá zóna (TV seriál)
Tom Stone (TV seriál)
Uneseni (TV seriál)
Zóna soumraku (TV seriál)
2001 The Chris Isaak Show (TV seriál)
UC: Undercover (TV seriál)
2000 Černý anděl (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Na pomezí záhad (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Spálená země (S04E09)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
Sedm dní (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Šálení smyslů (S05E19)
1997 Pensacola - Zlatá křídla (TV seriál)
Milénium (TV seriál)
Sacrament (S01E15)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Vysoká hra (S05E25)
1996 Milénium (TV seriál)
Blood Relatives (S01E07)
The Judge (S01E04)
Ochránce (TV seriál)
1995 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Tváře (S01E13)
Cathexis (S01E12)
1994 George Carlin Show, The (TV seriál)
Správná pětka (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Znovuzrozený (S01E22)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Domů (S07E13)
1993 Policie New York (TV seriál)
1992 Love & War (TV seriál)
Tequila a Bonetti (TV seriál)
1991 Sisters (TV seriál)
1990 Equal Justice (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
1988 China Beach (TV seriál)
Murphy Brown (TV seriál)
1987 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace