foto

Brian Markinson

  • nar. 1.1.1970 (50 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Brian Markinson se narodil sice v New Yorku, ale vyrůstal v Chicagu. Vystudoval herectví v Londýně, poté se přestěhoval zpět do své rodné země, kde navštěvoval akademii dramatického umění.

Nikdy se z něj nestal herec, kterého byste si na plátně všimli delší dobu. Vždycky odehrál pár epizod v televizních seriálech a párkrát se mihnul v některých filmech. Zřejmě jeho nejvýznamnější role přijde až na podzim roku 2012, kde si zahraje v seriálu THE ARROW hlavní zápornou postavu Adama Hunta.

Ondřej "Xavi6" Šedý

Herecká filmografie

Filmy

2019 All Joking Aside
Tipped
2018 Backstabbing for Beginners
2017 Prodigals
2014 Godzilla
2013 12 kol: Reloaded
Blink (TV film)
Hell in a Handbag
Po proudu
Tajemství rodného domu
2012 Ohnivý armagedon (TV film)
Vesmírná loď Galactica - Krev a chrom
2011 Šílená hra (TV film)
2010 Frankie & Alice
Triple Dog
2009 Nora Roberts: V pravé poledne (TV film)
Opatrovnictví (TV film)
Vzájemná objetí
2008 Mayerthorpe (TV film)
Přednosti života (TV film)
2007 Odstřelovač
Soukromá válka pana Wilsona
2006 Eight Days to Live (TV film)
Rodinná dovolená a jiná neštěstí
Vražda na Pleasant Drive (TV film)
Yellowstone v plamenech (TV film)
2005 Jezdci z jižního Bronxu (TV film)
Plague City: SARS in Toronto (TV film)
2004 10,5 stupně (TV film)
Chasing Freedom (TV film)
Dotek zla (TV film)
Havárie letu 323 (TV film)
Klub zneuctěných (TV film)
Stupeň 6: Dny totální zkázy (TV film)
The Life (TV film)
2003 Bad Faith
Lucky 7 (TV film)
2002 100 dní v džungli (TV film)
Sniper
2001 Antrax
Prokletí žlutozeleného škorpióna
Sports Pages, The (TV film)
Start v ohrožení
2000 Darebáčci
Harryho případ (TV film)
The New Adventures of Spin and Marty: Suspect Behavior (TV film)
Veď mě dále cesto má (TV film)
Z jaké jsi planety?
1999 Sladký ničema
1998 Barvy moci
Město andělů
Nepřítel státu
Už je v boudě (TV film)
1997 Sopka
V první linii (TV film)
1996 In the Blink of an Eye (TV film)
Intimní detaily
Lebkouni V: Tisíciletí (TV film)
Pád do tmy (TV film)
Zapomenuté hříchy (TV film)
1995 Apollo 13
Live Nude Girls
1994 Blázni a poloblázni
Bílá míle (TV film)
In the Line of Duty: The Price of Vengeance (TV film)
Krutá pravda
Pavučina klamu (TV film)
Svědkyně smrti (TV film)
Vlk
1992 A Woman Scorned: The Betty Broderick Story (TV film)
Detektiv Nails (TV film)
Sinatra (TV film)
1991 Doktor

TV seriály

2020 Tribal (TV seriál)
Projekt Modrá kniha (TV seriál)
Co se skrývá pod povrchem (S02E08)
2019 Unspeakable (TV seriál)
Apologies (2005–2015) (E08)
Intent (1997–2005) (E07)
Krever (1993–1996) (E06)
další epizody (7)
V zajetí kouzel (TV seriál)
The Secret Sea (S04E12)
The 4-1-1 (S04E11)
All That Hard, Glossy Armor (S04E10)
další epizody (5)
2018 Sabrinina děsivá dobrodružství (TV seriál)
Kapitola jedenáctá: Příběh zimního slunovratu (S01E11)
Take Two (TV seriál)
The Devil You Know (E06)
The Crossing (TV seriál)
A Shadow Out of Time (E02)
Colony (TV seriál)
A Clean, Well-Lighted Place (S03E07)
Jak přežít rozvod (TV seriál)
Rule #1: Keep the Toast Short (S05E06)
Rule #303: Burn That Sh*t to the Ground (S05E05)
Rule #63: It's a Marathon, Not a Sprint (S05E04)
další epizody (6)
2017 Let the Right One In (TV seriál)
Salvation (TV seriál)
Rána z milosti (S01E10)
Hry patriotů (S01E09)
Z Ruska s láskou (S01E08)
další epizody (5)
2016 Shut Eye (TV seriál)
Five of Cups (S01E08)
Two of Swords (S01E07)
2015 iZombie (TV seriál)
Real Dead Housewife of Seattle (S02E03)
Blaine's World (S01E13)
Darebák (TV seriál)
Oysters But No Pearls (S03E08)
Mea Culpa (S03E07)
Lights Out (S03E06)
další epizody (8)
Continuum (TV seriál)
Final Hour (S04E06)
The Desperate Hours (S04E05)
Zero Hour (S04E04)
další epizody (5)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Nová záležitost (S07E09)
2014 Fargo (TV seriál)
The Rooster Prince (S01E02)
Krokodýlí dilema (S01E01)
Klondike (TV seriál)
Rush (TV seriál)
Don't Ask Me Why (E02)
Pilot (E01)
Continuum (TV seriál)
The Dying Minutes (S03E12)
3 Minutes to Midnight (S03E11)
Revolutions Per Minute (S03E10)
další epizody (11)
2013 Continuum (TV seriál)
Second Time (S02E13)
Second Last (S02E12)
Second Guess (S02E11)
další epizody (12)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Službičky (S06E11)
K okamžitému zveřejnění (S06E06)
Potopa (S06E05)
další epizody (6)
2012 Arctic Air (TV seriál)
Arrow (TV seriál)
Konec roku (S01E09)
Nový začátek (S01E01)
Continuum (TV seriál)
End Times (S01E10)
Family Time (S01E09)
The Politics of Time (S01E07)
další epizody (8)
Firma (TV seriál)
Saving Hope (TV seriál)
Ride Hard or Go Home (S01E12)
Heartsick (S01E08)
Zločin (TV seriál)
Kluk, nebo holka (S02E12)
Sayonara, Hiawatha (S02E09)
Začátky (S02E06)
další epizody (5)
Lovci duchů (TV seriál)
Hunteri Heroici (S08E08)
2011 Kauzy podle Kate (TV seriál)
The Two Richards (S01E05)
Zločin (TV seriál)
Obstrukce (S01E08)
Co po tobě zbylo (S01E06)
Učitel (S01E05)
Rookie Blue (TV seriál)
Nákaza (S02E08)
Svatyně (TV seriál)
Svatyně pro nikoho (2.část) (S04E13)
Svatyně pro nikoho (1.část) (S04E12)
Pomocník (S04E10)
další epizody (4)
2010 Dvojí identita (TV seriál)
Superkočky (TV seriál)
Caprica (TV seriál)
Apotheosis (E18)
Here Be Dragons (E17)
The Heavens Will Rise (E16)
další epizody (12)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Rozdrcený a vyhozený (S11E07)
2009 Caprica (TV seriál)
Pilot (E01)
Flashpoint (TV seriál)
Never Let You Down (S02E11)
Láska je Láska (TV seriál)
Lakmusový test (S06E05)
Laškování k popukání (S06E03)
Ladíme k sobě (S06E02)
další epizody (4)
2008 Láska je Láska (TV seriál)
Loajalita a pravda (S05E12)
Lunární cyklus (S05E11)
Lokace: Los Angeles (S05E06)
další epizody (7)
2007 Bionická žena (TV seriál)
Traveler (TV seriál)
New Haven (E03)
The Retreat (E02)
Láska je Láska (TV seriál)
Lekce číslo jedna (S04E07)
Lidi, život je šílenej (S04E02)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Kostlivci (S04E17)
2006 Agentura Jasno (TV seriál)
Shawn versus Rudý fantom (S01E08)
Prairie Giant: The Tommy Douglas Story (TV seriál)
Saved (TV seriál)
2005 Da Vinci's City Hall (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
Démon v letadle (S01E04)
Mrtvá zóna (TV seriál)
The Collector (S04E02)
2004 Dotek zla (TV seriál)
2003 Andělé v Americe (TV seriál)
Milénium se blíží: Špatná zpráva (E01)
2002 Breaking News (TV seriál)
Girls Club (TV seriál)
Tom Stone (TV seriál)
Uneseni (TV seriál)
Taken (E10)
Rozbité nádobí (E08)
Boží rovnice (E07)
Zóna soumraku (TV seriál)
2001 The Chris Isaak Show (TV seriál)
UC: Undercover (TV seriál)
2000 Na pomezí záhad (TV seriál)
Černý anděl (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Spálená země (S04E09)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
Správná pětka (TV seriál)
Judgment Day (S05E19)
Fam-i-ly (S05E17)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
Sedm dní (TV seriál)
Správná pětka (TV seriál)
Of Sound Mind and Body (S04E17)
Akta X (TV seriál)
Šálení smyslů (S05E19)
1997 Pensacola - Zlatá křídla (TV seriál)
Milénium (TV seriál)
Sacrament (S01E15)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Vysoká hra (S05E25)
1996 Milénium (TV seriál)
Blood Relatives (S01E07)
The Judge (S01E04)
Ochránce (TV seriál)
1995 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Tváře (S01E13)
Cathexis (S01E12)
1994 The George Carlin Show (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Znovuzrozený (S01E22)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Domů (S07E13)
1993 Policie New York (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Extended Family (S03E11)
Columbo (TV seriál)
Motýl v šedých stínech (S10E08)
1992 Love & War (TV seriál)
Tequila a Bonetti (TV seriál)
1991 Sisters (TV seriál)
1990 Equal Justice (TV seriál)
1988 China Beach (TV seriál)
Murphy Brown (TV seriál)
1987 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky