Reklama

Reklama

Těžko zabráníte vstoupit něčemu, co už je dávno uvnitř. Michael Vartan, Erin Moriartyová a Nadine Velazquezová hrají v hlavních rolích vdovce, jeho dcery a nové ženy, kteří jsou připraveni začít nový život poté, co se přestěhují na poklidné předměstí. Když se ale kolem nich začnou dít podivné věci, vyjde najevo, že s jejich zdánlivě dokonalým domovem něco není v pořádku. Něco, co se skrývá uvnitř domu a v jeho zdech. Jakmile odhalí smrtící tajemství svého nového domova, riskují, že se stanou další kapitolou jeho děsivé historie v tomto psychologickém thrilleru, který vás přiměje dobře zvážit, kam se příště nastěhujete. (HBO Europe)

(více)

Recenze (117)

misterz 

všechny recenze uživatele

Tak neviem. Niektoré momenty sa po strašidelnej stránke celkom vydarili a jedna či dve ľakačky aj zafungovali, ale celkovo som čakal niečo lepšie. Síce ono sa už v tomto hororovom subžánri niečo inovatívne len ťažko hľadá, no predsa len som čakal niečo zaujímavejšie ako len jedného popleteného emáka na povale. Slabší priemer. 55/100 ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Mladá rodina sa presťahuje do domu, ktorý získajú za nezvyčajne výhodných podmienok. Tešia sa na nový začiatok, ktorý potrebovala hlavne ich mladá dcéra. Tá je prvou, ktorej sa po príchode do domu niečo nezdá. Počuje zvláštne zvuky a naviac ju otravuje slizký sused. Nepotrvá dlho a rodina zistí, že spolu s novým domom kúpila aj všetko, čo sa v jeho vnútri skrýva. - Mám velmi rád tieto horory, ktorým sa v deň, kedy sa stanú dostupnými, kvôli slabému posteru alebo nezaujímavej téme vyhnem, ale podla hodnotenia zistím, že to asi nebude až také zlé. A Crawlspace vôbec zlý nebol. Ženské obsadenie je sympatické, pričom Erin Moriarty na to, že je to jej hororový debut, pôsobí dosť ostrielane. S mužmi to je slabšie a otec trochu kazí tú sympatickú rodinku, ale zase ho príjemne nahrádza hororovo velmi aktívny záporák Ronnie Gene Blevins. Tempo je úplne ideálne, takže atmosféra postupne hustne až po pekné klaustrofobické finále, ktoré je napriek tomu, že divákovi už musí byť jasné, čo sa deje, stále zaujímavé. Technicky je to zvládnuté parádne a hlavne hudba je pekne skomponovaná. Záporák vyzerá nepríjemne aj bez výraznejších zásahov maskérov, ktorí sa však mohli viac činiť v oblasti gore a pridať trochu tej chutnej červenej tekutiny. Hodnotenie v posledných týždňoch pekne stúpa a je presne v takých percentách, v akých si tento horor zaslúži byť. + Ronnie Gene Blevins + herečka z Ouija + herec z The Diabolical + herec z A Haunted House 2 ()

Reklama

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Zvláštne, že po hlúposti o lesbických upírkach nakrútil režisér takúto pecku. Rodinka sa nasťahuje do nového domu, s ktorým (zase) nie je niečo v poriadku. Našli tam totiž pred rokmi vyvraždenú rodinu, a posledná rodina zmizla. Dcérenka zisťuje, že v dome nie sú sami, avšak nikto jej neverí. Problémom hororu je len značná neoriginalita, čo však pramení z toho, že len nedávno bol v kinách "The Boy". Už z traileru je zrejmé, že je to taká zjednodušená variácia, kde sa žiadne veľké prekvapenia čakať nedajú, no napriek tomu sa objaví niečo, s čím divák nepočíta. Záporák je vydarený, herci sú sympatickí a film si udržuje potrebnú dávku napätia. Páčilo sa. Režisér sa posnažil a ani neviem, či by sa z toho dalo vytrieskať viac. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Místy slušně strašidelné, jen škoda, že se bubák odhalí zbytečně brzo. Je to samozřejmě v tuto chvíli, po všech těch hororech s obdobnou pointou, už dost neoriginální a má to nechutně odfláklý závěr, nicméně v průběhu je to zábavné, má to drajv, postavy se chovají celkem snesitně a na slečnu v hlavní roli se i dobře kouká. A to na 3* úplně v pohodě stačí. ()

t.mon 

všechny recenze uživatele

Hahah, klasický případ nedostatku zkušeností režiséra s tvorbou vážných hororů (Lesbian Vampire Killers nepovažuji za horor). Přitom v první půlce se atmosféra dala krájet a já byl navýsost spokojen, během druhé půlky ale začne předvídatelnost brát za své (spousta lidí tu odkazuje na The Boy a tento se nevyvíjí nikterak nepodobně), ale závěrečná honička je natočená dobře, dynamicky a s přehledem (připomnělo mi to polozapomenutý a poněkud průměrný Fertile Ground), na Erin Moriarty se hezky kouká a role uječené teenky se zhostila parádně. Konec neponechám bez zmínky, opět špatný, nedotažený, plně otevřený, což se například s endingem Flanaganova Hush nedá porovnat, SPOILER smrt Hannah byla asi tak stupidní řešení jako si při nedostatku sexu narvat do análu dřevěný kolík. NOT. Dojem zanechalo, doporučit můžu, ale z podobného šálku si určitě radši pusťe zmiňované The Boy a Hush. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama