Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zatímco Travis opravuje loď, Alicia, Nick, Chris a Daniel se vydávají na břeh, aby získali zásoby z havarovaného letadla. Na skupinu na břehu zaútočí stádo chodců, ale skupina unikne společně se dvěma přeživšími: Alex a Jakem. (Doomcourier)

Recenze (11)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další díl, který za moc nestál. Všechno to padá na nudných hlavních postavách. Chtělo by je to pokousat a nahradit. Zase se plavíme na vlně stereotypu. Černoušek další pasažéry zakázal a my se mu je tam budeme pokoušet stále cpát. Alespoň se však člověk naučí, jak se čistí jachta od hoven, což vám může třebas jednou zachránit zadek. Nuda, nuda, nuda, drobná akce a zase nuda. Dokonce to postrádalo i nějaký epický závěr s brutálním překvápkem, aby se měl člověk vůbec nač příště těšit. Slabé 2 *. ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nick je pro mě zajímavá postava a pro tento díl je i velmi důležitý. Nová postava Alex je jen bokovka co ke konci prohazovala hlubokomyslené hlášky spojené s příběhe a jinak Strand se ukázal jako nemilosrdný tajnůstkář, což není nic nového... Leč i když celý díl byl opět protahovaný, tak samotná zastávka byla zajímavá, proto musím dát čtyři hvězdy... ()

Reklama

Rodriguez 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Loď se porouchá a tak nezbývá, než ji vlastními silami opravit. Na nedalekém pobřeží je spousta opuštěných věcí a tak si většina odhlasuje "výlet" na pevninu. Do hledáčku se dostávají léky, jídlo, ale i teplé oblečení. Není tajemstvím, že kapitán lodi Strand chystá nějaké překvapení... 70% ()

classic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trochu menej záživné, ako predchádzajúce dve časti, tentokrát je Travis, ako poriadny inštalatér a potápač, ktorý sa musí hrabať vo výkaloch, aby sa mohla vôbec pohnúť - Strandova nablýskaná JACHTA vpred, ktorá sa zamotala do všelijakých svinstiev, zatiaľ, čo sa Travis potápa, či je ako domáci - KUTIL, jeho žena - Madison, rieši, čo vlastne s nimi Victor Strand zamýšľa, alebo, momentálne, aby ostatní členovia posádky, zabili nudu, vydávajú sa na breh, kde došlo k havárii lietadla, popozerať sa, či náhodou, niekto neprežil, alebo pozbierať, čo sa dá, čo by pomohlo... , zisťujem, že postava Chris Manawa, je vskutku, pozoruhodný MAGOR a KILLER, už potenciálnych zombíkov, či už hotových - zombíkov, ani jeho nevlastný brácho Nick, nie je na tom, o nič lepšie, či sexy Nickova ségra, dračica - Alicia, má hlavu v smútku, vedel by som určite, ako jej pomôcť, taký Daniel s dcérou, by sa najradšej o seba, postarali úplne bez pomoci a sami. Ešte spomeniem, že haváriu LIETADLA, prežila, potom jedna žena s mužom, ktorých ťahá jachta za sebou, s nimi, ale, ako a či pôjdu nakoniec so Strandom a spol. , nechávam na prekvapenie diváka... PS : Ako sa seriálik blíži ku konci, dá sa predpokladať, čo bude nasledovať... Priemer, preto, že som to očakával. ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama