foto

Stefan Schwartz

  • nar. 1.5.1963 (57 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Anglický režisér Stefan Schwarz se narodil 1. května 1963 v Londýně. Již během universitních studií na škole v Yorku začal spolupracoval s producentem Richardem Holmesem.

Svou profesionální filmovou kariéru zahájil v polovině osmdesátých let, nejprve však jako herec. Svůj režijní debut nazvaný Soft Top Hard Shoulder představil v roce 1993. Dále natočil například filmy Fixlování (1997), Klub únosců (2002) a Dohazovač (2005).

Později se věnoval převážně režii seriálů, například Dr. House (2012), Živí mrtví (2013) či The Bridge (2014).

A. "urzug" M.

Režijní filmografie

Filmy

2020 About Us
2005 Dohazovač
2002 Klub únosců
1997 Fixlování
1996 Giving Tongue (TV film)
1993 Soft Top Hard Shoulder
1990 The Lake

TV seriály

2020 Fortunate Son (TV seriál)
2019 Nosferatu (TV seriál)
Gunbarrel (S01E10)
Pearson (TV seriál)
The Union Leader (E03)
The Boys (TV seriál)
Good for the Soul (S01E05)
2018 Nightflyers (TV seriál)
Ikarus (E09)
Power (TV seriál)
Everyone Is Implicated (S05E01)
Takoví normální Američané (TV seriál)
Harvest (S06E07)
2017 Živí mrtví: Počátek konce (TV seriál)
El Matadero (S03E14)
Minotaurus (S03E09)
Nová hranice (S03E02)
Power (TV seriál)
When I Get Out (S04E01)
Takoví normální Američané (TV seriál)
The Midges (S05E03)
2016 Živí mrtví: Počátek konce (TV seriál)
Duch (S02E14)
Ouroboros (S02E03)
Pod černou vlajkou (TV seriál)
Záchrana (S03E08)
Klid po bouři (S03E03)
Takoví normální Američané (TV seriál)
Chloramphenicol (S04E04)
2015 Pot a slzy (TV seriál)
Reconnaissance (E03)
Živí mrtví: Počátek konce (TV seriál)
Dobrý člověk (S01E06)
Pod černou vlajkou (TV seriál)
Hněv kapitána Flinta (S02E03)
Power (TV seriál)
No Friends on the Street (S02E02)
2014 Those Who Kill (TV seriál)
Always After (E06)
Takoví normální Američané (TV seriál)
Yousaf (S02E10)
The Bridge (TV seriál)
Sorrowsworn (S02E03)
2013 Low Winter Sun (TV seriál)
The Way Things Are (E06)
Zločiny nad Seinou (TV seriál)
Place Vendôme (E05)
Invalides (E03)
Pomsta (TV seriál)
Oběť (S02E14)
Živí mrtví (TV seriál)
Kořist (S03E14)
Ve službách FBI (TV seriál)
Za jakou cenu (S05E01)
Dexter (TV seriál)
Zjizvená tkáň (S08E04)
2012 Cena za lidskost (TV seriál)
When I Think About You I Shred Myself (S02E09)
I've Got You Under Your Skin (S02E08)
Ve službách FBI (TV seriál)
Ztrátový obchod (S04E03)
Dexter (TV seriál)
Systému navzdory (S07E03)
Dr. House (TV seriál)
Tělo a duše (S08E18)
2011 Camelot (TV seriál)
Zúčtování (E10)
Tři cesty (E06)
Spravedlnost (E05)
Dexter (TV seriál)
Polda a bandita (S06E03)
2010 Luther (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
2009 Havárie (TV seriál)
Lovers in Captivity (S02E08)
Can't Explain (S02E04)
The World's a Mess, It's in My Kiss (S02E03)
další epizody (5)
2008 Havárie (TV seriál)
Pissing in the Sandbox (S01E09)
Three Men and a Bebe (S01E08)
2007 Podfukáři (TV seriál)
Conning the Artists (S04E05)
A Designers Paradise (S04E04)
MI5 (TV seriál)
Epizoda 8 (S06E08)
Epizoda 7 (S06E07)
1997 Trial & Retribution (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2005 Dohazovač
1997 Fixlování
1990 The Lake

Herecká filmografie

Filmy

1991 Do Not Disturb (TV film)
1990 Portrait of a Marriage (TV film)
1986 Strong Medicine (TV film)

TV seriály

1987 Inspektor Morse (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)

Host

TV pořady

2011 Talking Dead (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky