Reklama

Reklama

Špióni odvedle

  • USA Keeping Up with the Joneses (více)
Trailer 1

Užijte si setkání s neobvyklými sousedy v zábavné akční komedii, ve které září hvězdy jako Zach Galifianakis, Jon Hamm, Isla Fisher a Gal Gadot. Obyčejný pár z předměstí zjišťuje, že udržet krok s Jonesovými — neskutečně atraktivními a světaznalými novými sousedy — nebude snadné. Obzvláště když odhalí, že pan a paní Jonesovi jsou tajní agenti zapojení do mezinárodní špionáže. (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (167)

Dado 

všechny recenze uživatele

Prekvapujúco slabé, a to i na pomery podobných nenáročných komédií, ktoré Hollywood produkuje ako na bežiacom páse. Humor má síce pár svetlých chvíľ, no väčšinu času je to skôr kŕčovitá nuda a akcie je žalostne málo na to, aby dokázala výraznejšie ozvláštniť celé dianie. Keď sa to tak vezme, jediné, čo vo filme stálo skutočne za to, boli scény, v ktorých Gal Gadot a Isla Fisher poodhalili niečo zo svojho... ehm, talentu. (40%) ()

Hemlock 

všechny recenze uživatele

Panečku, někdo má holt na sousedy štěstí... Moje sousedka je stará rašple a tu bych v podvazcích a sexy prádelku vidět opravdu nechtěl. Špióni odvedle je pohodová akční komedie s velmi dobře zvoleným hereckým obsazením, kterému kraluje úžasná Gal Gadot. Humoru i akce tam bylo tak akorát a rád si tento film ještě někdy znovu pustím - 60%. ()

Reklama

VanTom 

všechny recenze uživatele

Špiónské duo odvedle je cool i hot a usedlý páreček sousedů jim snaživě sekunduje – tedy úplně neotravuje, přestože humor produkuje občas dost upachtěný. Přepálená akce na komedii ujde a společně s podřadnou zápletkou dovedou všemožná nedorozumění do přijatelného (rychlého, než přijdou děti :)) vyvrcholení. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Mám rád podobné komediální filmy. Komedie se zde snoubí se špionským filme, je to akční, je to sexy, je to místy i celkem nápadité jen je to v současné době už celkem neoriginální a hraje se jen na t, že tu jsou zajímaví herci. Nesourodý pár Fisher/Galifianakis si překvapivě skvěle sedli, dokonce mi přišlo, že lépe než Gadot/Hamm. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Herecky náhodou docela dobrý. A to i přesto, že námětem tahle komedie nepřináší vůbec nic nového. Zach tu ale hraje toho svého klasického dobráka a ještě k tomu vaří ve sklepě domácí pivo. Pro to mám vždycky pochopení a tak mi jeho postava okamžitě přirostla k srdci. To jeho manželka, Isla Fisher, tu na čtyřicetiletou paní vypadá více než dobře a to nejen vzhledově, ale i herecky. No a Jonesovi v podobě Gal Gadot a Jona Hamma? Hrajou to, co potřebujou a vytváří tak dostatečné napětí celému filmu. Já byl spokojen. Příjemně jsem si odpočinul a to jsem od podobné komedie v daný moment přesně potřeboval. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (9)

  • Po přestřelce u staré budovy MBI si můžete povšimnout, že jsou na silnici čáry z předchozích pokusů odjezdu stylem burnout. (jokis)
  • Natalie (Gal Gadot) je nejprve ve filmu představena jako Řekyně, později uvede, že je z Izraele, odkud herečka skutečně pochází. (Cheeter)
  • Filmovanie snímky prebiehalo na viacerých miestach v americkom štáte Georgia, predovšetkým v meste Atlanta. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama