Reklama

Reklama

Špióni odvedle

  • USA Keeping Up with the Joneses (více)
Trailer 1

Užijte si setkání s neobvyklými sousedy v zábavné akční komedii, ve které září hvězdy jako Zach Galifianakis, Jon Hamm, Isla Fisher a Gal Gadot. Obyčejný pár z předměstí zjišťuje, že udržet krok s Jonesovými — neskutečně atraktivními a světaznalými novými sousedy — nebude snadné. Obzvláště když odhalí, že pan a paní Jonesovi jsou tajní agenti zapojení do mezinárodní špionáže. (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (167)

helloween93 

všechny recenze uživatele

Nepříliš zábavná komedie ve které je zrzka Isla Fisher víc sexy než Gadotka. Příběh vůbec nicčím nepřekvapí, jak v podobných komediích je většinou vymazlený soundtrack, tak zde byl hodně podprůměrný. Studio 20th Century Fox se pokoušelo vytvořit úspěšnou komedii, na kterou by v případě úspěchu šlo navázat, ale film v kinech propadl. 2* ()

papadoce odpad!

všechny recenze uživatele

Ja si myslím, že keď točíte akčnú komédiu, mali by ste si postrážiť niekoľko vecí. Aby akcia stála za to (aspoň druhá liga), aby komédia bola komická a do tretice, vždy je dobré ak je tam niečo sexi. Jonesovci majú vcelku sympatické obsadenie, dokonca ani papadopulos nie je odporný ako obvykle a sexi časť vypĺňala Isla keď bola v spodnom prádle alebo v obtiahnutých šatách. Nádherne ich vyplnila len čo je pravda. Lenže nič iné tu nefunguje. Akcia bola horšia než tuctová a smiešne na tom nebolo takmer nič. Pár drobných momentov mi pokrčilo kútik, ale hovoriť o smiechu by bolo hodne skreslené. Samotný scenár je silne úbohý a občas mi bolo hercov normálne ľúto. Najmä Jon Hamm si také poníženie nezaslúžil. Dávať hviezdy z ľútosti, to nemám veľmi rád a videl som už aj väčšie odpady a hviezdičkoval som, no k tomuto čudu si proste neviem nájsť cestu dokonca ani cez Isline úžasné kozy. Toto je prakticky nepozerateľný brak. Vyhnite sa mu oblúkom. 10%. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $40miliónovTržby USA $14,904,426Tržby Celosvetovo $29,726,876Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ neškodná komédia, ktorá miestami aj pobaví, nezhnusí, dokonca aj akcia tu je a hlavne sympatická Gal Gadot /55%/ ()

Wade 

všechny recenze uživatele

Ze začátku dost velký průměr a celkem i nuda nakonec, ale přijde přece jen i humor a dokonce i ta akce. Takže jsou Špioni od vedle solidní podívaná s fajn hereckým obsazením a i když je Gal Gadot fakt sexy tak pro mě je jasná vítězka Isla Fisher ta byla mega sexy. Škoda toho rozjezdu takhle je to jen za 3 hvězdy. Tak nakonec 6.4.2021 zvýšení na slabší 4* 70% --- 7/10 IMDb ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Herecky náhodou docela dobrý. A to i přesto, že námětem tahle komedie nepřináší vůbec nic nového. Zach tu ale hraje toho svého klasického dobráka a ještě k tomu vaří ve sklepě domácí pivo. Pro to mám vždycky pochopení a tak mi jeho postava okamžitě přirostla k srdci. To jeho manželka, Isla Fisher, tu na čtyřicetiletou paní vypadá více než dobře a to nejen vzhledově, ale i herecky. No a Jonesovi v podobě Gal Gadot a Jona Hamma? Hrajou to, co potřebujou a vytváří tak dostatečné napětí celému filmu. Já byl spokojen. Příjemně jsem si odpočinul a to jsem od podobné komedie v daný moment přesně potřeboval. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (9)

  • Výroba a autorizovaná distribúcia filmu podporili viac ako 13 000 pracovných miest. (Laslo)
  • Scény s domácím pivovarem byly natáčeny v Red Brick Brewing Company, nejstarším řemeslném pivovaru v americkém státě Georgia. (ČSFD)
  • Do filmu měl být obsazen i Jim Carrey, nakonec z toho ale sešlo. (ČSFD)

Reklama

Reklama