Reklama

Reklama

Šimon a Matouš jedou na Riviéru

  • Španělsko Simón y Mateo (více)
Trailer

VOD (1)

Klasická komedie s hrdiny kopírujícími Terence Hilla a Buda Spencera nabízí tradiční příběh dvou neohrožených hlupáků, kteří nevědomky pašují zbraně přes hranice. Ani tentokrát nechybí velká řada nezapomenutelných scén a geniální ústřední melodie. (Levné knihy)

Videa (1)

Trailer

Recenze (264)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

"Bombičky proti hmyzu ...jseš hluchej? - Já že jsem teplej? Co si to dovoluješ, ty klacku?! - Abych ti neubalil jednu mezi parohy." aneb rozkoš s dokonalým timingem, přímým tahem na branku a nezapomenutelnou cestou do Marseille. S hitem On My Way na rtech a výborným dabingem kráčí Šimon a Matouš i do nového století. ()

loveless 

všechny recenze uživatele

Šimon s Matoušem nemají žádné peníze a jsou hladoví. Ukradnou tedy kuře, které se bohužel ukáže jako gumové... Prohledají své kapsy, co by tak mohli prodat - a najdou své dva řidičáky na náklaďák. A tak se je pokusí prodat XDD, potkají však muže, který má naprosto neuvěřitelný nápad - chce je zaměstnat jako řidiče... Jenže v tom samozřejmě něco bude... řízná italská komedie, která mě vždy pobaví... ()

Reklama

Zagros 

všechny recenze uživatele

Komentář bych prakticky mohl opsat z předchozího dílu. Proto jen ve zkratce - klon Spencera a Hilla, v mládí se mi to líbilo a teď už se raději kvůli možnému snížení hodnocení dívat nebudu. Navíc jen dodám, že druhý díl není o nic horší než první a naštěstí než se tvůrci vyčerpali, tak raději skončili a to se taky cení. ()

El Pistolero 

všechny recenze uživatele

7/10. O nic horší než klasické buddy komedie dua Bud Spencer & Terence Hill. Pokud vypnete mozek a necháte se kochat představou, jak si „Šimona a Matouše“ před lety lidé pouštěli na ošoupaných video kazetách a chodili na ně do kina jako na největší bombu své doby, jistě si tento snímek plný hlášek, bitek, automobilových honiček a skvělých gagů užijete. ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Za mych detskych let tento film bezel v televizi kazdy rok a ja jako maly capart z toho mel obrovskou radost - a vzdycky jsem si myslel, ze to jsou Spencer s Hillem (coz ovsem byl nejspis zamer). Ovsem po roce 2000 oba snimky se Simonem a Matousem po hrichu takrka zmizely z obrazovek a marne je vyhlizim v programu. Predevsim tento dil mam moc rad :-( ()

Galerie (15)

Zajímavosti (9)

  • Když Paul (Riccardo Petrazzi) spadne z římsy hotelu a propadne se do půl těla do země, je kousek vedle vidět hromada vykopané hlíny. (Hellraiser12)
  • Rue Bazar 19 Marseille se ve skutečnosti nachází na adrese Via Baccio Baldini 12, Řím (Itálie). (Rattus Rattus)

Reklama

Reklama