Reklama

Reklama

Šimon a Matouš

  • Česko Šimon a Matouš: Obchodníci s diamanty (více)
Trailer

Obsahy(1)

Jednoduchá zápletka skýtá skvělý prostor dvěma neuvěřitelným smolařům - Šimonovi a Matoušovi. Hoši nevědomky pašují diamanty po nichž pasou party ziskuchtivých zloduchů. Ovšem vzít našim hrdinům něco, co sami nechtějí dobrovolně vydat není tak snadné. Film plný bitek a situací postavených na hlavu - zkrátka fantastická italská komedie bez hlavy a paty, zato s tělem plným špaget a smíchu... (Levné knihy)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (249)

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Hudba bří De Angelisových  s porcí nostalgie, už jen to předznamenává vysoké hodnocení. K tomu dokonalý český dabing a skutečně podařené gagy a hlášky. Bitku s vězni, Morgana a jeho nitroglycerin, dobrmany či srážku se slonem si vybavím vždycky, když si na tyhle "vykradače" pánů Spencera a Hilla vzpomenu.  Čtyři jak vyšitý. ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

Scénář : Giuliano Carnimeo, Pierre-Louis Alberti. Kamera : Sebastiano Celeste. Hudba : Juniper. Z počátku jsem si je pletl s Terence Hillem a Budem Spencerem, ale časem jsem už začal rozeznávat filmy, tak jak k nim patří. To to je první ze dvou filmů, který proslavil oba hlavní hrdiny - Paula L. Smitha a Antonia Cantaforu, kteří těžili ze své vzhledové podobnosti k jejich filmovým kolegům Bud Spencerovi a Terence Hillovi. Je to povedená komedie plná Itálie. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Řekl bych, že o úroveň lepší, než jakejkoliv film s Hillem a Spencerem, se kterejma jsou tihle dva často zaměňovaní. "Ty mě ještě neznáš, ale až mě poznáš..." "Šéfe, můžu ho odbouchnout." "Tak tohle jsi neměl dělat." Morgan a jeho tik, chch, nebo "Dej sem týý... dýýamantýý...". "BUM!" To už jsou všechno klasické scény. Do toho hudba, která vám bude v hlavě hrát ještě dlouho... Ale už mě takovej typ filmů nebaví... ()

noriaki 

všechny recenze uživatele

Z prvního dílu zůstal skvělý hudební motiv a dvojice smolařů je pořád stejně sympatická. Zbytek je ve všem výrazně horší. Souboje postrádají jiskru a parta nešikovných lupičů, taktéž recyklovaná z minulého filmu, působí nevýrazně. Zápletka je dost šílená na nekonečný zdroj vtipů, ale přišlo mi, že scénář většinu možností trestuhodně promrhal. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (6)

  • Diamanty, které v závěru filmu hodí Matouš (Paul L. Smith) Šimonovy (Antonio Cantafora), by neměly být válcem tak jednoduše rozdrceny. (miroslaf63)
  • Keď Šimon narazí do slona, jedná sa o slona indického, aj keď film sa odohráva v Afrike. (Igi155)

Reklama

Reklama