Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Frank a Sue se snaží dostat z finančních problémů a Murphyovic děti čelí novému ponížení a zvláštním rituálům dospělosti. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série je o chlup před tou první, v mých očích jí tvoří poutavější zejména větší nátlak na místy až dramatickou notu, třebaže má jít primárně o komediální seriál. Baví mi sledovat, že již od prvního dílu první řady dochází k neustálému vývoji postav i děje. To je nejdůležitější faktor, který mi chybí ve většině hraných sitcomů a díky tomu je nemůžu vystát. [viděno na Netflixu] ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokračovanie Príbehov členov rodiny Franka Murphyho a ich priateľov už síce nie je až také vtipné ako tomu bolo v prvej sérii a tentokrát sa dočkáme podstatne ucelenejšieho príbehu, práve vďaka tomu sa seriál trochu odlišuje povedzme od Simpsonovcov a diváka vtiahne do deja, pretože osudy rodinky Murphyovcov naozaj stoja zato. Nakoľko sa jedná o produkt z produkcie Netflixu nesmú chýbať narážky na zlých komunistov, feminizmus, práva černochov ale to v dnešnej dobe kazí takmer každý film či seriál. Odhliadnuc od tohto faktu F is for Family aj druhej sezóne priniesol zábavno.vážny príbeh s dobrou animáciou a naďalej bavil. ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

F is for family si aj v druhej serii drží kvalitu. Ale je o niečo slabšia ako tá prvá. Frank a jeho rodina tu riešia rôzne problémy. Najlepšie časti pre mna boli 6. a 4. Uvidíme čo nám prinesie posledná séria. Už sa teším. 4* ()

Galerie (31)

Reklama

Reklama