Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Následkom požiaru, ktorý zavinil, prišiel Owen (Adrian Grenier) v mladom veku o svojich rodičov. Po dlhých rokoch ho jeho tehotná družka Isabel (Angela Trimbur) požiada, aby sa spojil so svojou sestrou, ktorá požiar s tažkými následkami prežila. Tá žije s Owenovou silne veriacou babičkou. Po príchode to vyzerá, že babička z návštevy nie je príliš nadšená, ale to ešte Owen s Isabel netušia, že prišli akurát v správny čas. Babička je totiž rozhodnutá dokončiť svoj diabolský plán, čo by sa jej bez nich nikdy nepodarilo. (Marceloo)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (38)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

První půlhodinu jsem jsem ve společnosti těch nepříjemných, zlých postav vyloženě trpěl. Po přesunu děje k sestře a babičce hlavního hrdiny ale začne být Trash Fire zajímavým způsobem znepokojivý. Film je prezentovaný jako komedie - a humoru je v něm dostatek, ale jedná se přinejlepším o komedii velmi černou, s až devastujícím účinkem. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem se filmu vyhýbal o to víc mu přilepším v závěru. První půl hodinu jsem se hodně nasmál. Ego arogantního hlavního hrdiny bylo sice přes čáru, ale tím to bylo právě zajímavé. Jakmile se děj přesune k babči do baráku z černo humorné komedie se stává znepokojivý, lehce zvrácený i uchylný Thriller, který originalitou vyčuhuje. Velmi dobrá až nevídaná zábava. 75% ()

Reklama

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Ve chvíli, kdy se ta podivná bába ukáže ve dveřích svýho domu s brokovnicí, je na tuty jasný, že tu bude něco mnohem zkaženějšího, než hrdinovo nesnesitelný ego. A taky že jo! Tu přehnaně náboženskou a neuvěřitelně manipulativní starou čubku budete nenávidět s takovou vervou, že jí budete přát co nejbolestivější chcípnutí. Jestli však v závěru dosáhnete nějakýho uspokojení, na to už si musíte zodpovědět sami. Každopádně psycho je to solidní a celkem úchylný, podobně jako Batesův vydařenej debut Excision. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Zatímco první půlhodina postavená na konverzacích a přehlídce sebestřednosti, bulimie a epileptických vibrací vypadá jak pilot nějakého hořkého sitcomu (název by mohl být How I met my asshole), zbytek připomíná Meet the Parents přetáhnuté černým suknem humoru, jemnou dávkou cynismu a hrstkou broků.. Svérázná vykonavatelka boží vůle, chovající chřestýše v záchodových mísách a nešetřící slovem coura, vás pak během něj donutí přemýšlet, jak je člověk formován prostředím a jak jde bigotnost ruku v ruce s rukou pod vlastními kalhotkami.. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Ani komedie, ani horor, ale drama o jedné svini a nešťastných lidech. První třetina je poněkud ubíjející, dialogy mezi Owenem a Isabelou, kteří se navzájem neustále urážejí a ponižují, mi daly zabrat. Hlavně Owen je prezentován jako sebestředné hovado se vším všudy. No a pak je zde fanatická babička jako důkaz toho, že přemíra víry může zabíjet. Vtipné snad byly jen momentky s hadem a vylitým olejem (původně jsem myslel, že se jedná o benzin) na prahu dvířek vedoucích pod dům, který se nešikovná babička snažila zapálit. Spíše na tři hvězdy, ale čtvrtou dávám za šťastný konec. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama