foto

Sally Kirkland

  • nar. 31.10.1941 (77 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Making a Killing
2018 Get Married or Die
Paint It Red
Sarah Q
The Second Coming of Christ
2017 Apartment 212
Los Angeles Overnight
The Most Hated Woman in America
2016 Buddy Solitaire
Courting Des Moines
Trash Fire
2015 All I Want for Christmas (TV film)
Buddy Hutchins
Lights Out
Never Can Say Goodbye: When Love and Hate Survive Death
Price for Freedom
The Code of Cain
Wedlocked
2014 Bride from Vegas, The
Ron and Laura Take Back America
Slut
Suburban Gothic
Tom v Americe
2013 Awakened
2012 Archaeology of a Woman
Broken Roads
Curse of the Sunset Starlet
2011 Division III: Football's Finest
Jack the Reaper
The Last Gamble
The Wayshower
The Wish Makers of West Hollywood
2010 Flexing with Monty
Naléhavý případ
Rukojmí
2008 Bald
Oak Hill
2007 Nesmrtelná Mary
Richard III
Ten Největší
2006 A-List
Coffee Date
Fingerprints
Off the Black
Warholka
2005 Adam & Steve
Neo Ned
What's Up, Scarlet?
2004 Mango Kiss
2003 Bloodlines
Božský Bruce
2002 Boxer Shorts
Další krásná tvář (TV film)
It's All About You
Mothers and Daughters
Noc vlka (TV film)
Rose Technique, The
Tak už konečně chcípni!
2001 Audit
Month of Sundays, A
Pohřbené lži
Thank You, Good Night
2000 Boys Behind the Desk, The
Men Named Milo, Women Named Greta
Muž jiné ženy (TV film)
1999 Ed TV
Starry Night
1998 Báječný nový svět (TV film)
Island, The
Paranoia
Wilbur Falls
1997 Amnézie
Malý duch
Podivná hra (TV film)
Vyděrači
1995 Guns and Lipstick
1993 Double Deception (TV film)
Dvojité ohrožení
Papírová srdce
Pistolníci
The Black Cat
Záhadný pohled cizince
Žena, která milovala Elvise (TV film)
1992 Bulkin Trail, The (TV film)
Double Jeopardy (TV film)
Forever
Hráč
In the Heat of Passion
Primary Motive
Stringer
Úder Holanďana
1991 JFK
Pronásledovaní (TV film)
1990 Býčí oko
Dvě ďábelské oči
Horká vlna (TV film)
Largo Desolato (TV film)
Pomsta
Steel Magnolias (TV film)
1989 Crack
High Stakes
Karate tiger 5: Nejlepší z nejlepších
Strach
Umění smrti
1987 Anna
Talking Walls
1984 Fatal Games
Love Letters
1982 Double Exposure
Human Highway
1981 Malá, menší, ještě menší
1980 Georgia Peaches, The (TV film)
Vojín Benjaminová
Willow B: Women in Prison (TV film)
1979 Hometown USA
Nežádoucí
1977 Flush
Stonestreet: Who Killed the Centerfold Model? (TV film)
Vzpomínky na válku
1976 Griffin a Phoenixová (TV film)
Pipe Dreams
Zrodila se hvězda
1975 700 mil v sedle
Breakheartský průsmyk
Crazy Mama
Death Scream (TV film)
Masakr v Kansas City (TV film)
Noah, The
1974 Big Bad Mama
Candy Stripe Nurses
1973 Podraz
Propustka do půlnoci
Takoví jsme byli
The Young Nurses
1971 Going Home
Jump
1970 Brand X
1969 Coming Apart
Futz!
1968 Blue
Fade-In (TV film)
1964 13 Most Beautiful Women
1961 Hey, Let's Twist
1960 Crack in the Mirror

TV seriály

2015 40's and Failing (TV seriál)
2010 Paul Cruz: Latin Actor (A Mockuseries) (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Odraz tužeb (S06E08)
2007 Head Case (TV seriál)
2005 Hledaní (TV seriál)
2001 V tajných službách (TV seriál)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
Resurrection Blvd. (TV seriál)
1999 Chicken Soup for the Soul (TV seriál)
Wasteland (TV seriál)
1998 Felicity (TV seriál)
1997 The Hunger (TV seriál)
1996 Goode Behavior (TV seriál)
Women: Stories of Passion (TV seriál)
Chůva k pohledání (TV seriál)
Tattoo (S04E09)
1994 Doba přílivu (TV seriál)
Picture Windows (TV seriál)
Údolí princezen (TV seriál)
1993 Roseanne (TV seriál)
It's a Boy (S05E19)
1992 Jack's Place (TV seriál)
Raven (TV seriál)
Roseanne (TV seriál)
It's No Place Like Home for the Holidays (S05E12)
1987 Trying Times (TV seriál)
1985 Divadlo Raye Bradburyho (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
1981 Síla rodu (TV seriál)
1979 Supertrain (TV seriál)
1978 The Incredible Hulk (TV seriál)
1977 Lou Grant (TV seriál)
1976 Captains and the Kings (TV seriál)
Charlieho andílci (TV seriál)
Three's Company (TV seriál)
Visions (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
Bronk (TV seriál)
Starsky a Hutch (TV seriál)
1974 Petrocelli (TV seriál)
1973 Kojak (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
Toma (TV seriál)
1972 The Rookies (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)
1960 Insight (TV seriál)

Dokumentární

2018 Feminists: What Were They Thinking?
2011 Cormanův svět
2009 Comedy Is Pain
Film Hustle
Remembering Nigel
Secrets of Life
2005 Jack Nicholson: The E! True Hollywood Story (TV film)
2002 Liza Minnelli: The E! True Hollywood Story (TV film)
ShirleyMania (TV film)
Still Cher (TV film)
2001 Shelley Winters: Full Disclosure (TV film)
2000 Claudia Jennings: The E! True Hollywood Story (TV film)
1999 Edtv: Caught in the Camera's Eye
1997 Off the Menu: The Last Days of Chasen's
1992 Blast 'Em
Our Hollywood Education
1991 Harvey Shine Presents (TV seriál)
Schneeweißrosenrot
1990 Superstar: The Life and Times of Andy Warhol
1988 Hello Actors Studio (TV film)

TV pořady

2008 Stand Up to Cancer (TV pořad)
1992 Circus of the Stars and Sideshow (TV pořad)
1989 The Arsenio Hall Show (TV pořad)
The Pat Sajak Show (TV pořad)
1969 The David Frost Show (TV pořad)
The Joe Namath Show (TV pořad)

Producentská filmografie

Filmy

2010 Rukojmí

Dokumentární

2009 Remembering Nigel

Režijní filmografie

Filmy

2000 Boys Behind the Desk, The

TV seriály

1996 Women: Stories of Passion (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace