Reklama

Reklama

Daniel Radcliffe (Harry Potter, Žena v černém) se představuje v roli, v jaké jste ho dosud neviděli. Nate Foster (Radcliffe) je mladý, idealistický a vzdělaný analytik, který právě nastoupil do FBI, aby tu bojoval proti zahraničním teroristům. Nate brzy pochopí, že teroristické útoky, které odhaluje, jsou často falešné a mají dva cíle: uklidnit vystrašenou veřejnost a splnit plán. Když jednoho dne objeví pašovanou dodávku Cesia-137, které lze využít při výrobě špinavé bomby, podělí se se svým poznatkem s agentkou Angelou Zamparo (Toni Collette – xXx: Návrat Xandera Cage, Krampus: Táhni k čertu). Ta je přesvědčená, že se jedná o práci domácích neonacistů, a pověřuje Natea úkolem proniknout v utajení mezi členy nebezpečné teroristické skupiny, jež je odhodlaná vyčistit zemi prostřednictvím smrti a zkázy... (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (126)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nejprve jsem si myslel, že mi Harry Potter v drsnější roli nebude sedět, ale nakonec se ukázalo, že on ani není moc problém. Nějak jsem měl ale hodně dlouhou dobu problém uvěřit, že tam skutečně je nějaký případ. Byl tam, trochu jinde, což měl být zajímavý scenáristický zvrat, ale to zase tolik nevyšlo. Ale zajímavý náhled na to, jaká přesvědčení i dnes mohou existovat. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

docela sem se těšil až uvidím jak se Harry dal k náckům,ale musím uznat že výsledek je lehce rozpačitý.Téma je fajn,Radcliff i přes štěněčí výraz hraje celkem slušně,ale to je všechno.Celkem bych očekával mnohem větší drive a naléhavost,ale to Imperium prostě nemá.Zkraje je to vlastně dost uspávací (určitě na tom má podíl i ne moc dobře zvolená hudba) a i po přechodu hlavního hrdiny k nacistům se nic moc nezmění.Tempo je hodně rozkolísané a je místy problém udržet pozornost.Potenciál tu každopádně je,ale druhý Kult hákového kříže se nekoná....60% ()

Reklama

Zeck 

všechny recenze uživatele

"Ahoj, vypatlaná white trash lůzo, která svojí kardinální neschopnost svádí na negry a považuje se za nadlidi, ačkoliv je komplet na sociálních dávkách, jmenuji se Foster, Nate Foster. Zasvětím vás do situace, jsem válečný veterán z Iráku a mám IQ 120, vypadám jako student druhého ročníku střední školy, vysoký a fyzicky zdatný jsem jako vaše třináctiletá sestra, kterou proti její vůli pícháte svými nežidovsky obřezanými miniptáky stejně jako v dětství píchal fotr vás a mám velmi unikátní schopnosti ze speciálních jednotek, natolik speciálních, že o mé účasti v nich nenaleznete záznam, takže ani nepátrejte, hihihi! I když jsem natolik intelektuální, chtěl bych se k vám strašně moc připojit, chlastat celý den lahváče před árijskou indickou večerkou a mlátit negry na ulici, to je fakt můj aktuální životní sen, protože mě k tomu donutily ty zkušenosti z Iráku. Jestli vás můj životopis dostatečně nepřesvědčil k mému přijetí do této prestižní party, tak dobře poslouchejte, ano? Ehm, stojí za mnou někdo? Ne? Tak tedy: "14, 88, 14, 88, bro!" -"WOOOW, Heil, Nate! Heil! Seš fakt třída, kurva, fakt se mi líbíš a vidím, že seš árijec jak poleno, pičo, stejný nadčlověk jako my, pičo a ten typický britský přízvuk ti tady na středozápadě fakt dodává na autenticitě, vůbec tě nepodezříváme, že seš fízl, chceme tě okamžitě, kurva, fakt že jo, a že dostat se mezi nás fakt není prdel, i když občas je, ale o tom až večer, jen mi do prdele ještě prozraď, 14, 88, 14, 88, proč nosíš ty zasraný židovský džíny Lewis, kurva? Hmm? No?" -"eeee, uuhhhmmm, nosím je z toho důvodu, ehm, ehm, 14, 88, 14, 88, bro, protože mi je koupil, ehmm, můj bratr, ehm, jako, ehm, dárek, ehm, když jsem se vrátil z Iráku, kurva! Takže je nosím ty tři roky kvůli němu a ty ho neurážej, nebo se naseru a složím tady během pěti vteřin rubikovu kostku, kurva, kurva, 14, 88, bro." -"Tak to jo, píčo, vole, tak tos uspěl, vítej mezi námi ve Waffen-SS Division: Der Dummkopf a když se už tak skvěle známe, kurva, píčo, nechceš seznámit se špičkami rasistické teroristické buňky v USA, která plánuje útoky proti nic netušícím lidem? Do týdne tě s nimi seznámíme, co ty na to, kurva, 14, 88, 14, 88". -"Jupí, to bych moc rád, víte, rád bych je poznal, i když jsem oficiálně nácek teprve dvacet vteřin". -"Domluveno, píčo". 60% ()

flyboyeda 

všechny recenze uživatele

Timto filmem spolecne se Swiss Army Man pro me Daniel Radcliffe oficialne prekrocil stin Harryho Pottera. Dobre jsem se bavil, prima atmosfera, gradace, scenar, hudba i cast. Urcite stoji za to si vyhledat dokumenty o realnych souvisejicich tematech a postavach. Dava to filmu zcela novy rozmer. Film mi pripomnel skvely snimek The Believer. Soude dle komentaru nize zustane film spise nedoceneny... ()

ghatos 

všechny recenze uživatele

Stopařův průvodce rasismem po USA. Bylo interesantní sledovat různé směry této ideologie v americkém hnutí. Jako mainstreamový (částečně psychologický) thriller je to natočeno dobře. Daniel Radcliffe to zvládal uvěřitelně uhrát. Daleko horší to bylo s jeho řídícím důstojníkem. To byl nejotravnější činitel Impéria. Celkově zvládnuté drama, co si zaslouží diváckou šanci. 71%. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (3)

  • Natáčanie filmu začalo 20. septembra 2015 v Hopewell, v štáte Virgínia a pokračovalo na ďalších miestach tohto štátu do 7. októbra 2015. (MikaelSVK)
  • Produkce k pohybu mezi lokacemi používala kolo. Po skončení natáčení kolo podepsal hlavní hrdina Daniel Radcliff (Nate Foster). Kolo nakonec bylo prodáno v aukci za 2000 dolarů. (LilyDeLarge)
  • Na scénaři se podílel i agent FBI, na jehož příběhu je film založen - Michael German. (LilyDeLarge)

Reklama

Reklama