Reklama

Reklama

Zhasni a zemřeš

  • USA Lights Out (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Když Rebecca odešla z domova, myslela si, že za sebou nechala i své strachy z dětství. Když v době dospívání zhasla, nebyla si nikdy úplně jistá, co je skutečné a co není ... a nyní její bratříček Martin prožívá stejně nevysvětlitelné a děsivé události, které kdysi vystavovaly zkouškám její příčetnost a ohrožovaly její bezpečnost. Znovu se objevila děsivá bytost tajemně propojená s její matkou Sophií. Ale tentokrát, s tím, jak se Rebecca přibližuje k odhalení pravdy, je třeba si přiznat, že životy všech jsou v ohrožení... jakmile se zhasnou světla. (Freeman Ent.)

(více)

Diskuze

Psychor

Psychor (hodnocení, recenze)

BloodyBeast

Ano, Lights Out bude sice čistokrevný horor, avšak pochybné kvality. Opravdu radím setrvat v tomto případě u domácí projekce a nevyhazovat zbytečně peníze oknem za návštěvu biografu. Jestli bezvýhradně trváš na daném subžánru, tak vřele doporučuji počkat na Ouija 2 od mistra Flanagana, který bude dle mého expertního názoru atakovat umístění v TOP 5 letošní hororové sezony.

na příspěvěk reagoval BloodyBeast

BloodyBeast

BloodyBeast (hodnocení, recenze)

Psychor

To bude spíše více Thriller než Horor řekl bychl, ale tohle bych viděl na čistý Horor a na ty já do kina chodím rád :-D

na příspěvěk reagoval Psychor

konvicce

konvicce (hodnocení, recenze)

Dzusifruit

Dal jsem si ho mezi oblíbené uživatele a nezapomněl si u něj poznamenat, že je to odborník a expert na horory, rád se podívám na tipy od odborníka, pane kolego.

na příspěvěk reagoval Dzusifruit

Uživatel konvicce smazal svůj příspěvek.

Uživatel konvicce smazal svůj příspěvek.

Psychor

Psychor (hodnocení, recenze)

BloodyBeast

Jestliže nemáš volný lístek, tak se jedná o zbytečně vyhozené peníze. Půjde bohužel o horor nevalné kvality. Jak jsem již jednou předeslal, doporučuji počkat na začátek září, kdy přijde do kin pravděpodobný horor roku 2016 - Alvarezův Don't Breathe.

na příspěvěk reagoval Deryll, BloodyBeast

Cech

Cech (hodnocení, recenze)

Psychor

Dokud nebudeš mít nějaké speciální potvrzení o tom, že jsi super expert na horory, tak budeš stále jen debil...

Psychor

Psychor (hodnocení, recenze)

konvicce

Ano, zde na csfd.cz jsem patrně tím největším hororovým expertem, takže není divu, že na základě nejrůznějších vodítek, které běžný divák vůbec nepostřehne, dokáži naprosto přesně predikovat kvality daného snímku dlouho před jeho premiérou. Sandberg se zatím vzmohl pouze na tvorbu krátkometrážních hororů pochybné kvality. Viděl jsem pochopitelně i jeho nemastnou neslanou krátkometrážní předlohu, z které Lights Out vychází a musím konstatovat, že Sandberg zkrátka nemá potenciál k tomu, aby mohl v horovém žánru uspět. Čas mi dá jako obvykle za pravdu.

na příspěvěk reagoval Cech, konvicce

BloodyBeast

BloodyBeast (hodnocení, recenze)

Dzusifruit

Annabelle byla hrozná to je fakt, i když atmosféra byla celkem slušná ovšem co to pomůže, když je film s prominutím ve všem ostatním úplně k hovnu?! :-( Lights Out ovšem věřím o dost více než Annabelle, tak doufám že mě nezklame a Wanova produkce je mi celkem putna, protože v Annabelle to dokázalo že to asi nic neznamená a nebo tedy nevím jako.

na příspěvěk reagoval Dzusifruit

Dzusifruit

Dzusifruit (hodnocení, recenze)

Ja len dúfam, že Wan sa viac produkčne zapletie do výroby než v Annabelle :D Ak to teda tak funguje.

na příspěvěk reagoval BloodyBeast

BloodyBeast

BloodyBeast (hodnocení, recenze)

Psychor

Mimochodem Don't Breathe bude především podle traileru dobrej thriller zatímco Lights Out vypadá na opravdový a čistý Horor o strachu s nějakého nadpřirozena (tak to mám osobně rád). Nechci říkat že Don't Breathe nebude Horor to bych zcela jistě lhal jenom se snažím vysvětlit ten rozdíl mezi těmito dvěma filmy, že každý má hlavní vodítko něco jiného.

duckman

duckman (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Ty vole, uz si tady pnapsal i svuj nazor na film taky nekdy, jen se tady neustale vyjadrujes k nazorum ostatnichm ty budes takovej stalker vid?

Související novinky

Rock vs. Superman?

Rock vs. Superman?

12.04.2017

Zvěsti o tom, že se v roce 2019 dočkáme čtyř batmanovských filmů, už byly hlasitě popřeny. Plány DC vesmíru jsou očividně jiné, a jak možná víte, rozhodně počítají s Dwaynem Johnsonem. Rock si… (více)

Reklama

Reklama