Reklama

Reklama

VOD (1)

Šikanovaná a odstrkovaná Yennefer náhodou objeví způsob, jak utéct. Geraltovo pátrání po takzvaném ďáblovi skončí pořádným malérem. Ciri najde bezpečí mezi svými. (Netflix)

Recenze (114)

Eleanor05 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Komornější a rozhodně lepší, než první díl. Tentokrát především o Yenně a Tissaie de Vries, který nehráčům a nečtenářům nic moc neřekne, ale rozvíjí a buduje postavy. A ačkoli linie s Geraltem byla odfláknutá a zbytečná, Marigold se docela vyvedl. A děkuju dámám MyAnně Buring a Anye Chalotra, protože ty jediné tam zatím umějí hrát. ()

gonzo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Okej, pilot jsem kritizoval, ale tohle mi sedlo. Yennefer mě baví, jsem zvědav, jak její příběh bude pokračovat. Geraltova povídka byla stejně anticlimax, jako v knize, ale dohromady jsem spoko. Krásné a neokoukané exteriéry, supr song v hospodě, a i ten ďábel vypadal sympaticky. But let's address the elephant in the room. Henry Cavill vypadá skvěle, ale FAKT není dobrý herec. Jeho osudové, výhružné nebo zlověstné proslovy mu těžce nežeru. ()

Reklama

ACDCKL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhý díl a ihned hodně slabý, tady se nepovedlo takřka skorem nic. Špatně zpracovaná povídka o Geraltovi a setkání s Elfy, moc velké rozdíly oproti knize a díl to tak podstatně posouvá dolů, Sylván je co se týče masky a CGI naprostý podprůměr, až jsem si skorem říkal, že v polské verzi vypadal lépe a linka s Yennefer, herečka špatná není, jen jí zde a v dalších dílech podstatně zhoršili charakter, což jí jen uškodí. Za pozitivum se zde dá označit Marigold, herec povedený, zpívat umí a postava je vtipná a osvěžující. 3* ()

IXOXI 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhý díl zcela zbytečně prolínají tři příběhy, z nichž zejména představení Marigolda je hodně odfláknuté... Proč tedy dávám *****? V prvních knihách je naznačeno co utvářelo psychiku Yennefer, zde je celý příběh domyšlen a fantasticky natočen takovým způsobem, že pozorný divák si jistě všimne drobných detailů, které se později objeví až bude Yen pečovat o Ciri. Už jen pro tuto část má smysl tento díl vidět! ()

waits 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neuvěřitelná nuda s maskami jak z televizní inscenace, s nepřehledným dějem (na obrazovce je jen asi deset postav) Cavill hraje Geralta jako parodii na Arnolda Schwarzeneggera, Marigold, který má skvěle zpívat (uf) a být sympatickým proutníkem je prostě opruz a scénář...Jezdći (hledající Cyri): 'Princezno Cyri. Princezno Cyri. Někde tu musí být. Princezno Cyri.' Cyri, sedící po chvíli u ohne s někým, koho před minutou potkala, filosofuje:Když jsi na útěku, tak přece musíš někam mířit, ne, ale já spíš utíkám od něčeho.' Každá věta v knize je radost, každá věta v seriálu je WTF. Pro mě s velkou pravděpodobností seriál končí, takhle zprasenou adaptaci jsem teda nečekal. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (4)

  • Yennefer z Vengerbergu (Anya Chalotra) se narodila v roce 1192 a na začátku příběhu je jí 14 let. První série končí, když je jí 71 let. (Geralt z Rivie)
  • Marigold (Joey Batey) se narodil v roce 1222 a na začátku příběhu je mu 18 let. První série končí, když je mu 41 let. (Geralt z Rivie)

Reklama

Reklama