Reklama

Reklama

VOD (1)

Šikanovaná a odstrkovaná Yennefer náhodou objeví způsob, jak utéct. Geraltovo pátrání po takzvaném ďáblovi skončí pořádným malérem. Ciri najde bezpečí mezi svými. (Netflix)

Recenze (114)

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedná sa o epizódu kde sa pozeráme na Yennefer a na jej začiatky čoby čarodejníčky. táto etapa jej života nie je v knihách vyobrazená oba sa o nej hovorí a aj preto sa toho autori chytili aby bola táto časť pútavá pre milovníkov knižnej predlohy, lebo sa s tým nemali možnosť stretnúť. Iank sa jedná o veľmi nudnú časť kedy Geralt nájde elfov a Ciri sa stretne s utečencami z Cintry. Spasilo to ale Marigoldove spievanie. 75% ()

HennessyVSOP 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díl opět rozseknutý na několik dějových linií a každá se odehrává v jiné době. Stejně jako u minulého dílu, podotýkám, že mi tohle lenění děje silně nevyhovuje, protože chronologická posloupnost a kontext se chytá velmi těžko. Marigold je ale podaný opravdu dobře (minimálně pro mě funguje jeho humor), linka s Yennefer se bohužel trochu táhne a což platí i o Ciri. Hodlám to dokoukat, ale předpokládám, že celý seriál nebude takhle ukecaný, jinak to i přes velmi dobrou produkci skončí nedobře. ()

Reklama

WathanajX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za mě po slušném začátku obrovský propad. Jako někdo, kdo nečetl knížky jsem zatím absolutně mimo o co tu vlastně jde. Co jsme v druhém díle dostali? Pokřivenou sviňku se zatím absolutně nezáživnou dějovou linkou a opravdu příšernou parodii na elfy. Jako vážně takhle si tvůrci představují elfy? Jako nějakou trapnou kříženinu se skřety a jedním skřetem dost tmavého odstínu. Fakt nechápu tu snahu mnoha tvůrců v poslední době prostě vecpat černochy všude kam se podívám i když tam vůbec nepatří, nezapadají a akorát to celý vypadá dost divně. Jo vážně děkuju je to sice hezké takové rasově neutrální, ale prostě ne tohle ne. Zaklínačova linka taky nic moc i když musím přiznat, že jsem se spojením postavy Marigolda a Geralta docela bavila teda až do chvíle, než oba narazili na mluvící kozu. Bohužel musím říct hodně špatný díl. Snad tahle nudná část znamená, že třetí se už alespoň trochu rozpohybuje a také doufám alespoň v nějaké vysvětlení děje. Hodnocení: (slabší 2*) ()

LasT_Olt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak druhým dílem už nám to začíná trochu pokulhávat, nečekal jsem že to příjde tak brzo. Je na tom krásně vidět, jak málo času seriál má. Kdyby to opravdu udělali jako v knihách, a nedávali tak hrozně moc času Yennefer a Cirille, tak by se možná nečtenáři knih dozvěděli, proč je Geralt vlastně v Dol Blathanna, jak správně ulovit sylvána a jak elfové ve skutečnosti trpí. Je to hrooozně moc uspěchané, což je škoda, a také důvod proč se tento seriál nikdy nevyrovná GoT. Jo a ten Geraltův chladný vztah k Marigoldovi je jako co proboha? Vždyť v knihách jsou už na Konci světa nejlepší kámoši... ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Do seriálu pribudli Marigold A Yennefer, známi z kníh. Marigold je snáď rovnako vtipne otravný ako v knihe. Pri Yennefer uvidíme, čo jej mladosť, ktorej je v knihe venovaný oveľa menší priestor, ako vo filme, prinesie, no sme ušetrení väčších dramatických udalostí. Dej s Ciri sa veľmi nepohol. Najsmiešnejšie vyzerajúci čert/diabol alebo škaredí elfovia, čo mali vyzerať vznešene seriálu veľmi nepomáhajú rovnako ako vyhodenie väčšiny dialógov Geraltovej poviedky. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (4)

  • Marigold (Joey Batey) se narodil v roce 1222 a na začátku příběhu je mu 18 let. První série končí, když je mu 41 let. (Geralt z Rivie)
  • Yennefer z Vengerbergu (Anya Chalotra) se narodila v roce 1192 a na začátku příběhu je jí 14 let. První série končí, když je jí 71 let. (Geralt z Rivie)

Reklama

Reklama