Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Yennefer s Geraltem se vyfiknou na honosný bál, ale během prohýřené noci se ukáže, že všechno je pouhý klam. (Netflix)

Recenze (49)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První v zásadě povedená epizoda třetí série. Ale právě na ní bylo krásně vidět, proč mi není jasné, koho chtěli tvůrci seriálem oslovit. Pokud divák četl knižní předlohu, snaha o překvapivý zvrat se musela minout účinkem, pokud divák předlohu nečetl, nemá šanci chápat, o co tady opravdu šlo (ale to se vlastně vztahuje na celý seriál, který používá zcela běžně odkazy na knihy, z nichž vychází). Na rozdíl od většiny diváků jsem si na Henryho Cavilla v roli Geralta nemohl zvyknout, po tomto dílu jsem si ale jistý, že už to bez něj nepůjde, takže čtvrtá řada bude asi pěkným bizárkem. / Poučení: "Tohle nejez, je to jen iluze." "A ty jsi co?" ()

Vasourek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druha rada mela prvni dil skvelej, pak radsi delam, ze jsem to nevidel, u treti rady nic a pak patej dil se fakt poved, musim vypichnout konecne lepsi originalnejsi scenar, kterej bavil a aspon trochu drzel predlohu. Ukazky na zaverecny tri dily ale u me vzbuzujou trochu nadeje, ze by to nemuselo byt tak spatny. :) ()

Reklama

Benedygtus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Proc tak 1/4 zaberu a vlastne celych scen tam je 2x, to opravdu nechapu, kdyby to bylo z pohledu jine osoby nebo neco.. ale ne, doslova to tam je 2x a k tomu v druhe casti prilepene zabery ktere v prvni vystrihli?!.. Chvili jsem si rikal, jestli jsem si nedal moc piv, ale bohuzel tento vecer jsem stravil na vode.. Z paradniho (knizniho/herniho) materialu se v treti serii definitivne stava nuda a tento dil byl tak trochu "chceme vam neco vypravet, ale nemame vam co rict.." Postavy jsou za celou serii spatne vykreslene a je to hrozna skoda a nynejsi pletichareni by slo natocit urcite lepe. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Geralt a Yen tvoria pár na bále bratstva na ktorom je každý jeden člen z vlastných dôvodov. Teraz zostáva iba odhaliť páchateľa. Prevedenie: Mierne detektívna zápletka by bola zaujímavá, keby nám scenáristi od úvodu nepchali pod nos Stregobora ako hlavného podozrivého. Opakovanie tých istých scén na vyplnenie minutáže je zúfalstvo samo o sebe. A Yen nám v tejto časti ukazuje, že jej predstaviteľka má indické korene vo všetkej paráde. 45% ()

Budulmanek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pátý díl třetí série Zaklínače. Pátej díl dělal konečně někdo, kdo to tvl aspoň četl !!! Celá hodina je vlastně čistě jen konverzační, kompletně celá čistě jen jeden bál na Thaneddu, poskládaná z různých zase jen čistě konverzačních střípků a jak vidno, ono to jde i bez šesti a víc údovejch monster a bez akce! Kdyby ke všem předchozím dílům téhle doposud hodně nepovedené série přistupovali přesně tak, jako k tomuhle dílu, bylo by to naprosto jinde! A končí to přesně tím "úžasně/debilním" cliffhangerem, kterej "chceš", když máš na další díly čekat jak dlouho? Měsíc? Proč to takhle není celou dobu? Mno a teď si fakt jen "chvilku" počkat, až se všechno totálně po... ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama