Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Osud je spojil. Nebezpečné síly se je snaží rozdělit. Geralt a Yennefer dělají, co mohou, aby byla Ciri v bezpečí, zatímco se na kontinentu schyluje k válce. (Netflix)

Videa (4)

Trailer 3

Recenze (164)

Cermicek 

všechny recenze uživatele

Recenze: Witcher 3: Podle mě si to drží svůj standard. Nikam neuhejbá a drží se zajetejch kolejích jedničky a dvojky. Jen jsem čekal, že už ve třetí sérii pomalu začnu poznávat o kom a o čem se mluví a ono nic..🤷‍♂️. Jasný nečet jsem knížku, tak bych měl držet hubu a krok,…ale tak kua co??🤔. Tohle si svoji rádoby náročností pojmů, jmen a názvů hraje na Tolkiena a to při vsi úctě mu nesahá ani po kotníky..Chtělo by to lépe p(r)odat..🤷‍♂️. Jinak slušná tři👍 ()

Kopi1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jsem si jistej, že kdyby Zaklínače dělalo od začátku HBO, tak by byla kvalita alespoň o 2 úrovně výše. Jakožto velký fanoušek 1. série a oukej 2. série, už mě to zde taky pomalu přestává bavit jak si mění příběh a scénář furt hrozně zaostává. Sice je tu mnohem více věcí z knížek než v minulé sezoně (tam nebylo téměř nic), ale stylem jakým je to odvyprávěno, je občas už na nervy drásající. Pár jednotlivých scén je dobrých, ale většina kolísá a musím přiznat, že buď otravná nebo zbytečná. Co zde např. udělali s Marigoldem v jedný části je snad trestuhodné, Radovid tragickej ve všem, celkově ten casting v těch vedlejších rolích je špatnej (kromě Dijkstry) a Rience hrozně nevyužitej a antiklimatickej. Kontinent mi přijde velkej asi jako Středočeskej kraj, jak se všichni rychle přesouvají. Chudák Henry se musel celou dobu tvářit, že mu ty předělávky v příběhu nevadí, ale vevnitř určitě pomalu umíral. Na tu jeho choreografii akčních scén je ale radost pohledět. Tito tvůrci si ho nezaslouží a je dobře, že od tohoto radši odešel. V příští sezonu už vůbec nevěřím, že bude dobrá, i kdyby byl Liam skvělej, ale kouknu stejně, asi jenom ze zvědavosti už. Dal bych 2 hvězdy, ale pro Henryho dám tu třetí. Není tu žádný díl, který by extra vynikal (bitva o Thanedd kdybych měl vybrat), jenom pouze pár jednotlivých scén, které se povedly. Půjdu si přečíst znovu knihy na zlepšení nálady. ()

Reklama

Motinski 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Špeciálny vzťah k Zaklínačovi nezničila ani táto séria, dokonca sa držíme predlohy oveľa viac ako minule a ajkeď množstvo veci nefunguje, nebol som sklamaný až tak ako väčšina divákov. Z ôsmych epizód sú tak 2 výborne, 2 dobré a zvyšok je vata. Prázdne dialógy, scenáristické vsuvky čo brzdia príbeh, nijak ho neozvlastnuju a ako labuťia pieseň pre Cavilla je koniec smutný keďže sa všetko poriadne rozbehlo až teraz. Vzťah Yennefer a Ciri sa zlepšil (oveľa), akčné súboje sú opäť bezchybné ale čo sa čudujem, Marigolt už má nebaví tak moc ako doteraz. Cahirove motivácie podľa mňa nechápe nikto a Istreddova linka je omyl čo mali dávno stopnuť. Na čarodejnícký snem na Thanedde som sa tešil najviac za celý seriál a zvládli ho podľa mňa obstojne. Vedel by som písať litánie o tom čo všetko sa mi páčilo (Potkani) a čo nie (Redania). 3. séria mi sadla viac ako druhá a som zvedavý ako dopadne preobsadenie Geralta. Keďže väčšia časť epizód je ale horších, lepšie hodnotenie nemôžem dať. 6/10 ()

Shakers 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

3.séria - 75%. Nemôžem sa stážovať, tak ako ostatný, pretože ma to bavilo rovnako, ako predošlé série. Bavil ma Geralt, Ciri aj Yennefer, akcie sú tiež veľmi pekne natočené a lokácie, hudba, výprava, kostýmy tiež stoja za to, ako aj v predošlých sériách. No čo ma sklamalo bolo finále, určite som si takýto odchod Henryho neželal, práveže teraz ma to zaujíma najviac, no bez neho, bude ťažke znova sa vrátiť späť. ()

papadoce 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tretia séria nás síce posunula v príbehu slušný kus dopredu a aj súbojov sa mi zdalo, že bolo málinko viacej, no napriek tomu ako celok kvalitatívne zaostala za prvými dvoma. Bolo to podľa mňa prevedením jednotlivých epizód. Navzájom boli dosť nevyrovnané a tak nejak málo záživné. Na mojom fandení Bielemu vlkovi to ale nič nemení. Teraz budem už len čakať či bude skôr štvrtá séria alebo štvrtá hra a dúfať v hru 😍, pretože čo si budeme klamať, Liam ? Ble. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (5)

  • Bojový choreograf Wolfgang Stegemann se vrátil ke 3. sérii, aby připravil bojovou scénu podobnou z první epizody Začátek konce (2019). Do přípravy druhé série nijak nezasáhl. (Geralt z Rivie)
  • Když se Marigold (Joey Batey) při pozorování Geralta (Henry Cavill) s Yennefer (Anya Chalotra) zmíní o tom, že není nablízku jednorožec, naráží tím na známou sexuální scénu ze hry „The Witcher 3“. (p3tris)
  • Třetí řada seriálu se natáčela ve Slovinsku, Chorvatsku a na severu Itálie. (raininface)

Reklama

Reklama