Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Geralt převezme po jiném zaklínači rozdělanou práci v království, které terorizuje divoká příšera. Yennefer si zajistí magickou novou budoucnost, ale za brutální cenu. (Netflix)

Recenze (102)

Janko666 

všechny recenze uživatele

Gery je boží, no doubt about that. Striga fight FTW. Yenefer měla být MILF, ale ok nakonec mařka sedí. Worldbuilding se snaží a jde to, nicméně, chronologie nějak vázne. A tohle je jen a úplně hnidopíchání: Buď to není chrono, nebo je. 98% dílu to vypadalo, že se příběh odehrává někde úplně jinde v čase, než se nakonec ukázalo. Takže, kde je Jaskier? Kde je Geryho shit zbroj z předešlého dílu? A tak teda Janina storyline se odehrává v minulosti? Když zmiňují Milfgarden a queen Calanthe, jako by furt existovaly spolu. Don't get me wrong. Já se v tom zorientuju, i když jsem nečetl knížky (četl jsem tedy jenom první román), ale tak trochu života do té vaší naší exposition a dedikovaného worldbuildingu! Třeba nahodit letopočty by bylo fajn.Hněďopichání končí Potom mi přišlo trochu divné, že se králové vůbec tak mile scházejí a tancují. Takže královovladaři Citry a Milfgarden spolu hejbali kostrou a přitom dva díly před tím si snažili vyndat mozky? (doslova) A když jim jde o kouzlorádce, tak si vyberou tu nejvíc hot kost?!?!? WTF TVL Tohleto hnědopištví fakt není. Říkám, 98% epizody som si užil na 5 *, posledních 5 minut mě nasralo. ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Parádní začátek, opravdu klobouk dolů, také konečně nějaké propojení dějových linek za pomocí Foltesta a Addy, také moc hezký souboj se strigou a nová Yenn je přesně ta Yenn jak byla popsaná i v knihách. Jen ta Ranuncul mi nesedí, vždyť vypadá jako věštkině z potulného cirkusu, sice hezká, ale to nestačí. ... HODNOCENÍ: 90% (5*) ()

Reklama

Kimkong 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Linka se strigou v pohodě. Ve hře však tuším následovala schéna kde se získala kartička :) Tance čarodějů a výběr mágů působil divně. Jak s huličského opojení. Yennefer ale v pořádku. Triss hrůza a děs. Po rajcovní zrzce z her ani památka. Místo toho bubák. Ani král bubáka nechtěl. Nelíbí se mě ale časový posun, kdy Geralt je tak o 40 let napřed před Yenn. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nedozveděl jsem se nic (odpovědi žádné) a celé to bylo jako vytržené z kontextu (kde je ten otravný krákoral? Co ta pipka na útěku? - ne že by se mi po těhle dvou stýsklo, ale nekonzistence s viděným mě irituje). Pokud by se tímto začlo, série by udélala nejlépe. Divák by správně nakalibroval očekávání a zbytečné otázky by se nechaly na později. ()

molcan2 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Triss vyzerá tak nehorázne inak ako Triss, že si nemôžem pomôcť, ale myslím si, že sa zámerne vybrali iným smerom ako zdrojový materiál, prečo, aby urobili nejaké vyhlásenie? Mal by som tiež poznamenať, že do epizódy je jednoducho pre čertovinu hodený nejaký extrémne bizarný voyerský, medzirasový sex. Inak je to dobre spracovaná epizóda, len by som si želal, aby mali viac tvorivej rozvahy a vyhli sa rozhodnutiam, ktoré zničia všetko dobré, čo sa deje okolo. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (9)

  • V seriálové verzi Zaklínače se čarodějka Triss Ranuncul (Anna Shaffer) setká s Geraltem (Henry Cavill), aby jej informovala o strize, kterou je potřeba zabít. V první knize („Poslední přání“) se však Triss neobjevuje. O nestvůře se zaklínač dozvídá na základě královské vyhlášky a bližší informace o strize mu sděluje wyzimský purkrabí Velerad. Nicméně autorka seriálu chtěla čarodějku uvést již v první sérii, aby se dostala do povědomí diváků. (Luicy)
  • Roli purkrabího Velerada v seriálu oproti knižní předloze převzala čarodějka Triss (Anna Shaffer), která ještě u krále v uvedenou dobu nesloužila. (Geralt z Rivie)

Reklama

Reklama