Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Geralt vyráží s Ciri na cestu, která ho dovede ke starému příteli. Jakmile u Soddenu ustane řinčení zbraní, začne Tissaia nelítostně pátrat po tom, co potřebuje vědět. (Netflix)

Recenze (74)

RoneXxXD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Foltest - měl styk se sestrou Knihy: Fu*kin best king. Seriál: prase. Nivellen - znásilnil kněžku. Knihy: Lituje svého činu, ale Geralt to bere že není to jeho věc ho odsuzovat. Pouze oceňuje, že není netvor a lituje toho. Seriál: Zabils svoje sloužící? POHODAAAA, AHA... Takže si znásilnil kněžku? Jdi se zabít. Ffs. Zaklínač, svět jehož pointa je být neutrální, je nyní o morálce kde se odsuzují činy minulé nikoliv osobnost a aktuální dění. ()

drackula 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chvíľku mi síce trvalo kým som sa zorientoval, keďže prvú sériu som videl už dávnejšie, ale po cca 20 minútach som už bol viac-menej doma. A úvod to bol dobrý. Kvalitné fantasy s dobrou ponurou atmosférou. Som zvedavý na pokračovanie, aj keď viem, že prevláda všeobecný hate. 80% Netflix ()

Reklama

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejsem fanoušek Zaklínače, nemám nahráno, přečetl jsem jen první knížku, abych předloni pochopil první sérii a jelikož dál jsem se mimo letošní animák Vlčí sen neponořil, asi budu tápat i tady. První díl ale naštěstí i přes pár logických lapsů pro laiky disponuje skvělými akčními sekvencemi a dominuje podmanivou hudbou. ()

Ironhead 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První povídka povedená jak po technické stránce tak i co se týče děje. btw... by mě opravdu zajímalo, co sledují místní dávači odpadů běžně po večerech za skvosty... asi reprízu Otázek V.M. A je pro mě velmi zarážející, že když dá dotyčný prvnímu dílu seriálu odpad, že ho sleduje a hodnotí dál... asi nějaký druh sebemrskačství... ale spíš pozérství :_) ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Solidní opening. Nosná linie celého příběhu pokračuje přesně tam, kde jednička končila. První epizoda "dvojky" má atmosféru, obrazovou hloubku i skvělou výpravu. Jen 50 minut sledujeme mix Vězně z Azkabanu a Krásky a Zvířete, načež se tam vlastně ani nic moc nestane. Jako technicky lahůdková temná fantasy ochutnávka OK, ale další epizody by měly přinést něco více. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (4)

  • Jedná se o adaptaci povídky „Zrnko pravdy“, která je součástí první knihy „Poslední přání“, ale i tak se ji tvůrci rozhodli zařadit do druhé série po setkání Geralta (Henry Cavill) a Ciri (Freya Allan). (Geralt z Rivie)
  • V knihách vyprávěl Nivellen (Kristofer Hivju) Geraltovi (Henry Cavill) o pobití služebnictva i všech ženách, které měl, a nebál se přiznat i existenci Vereeny (Agnes Born). Seriálový Nivellen svým přátelům ale lže a mluví o kočce. (Geralt z Rivie)

Reklama

Reklama