foto

Kevin Doyle

  • nar. 1961
    Scunthorpe, Lincolnshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Panství Downton
2018 Care (TV film)
2016 Reg (TV film)
2012 Místo nahoře (TV film)
2009 Sleep with Me (TV film)
2004 Libertin
1996 Midsummer Night's Dream, A

TV seriály

2019 Smrt v ráji (TV seriál)
Epizoda 3 (S08E03)
2017 Doktor Martin (TV seriál)
Víra (S08E04)
2016 Paranoid (TV seriál)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
další epizody (7)
Šťastné údolí (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
další epizody (6)
2015 A.D. The Bible Continues (TV seriál)
Panství Downton (TV seriál)
Christmas Special (S06E09)
Epizoda 8 (S06E08)
Epizoda 7 (S06E07)
další epizody (9)
2014 The Crimson Field (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
Panství Downton (TV seriál)
A Moorland Holiday (S05E09)
Epizoda 8 (S05E08)
Epizoda 7 (S05E07)
další epizody (9)
2013 Havaj 5-0 (TV seriál)
Vězeňkyně (S03E22)
Panství Downton (TV seriál)
The London Season (S04E09)
Epizoda 8 (S04E08)
Epizoda 7 (S04E07)
další epizody (8)
2012 Playhouse uvádí (TV seriál)
Scott and Bailey (TV seriál)
Graves (S02E05)
Accused (TV seriál)
Tina's Story (S02E04)
Panství Downton (TV seriál)
A Journey to the Highlands (S03E09)
Epizoda 8 (S03E08)
Epizoda 7 (S03E07)
další epizody (9)
2011 Chicago: Zákon ulice (TV seriál)
Konečné zúčtování (E13)
Scott and Bailey (TV seriál)
Faultlines (S01E05)
Execution (S01E04)
Surprise (S01E02)
další epizody (4)
Panství Downton (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
další epizody (6)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Nedokonale dokonalé vraždy (S14E04)
2010 Little Crackers (TV seriál)
Panství Downton (TV seriál)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (4)
Vexed (TV seriál)
Episode 2 (S01E02)
Zákon a pořádek: Spojené království (TV seriál)
Hounded (S03E02)
Pět dní (TV seriál)
Day 8 (S02E03)
2009 Paradox (TV seriál)
Tudorovci (TV seriál)
Povstání na severu (S03E02)
Občanské nepokoje (S03E01)
2008 Přežít! (TV seriál)
Inspector George Gently (TV seriál)
Bomber's Moon (S01E03)
2007 Holby Blue (TV seriál)
Tajný deník call girl (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Foylova válka (TV seriál)
Oběti války (S05E02)
2006 Drop Dead Gorgeous (TV seriál)
Život v buši (TV seriál)
Hercule Poirot (TV seriál)
Rodinné sídlo (S10E03)
2005 Afterlife (TV seriál)
Brief Encounters (TV seriál)
The Rotters' Club (TV seriál)
2004 Blackpool (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
Family Business (TV seriál)
The Brief (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Duchové minulosti (S07E07)
2003 Blue Murder (TV seriál)
Eustace Bros., The (TV seriál)
Murphy's Law (TV seriál)
New Tricks (TV seriál)
Poslední detektiv (TV seriál)
The Royal (TV seriál)
2000 At Home with the Braithwaites (TV seriál)
Down to Earth (TV seriál)
North Square (TV seriál)
1999 Badger (TV seriál)
Holby City (TV seriál)
1997 The Lakes (TV seriál)
Trial & Retribution (TV seriál)
1996 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
Tichý svědek (TV seriál)
1994 Svědectví (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 Blott on the Landscape (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 Auf Wiedersehen, Pet (TV seriál)
1982 Shine On Harvey Moon (TV seriál)

Dokumentární

2014 Život v časech "Panství Downton" (TV film)

Host

TV pořady

1997 The View (TV pořad)
1975 Good Morning America (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky