Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Geralt vyráží s Ciri na cestu, která ho dovede ke starému příteli. Jakmile u Soddenu ustane řinčení zbraní, začne Tissaia nelítostně pátrat po tom, co potřebuje vědět. (Netflix)

Recenze (74)

TKKMR 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tá prvá epizóda s Geraltovým prekliatym kámošom zo starých čias a Bruxou bola fajn. Týmto smerom sa druhá séria podľa mňa mala uberať. Geral s Ciri mali putovať krajinou, navštevovať tajomné miesta a bojovať s monštrami. Bohužiaľ sa tak nestalo a v ďalšie diely druhej série opäť skĺzli do politikárčenia a mocenských bojov. ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na adaptaci kultovní povídky 'Zrnko pravdy', jež je Sapkowského alegorickou variací na pohádku Kráska a zvíře, jsem se upřímně ze všeho těšil zcela nejvíc. Určitě jsem však nečekal, že bude tak extrémně odfláklá. Ta absence pohádkový stylizace a literární věrohodnosti je prostě znát.... ()

Reklama

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejsem fanoušek Zaklínače, nemám nahráno, přečetl jsem jen první knížku, abych předloni pochopil první sérii a jelikož dál jsem se mimo letošní animák Vlčí sen neponořil, asi budu tápat i tady. První díl ale naštěstí i přes pár logických lapsů pro laiky disponuje skvělými akčními sekvencemi a dominuje podmanivou hudbou. ()

Kubakomi 

všechny recenze uživatele

75 %. Už čekám na komentáře a nízká hodnocení kvůli tomu, že "v knize to přece bylo úplně jinak". No a co? Knihami se to jen inspiruje, sama Lauren Hissrich ale kdysi řekla, že si seriál pojede svojí cestou. Na úvodní díl nejočekávanějšího seriálu roku jsem sice čekal něco trošku víc, ale i tak to zatím vypadá velmi slibně. Nejvíc mě asi nadchly herecký výkony, ty byly v otvíráku fakt skvělý. :D ()

john.h 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Toto byla moje nejoblibenejsi povidka z Posledniho prani a rikal jsem si, proc takovej silnej pribeh nebyl v prvni serii. K memu prekvapeni timto pribehem odstartovali druhou serii a moc se mi to libilo. Hodne obrazku v tomto dile serialu se shodovalo s tim co jsem si predstavoval u knihy. Nechapu, jak si na to muze nekdo stezovat. Vzdyt to je vicemene 1:1 podle nejlepsi povidky z Posledniho prani skoro slovo od slova, jen do toho naroubovali Ciri a kolem povidky jeste nacpali pribehove linky serialu, aby to melo nejake continuum. Za me (hrace i ctenare) spokojenost. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (4)

  • V knihách vyprávěl Nivellen (Kristofer Hivju) Geraltovi (Henry Cavill) o pobití služebnictva i všech ženách, které měl, a nebál se přiznat i existenci Vereeny (Agnes Born). Seriálový Nivellen svým přátelům ale lže a mluví o kočce. (Geralt z Rivie)
  • Jedná se o adaptaci povídky „Zrnko pravdy“, která je součástí první knihy „Poslední přání“, ale i tak se ji tvůrci rozhodli zařadit do druhé série po setkání Geralta (Henry Cavill) a Ciri (Freya Allan). (Geralt z Rivie)

Reklama

Reklama