Reklama

Reklama

Rozkaz zabíjet

  • Česko Rozkaz zabít (více)
Trailer 3

Akční sci-fi thriller se odehrává v blízké budoucnosti, kdy je společnost příliš závislá na technologiích a staví člověka proti vražedným strojům. Za těchto okolností je elitní vojenská jednotka vrtulníkem dopravena do vzdáleného výcvikového střediska mimo veškerou civilizaci. Zpočátku jednoduchý výcvik se však pro kapitána Bukese a jeho semknutou jednotku brzy promění v děsivý boj na život a na smrt. Mariňáci totiž zjistí, že je ostrov osídlen nepřítelem, který přesahuje lidské pojetí zla. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer 3

Recenze (138)

matestlust 

všechny recenze uživatele

Tenhle film má veliký potenciál, parádní provedení, nápad, hudbu i triky, ale o to víc smutné je, že vše toto není využité na 100%. Film má pár opravdu super momentů, ale ty jsou pouze výplní nekonečna hluchých míst a nudy. Sci-fi stránka funguje, ale po, zhruba, 15 ti minutách je vidět, že film má směřovat spíše k té béčkové části a tak by to taky mělo být. Bohužel jsou scény kdy se nic neděje ve značné přesile s těmi akčními, které jsou sice fajn, ale je jich proklatě málo. Takže celkový looking filmu bohužel nepostačil k tomu, abych se dostatečně pobavil, jak se u dobrých sci-fi akčňáku sluší. Veliká škoda. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

|59%| Béčková akční sci-fi parádička, která mě vcelku bavila po celý čas. Příběh tu je opět na béčkové poměry jednoduchý, ale nemá žádnou slabinu. Dokonce tu i občas zafunguje atmosféra, asi tak do ½ filmu. Samozřejmě chybí napětí, nepředvídatelnost, nějaká ta chytlavost aby mě zajímalo, jak vše dopadne – avšak to se nestalo, ale nevadí. Akce? Té je zde přiměřený dostatek – je rozložená po celém snímku. Natočena je dobře, kamera je v pohodě, samozřejmě tu je pár digi efektů, ale to mi nepřekáží. Herci jsou ok, včetně vylepšené ženy. Robůtci jsou pěkně vytvořené. Nuda tu rozhodně nehrozí. Hudba je poměrně vydařená. 1/3 filmu se rozbíhá, ale docela solidním tempem. 2/3 filmu trochu tempo zbrzdí, ale furt se dá na co koukat. A ta 3/3 coby finální část už toli nezaujme, ale akce tu je dostatek. Mírně nadprůměrný béčkový počin, který aspoň na to 1 shlédnutí zabaví. ()

Reklama

Magika82 

všechny recenze uživatele

Když science fiction, tak kvalitní. Abych usnula u filmu, to se dlouho nestalo. Akce na úkor dějové linie a dialogů. Trikové efekty průměrné. Hororové prvky jsem se opravdu - až do spadnutí víček - snažila nalézt. Leč marně. Inu, co člověk, to názor. Jeden má rád macaté, jiný zase placaté. Pro mne, pokud jde o žánr sci-fi, a nebudu v duchu slintat nad několika málo Hollywoodskými gentlemany, má laťku nastavenou nejníže u snímku Propast, a její pomyslné nejvyšší háčky pro uchycení někde mezi Planetou opic, přes Avatara, X-Meny konče u čtvrtého dílu. Bohužel, tento snímek pro mne nezvládl flop ani na úroveň Propasti, a laťku vzal sebou už hlavou. Takže 30%, což na dvě hvězdy nestačí. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Vizuálně velmi slušné béčko s roboty, které má celkem fajn nápad a nenudí, ale až tak moc mě to nestrhlo. Zamrzí, že vojáků je poměrně málo, takže té akce není ve výsledku moc a navíc raději mám roboty proti robotům, takové střílení do železa bez gore moc záživný není. Akce v lese a finále ujde, ale zbytek mě mocc nezaujal. Příběh***, Akce***, Humor>Ne, Násilí*, Zábavnost***, Hudba***, Vizuál****, Atmosféra***, Napětí***. 5/10 ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Parádní sci-fi jednohubka, která má základ z budoucnosti, ale přitom jde o jasnou vyvražďovačku, kde není moc co řešit. Jediné, co je opravdu třeba řešit, je Vanessa Kirby, která do tohoto filmu sedla jak prdel na hrnec a zkrásňuje tu drsno jednotku, která se snaží přežít uprostřed parádně atmosferických lesů, který jak kdyby vypadly z lesů kolem Starý Boleslavi, kam nejradši na podzim chodím na houby... ()

Galerie (42)

Zajímavosti (4)

  • Film je možné nájsť aj pod alternatívnym názvom Identify. (MikaelSVK)
  • V čase 11:43, kdy vojáci vystupují z konvertoplánu, má sgt. Rory Robinson (Bentley Kalu) přetočený popruh batohu na pravém rameni a zapnutý prsní popruh. O pár vteřin později má prsní popruh rozepnutý a ramenní popruh ve správné pozici. (Globus_Jirka)
  • V čase kolem 17:00–17:30 sgt. Robinsonovi (Bentley Kalu) v záběrech mizí a objevuje se batoh na pravém rameni. (Globus_Jirka)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno