Reklama

Reklama

Rozkaz zabíjet

  • Česko Rozkaz zabít (více)
Trailer 3

Akční sci-fi thriller se odehrává v blízké budoucnosti, kdy je společnost příliš závislá na technologiích a staví člověka proti vražedným strojům. Za těchto okolností je elitní vojenská jednotka vrtulníkem dopravena do vzdáleného výcvikového střediska mimo veškerou civilizaci. Zpočátku jednoduchý výcvik se však pro kapitána Bukese a jeho semknutou jednotku brzy promění v děsivý boj na život a na smrt. Mariňáci totiž zjistí, že je ostrov osídlen nepřítelem, který přesahuje lidské pojetí zla. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer 3

Recenze (138)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Parádní sci-fi jednohubka, která má základ z budoucnosti, ale přitom jde o jasnou vyvražďovačku, kde není moc co řešit. Jediné, co je opravdu třeba řešit, je Vanessa Kirby, která do tohoto filmu sedla jak prdel na hrnec a zkrásňuje tu drsno jednotku, která se snaží přežít uprostřed parádně atmosferických lesů, který jak kdyby vypadly z lesů kolem Starý Boleslavi, kam nejradši na podzim chodím na houby... ()

Magika82 

všechny recenze uživatele

Když science fiction, tak kvalitní. Abych usnula u filmu, to se dlouho nestalo. Akce na úkor dějové linie a dialogů. Trikové efekty průměrné. Hororové prvky jsem se opravdu - až do spadnutí víček - snažila nalézt. Leč marně. Inu, co člověk, to názor. Jeden má rád macaté, jiný zase placaté. Pro mne, pokud jde o žánr sci-fi, a nebudu v duchu slintat nad několika málo Hollywoodskými gentlemany, má laťku nastavenou nejníže u snímku Propast, a její pomyslné nejvyšší háčky pro uchycení někde mezi Planetou opic, přes Avatara, X-Meny konče u čtvrtého dílu. Bohužel, tento snímek pro mne nezvládl flop ani na úroveň Propasti, a laťku vzal sebou už hlavou. Takže 30%, což na dvě hvězdy nestačí. ()

Reklama

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Průměrná scifi válka robotů X vojáků, kteří původně jeli na výcvik do lesů, ale po chvilce zjistí, že robotům "přeplo" a místo aby lidé trénovali střelbu na robotech, roboti trénují na lidech. Akce je slušná, vizuál robotů taky a bitva v lese v první polovině je dostačující, pak ale přichází trochu nuda. Občas chytne, občas nudí, je to tak nahoru a dolů... Ono dívat se jak vojáci nesmyslně střílí do robotů, kterým doslova nic nedělají a roboti je za to prostřílí na kusy není zas až taková zábava, jak by jeden řekl. Nejhorší to nebylo, ale v žánru se dají najít i daleko lepší věci. Alespoň že je se na co dívat v podobě Vanessy Kirby a potěší i kratší stopáž. ()

Trustme 

všechny recenze uživatele

Pravděpodobně nejnudnější akční film, který má v názvu, žánru a rodném listu AKCI. Slušné zvukové efekty, pěkné military prvky, robustní střelba. Děj a zpracování na úrovni budgetové PC střílečky ruské provenience. Diletantská režie, námět a sterilní postavy v "hereckém" pachtění v podzimním lese, kde veškerý horor tropí nezbedné chodící kulomety. Ztráta času. ()

Rihan 

všechny recenze uživatele

Elitní komando speciálně vycvičených mariňáků je vysláno v rámci cvičení na vzdálený ostrov. Doprovod jim dělá specialistka Mills (Vanessa Kirby), jejíž mozek je propojen s počítačem. Zakrátko všichni zjisťují, že jsou loveni pokročilými vojenskými roboty a že Mills je nějak spojena s těmi robomonstry. Mariňáci bojují o přežití a zároveň musí zjistit, kdo a co je Mills vlastně zač a na jaké straně stojí. Akční sci-fi horor z kategorie béčkových, který nenadchne ani neurazí, avšak pro čistě hororového diváka je přece jen ztrátou času. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (4)

  • V čase kolem 17:00–17:30 sgt. Robinsonovi (Bentley Kalu) v záběrech mizí a objevuje se batoh na pravém rameni. (Globus_Jirka)
  • Vo filme sa objavilo 6 verzií robotov (4 bojové jednotky S.A.R., 1 prieskumný dron a 1 humanoidný robot). (fefee)
  • Film je možné nájsť aj pod alternatívnym názvom Identify. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama