Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vesmírná loď Hvězdné flotily narazila na neznámý objekt, o kterém se domnívá, že zničil jejich komunikační relé. Rozhodnou se jej prozkoumat. Jedná se však o klingonský posvátný artefakt, a když je při průzkumu jeden z nepřátel zabit, mají Klingoni záminku k útoku... (TV Prima)

Recenze (49)

DocBrown 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po pár minutách je okamžitě jasné, že tohle není Star Trek (ještě méně než ENT nebo turecký ST) a "Klingoni" připomínají spíš gorily než Klingony. Děj a technologie vůbec nepasuje někam před TOS. Ale snažím se na to koukat jako seriál na motovy ST, i tak je to těžké, nezajímavé, nenápadité. Jediný, kdo mě zaujal je samozřejmě Mr Saru a nejspíš jediný důvod, proč na to zatím vydržet koukat. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

// Tak se zase uklidníme, nadejcháme se čerstvýho vzduchu a řekneme si hezký pozemský hello. Nový Star Trek si totiž rozhodně nezaslouží okamžitý odpálení. Na to klade až moc dobrých otázek, baví svou neskrývanou ambiciózností a pokračuje v éře nádherných přeletů kamer a bezvadné technické stránky, kterou tomu vlepil strejda J. J. Jasně, obsazení hlavní postavy není ideální, divné televizní prostřihy jakbysmet a pilot sám o sobě bez druhé epizody kvůli odpornému cliffhangeru moc nefunguje (přitom stačilo druhou přilepit k první, smířit se s dvouhodinovou stopáží a říkat tomu furt pilot) - furt je to ale jenom rozjezd a jako takovej funguje skoro na jedničku. Fullerova ruka je minimálně co se načrtnutého příběhu znát a pokud to v dalších dílech nějak výrazně nespadne, čeká nás zjevně moc dobrá podívaná, která značce Star Trek za žádných okolností nebude dělat ostudu. Co víc byste sakra chtěli? 8/10 ()

Reklama

Vostok 

všechny recenze uživatele

Tak jsem se po letech dočkal a je tu noví star trek serial :-D jooooooo je to mazec pecka jak nevím co klingoni vypadají fakt nebezpečně a odhodlaně zničit lidi a lidi vypadají jako že ztratili koule ale během prvních dvou dílu je začnou získavat a vsadím se že v dalších dílech už to bude krásná zábava no prostě star trek válíí woow:-D přeju serialu moc uspěchu a kvalitu a minimalně 7 sezon :-D díky:-D ()

Ben Nevis 

všechny recenze uživatele

Asi jsem na Star Trek už moc stará a cynická. Ideály politické korektnosti vystřídala rasová a genderová korektnost bezpohlavní hlavní postavy. Vadí mi trhaná řeč Klingonů, jako kdyby herec četl text v cizím jazyku, místo aby se ho naučil plynule recitovat.. A nejvíce nechápu, proč zrovna producentům připadal jako nejlákavější další návrat do historie? Za mě pořád vítězí Nová generace se sympatickým Pickardem. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Technicky na úrovni niektorej kinoprodukcie. Nečakaný odklon od pôvodných myšlienok, ale inak skvelý. Podobný odklon bol aj Stargate Universe od pôvodných sérii, tým teraz neporovnávam doslovne, nakoľko Star Treky nikdy neboli natoľko humorne odľahčené ako Star Gaty... Som jednoducho Trekkie, Star Gate Fan aj Star Wars Fan. Asi tak. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Zábery scén odohrávajúcich sa na púšti crepusculanskej planéty boli natáčané v Jordánsku. (koba)

Reklama

Reklama