Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je 32. století a Discovery nouzově přistává na zmrzlé planetě. Posádka se pouští do oprav lodi a Saru s Tillyovou se vydávají do nedaleké osady. (Netflix)

Recenze (9)

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já teda místní nadšení nesdílím. Loď se porouchala, přistála, je nutné ji opravit. Já nevím, pokud vám toto stačí k dobré epizodě, tak já jsem asi mimo. A ten multikulturní guláš už mě fakt štve... Michael jako hlavní postavu moc nemusím, ale je pravda, že když tam není, tak je to ještě horší. Ten Saru s Georgiou jde, ale ten zbytek? To je katastrofa a naprosto neprofesionální herci, kteří byli vybráni kvůli sexuální orientaci nebo barvě kůže. Posádka je nezajímá... Máme tady obtloustlou zrzku Tilly, starou a rádoby vtipnou bábu, zrzatou pilotku, černou pilotku, žlutého navigátora, černého navigátora, teplého černého doktora, teplého bílého jeho přítele a jediný bílý heterosexuál byl podle mě ten, co uklízel v komoře, kterého, jak jinak, nezapomněli urazit.... ()

Reklama

Martinius 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

konecne sa na scene zjavila aj samotna discovery. a konecne bez burnhamovej. co zasa tiez nie je ziadna slava, pretoze asexualna bezpohlavna feministicka uderka lode bud otravuje alebo vycerpava. ak nieco do galaktickych sraciek svetelnou rychlostou rutiacu sa discovery aktualne zachranuje, je to uzasna michelle yeoh a jej povabne zvratena phillipa goergiou. sceny v medziplanetarnej kantine tahali epozodu nahor, rovnako ju vsak skrtili nikoho nezaujimajuce homo-lesbicke dialogy a milionkrat videne pchanie spravnej kocky lega so spravneho otvorceku, aby mohla lod vzlietnut. po odchode kapitanov lorcu a pikea zo sceny trpi serial okrem najzakladnejsej originalnosti akutnym nedostatkom sympatickych ci atraktivnych postav i akymsi syndromom nevyhnutnosti zleho bieleho zaporaka. silonu strankou i charakeristickou crtou kazdeho doterajsieho serialu star treku boli sympaticki herci, kvalitne vypracovane postavy a najma putave interakcie medzi posadkou. toto sucasnej discovery bytostne chyba. ()

RedRose 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Georgiou jsem si za dvě série neoblíbil, ba co víc, patří u mě k těm nejotravnějším postavám v tomto seriálu! Ta její sebestřednost mě doslova vytáčí! Discovery je tu, klasicky se opravuje aby byla jako nová. Zase vidíme kousek z postapokalyptické budoucnosti, ale ne zase moc a příběh se vlastně nijak neposunul. Federace je v troskách a cítím ve vzduchu, že Michaelka s Georginou zachrání celý vesmír a já budu určitě zklamaný... (multi-kulti raději nekomentuju, to skvěle zvládnul tomik99) ()

alisa.upir 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Taktika scénáristů “budeme záhadně referovat k technologiím a událostem, ale nic vám - divákům - nevysvětlíme”, už mě u tohohle seriálu fakt nebaví. Star trek je sci-fi a ne mysteriózní drama. Jestli bylo cílem diváka nechat napnutého, tak to dělají blbě už třetí řadu. Nechápu, že pořád ještě to můžou vydávat za Star Trek, omg... ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama