Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tokio boj se! Toxie přichází! Dobrodružství pokračuje. Ďábelská korporace Apocalypsa, s.r.o. plánuje přetvořit městečko Tromaville v obří chemickou továrnu. Odláká proto hrdinného obránce utlačovaných do Japonska, aby tam hledal své kořeny. V Tokiu se Toxie setkává nejen s otcem, ale s i nepřeberným množstvím zla, které je nutné vymítit. Ale obyvatelé Tromaville mezitím zoufale postrádají svého toxického mstitele... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (94)

juta 

všechny recenze uživatele

Totální propadák, který je absolutně o ničem, kde vtípky jsou totálně vymaštěné a směšné, kterým se nikdo normální nemůže smát. S jedničkou se tohle nedá srovnávat, tohle byla prostě hrůza, která málem spadla do odpadu. Možná k tomu špatnému hodnocení přispěl i Řiťka dabing, který byl také otřesný. (14.4.15 cz/pc) ()

Xeelee 

všechny recenze uživatele

Na rozdíl od skvělýho prvního dílu a naprosto perfektní čtyřky tenhle díl selhává úplně ve všem. Oproti některejm zetkovejm tromáckejm filmům, který si na nic nehrajou, je Toxickej mstitel 2 strašně nudnej a scénář (dá li se o něčem takovém vůbec mluvit) je naprosto nesmyslnej, utahanej, plnej WTF momentů nejhrubšího ražení a pár zdařilejch nápadů se monotónně točí pořád dokola. Sex v TROMA stylu prakticky schází, kratičkej záběr na kozy Japonky nefunguje, bitka v lázních, plnejch nahejch Japonek, je nudná. Přitom to musel bejt na TROMu enormně drahej film. Je tam spousta bojovejch scén (kde se opravdu dá mluvit o choreografii), honičky, dost zdemolovanejch aut a hodně scén rozhodně nebylo točenejch na první pokus. Každopádně tohle je asi první a poslední film, kde někdo zneškodnil ženskou kopancem mezi nohy :-) a gore scény se taky dost povedly. ()

Reklama

iamek 

všechny recenze uživatele

V druhém díl téhle legendární série nám Toxie opustí hranice USA a zamíří do Tokya. Nápad to nebyl vůbec špatný, ale dějová línie v Tokyu byla strašně nudná. Teda až na závěrečnou bitku a nechtěné porcování hlavního padoucha. Čekal jsem stejný počet gore scén jako v prvním dílu, ale ve dvojce jich je jen pár a spíše sledujeme jak Toxie zmateně pobíhá po Tokyu. ()

eagle-eye 

všechny recenze uživatele

Dvojku jsem viděl po čtyřce, ale v podstatě bych mohl napsat to samé. Parádní rozjezd se připoměl během celého filmu tu a tam, čili u mě ve stejném žánrů masakrovaných Béček stále pokulhává za Planetou Terror. PS: 1) Polívku z Japonce bych si docela líbit. 2) Spoiler: K bitvě mezi Melvinem a černochem na druhém snímku vpravo nedojde, protože černoch pospíchal na hodinu klavíru. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

No čekal jsem lecos od Tromy ,ale tohle předčilo veškeré mé očekávání. Jenže směrem dolů. Naprostá kokotina o ničem s hororem to mělo pramálo společního ,je to šílená perverzní slátaná komedie. Toxík co sebou všude vláčí mop opravdu jsem jen žanul co že se dá všechno slátat dohromady. Celý je to moc ukecaný a dlouhý tím pádem to strašně klouže do nudy. Chtělo to aspoň víc krvavých scén. Děsím se co mě čéká v dalším díle. určitě nejhorší film od Tromy co jsem zatím viděl. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (6)

  • Původní sestřih měl 4 hodiny, a tak se Studio Troma rozhodlo z celého natočeného materiálu vytvořit dva filmy. Toxický mstitel 2 byl představen 24. února 1989, Toxický mstitel 3: Poslední pokušení Toxieho (1989) pak 24. listopadu téhož roku. (gogos)
  • Michael Jai White v tomto filmu debutoval. (Pumiiix)
  • Původním hercem v roli Toxického mstitele byl John Altamura, avšak po vzájemných neshodách a znevažování autority režiséra Llyoda Kaufmana byl během natáčení propuštěn. Scény s ním natočené ve filmu zůstaly. Zbylé scény, které se nestihly dotočit, zahrál Ron Fazio, který se ve filmu objevuje i jako manažer Apokalypse Inc. Ron Fazio také předaboval původní scény s Johnem Altamurou. V závěrečných titulcích jsou pak uvedeni u role Toxického mstitele oba herci. (gogos)

Související novinky

Festival Naruby holduje béčkovým filmům a rumu

Festival Naruby holduje béčkovým filmům a rumu

23.03.2023

Organizátorem unikátního festivalu pro dospělé, tedy výhradně pro diváky od 18 let, je Kino Balt, které začalo v Praze dělat rumové kino. Hlavní koncept je jednoduchý – každý divák v ceně vstupného… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno