Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tokio boj se! Toxie přichází! Dobrodružství pokračuje. Ďábelská korporace Apocalypsa, s.r.o. plánuje přetvořit městečko Tromaville v obří chemickou továrnu. Odláká proto hrdinného obránce utlačovaných do Japonska, aby tam hledal své kořeny. V Tokiu se Toxie setkává nejen s otcem, ale s i nepřeberným množstvím zla, které je nutné vymítit. Ale obyvatelé Tromaville mezitím zoufale postrádají svého toxického mstitele... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (94)

Paldini 

všechny recenze uživatele

Série Toxic Avenger patří mezi nejhorší filmy. Ovšem zábava je to neskutečná. Tentokrát je Melvin vylákán ze svého rodného Tromavillu do Tokia, aby mohla ďábelská korporace proměnit Tromaville v chemickou továrnu. Takže můžeme ve filmu vidět regulérní cestopis o Tokyu, okořeněný naprosto úchylnými rvačkami, ve kterých uvidíme nejroztodivnější zbraně jako smeták, mečoun, piloun, mořská hvězdice. Melvinovi soupeři jsou gangsteři, transvestiti, trpaslíci, karatisti, ninjove, ninjijky, jakýsi ryboman, punkáči. Sem tam, z čista jasna, ukáže některá herečka prsa (tentokrát jsou to jen Japonky). Uvidíme vystoupení japonské punkové kapely, nadrženou psycholožku, spoustu nulových hereckých výkonů, výcvik zápasníků sumo, spousty vybuchujících automobilů, několik kulturistek (obzvlášť jedna z nich je pěkně vypečená a cpe se pořád před kameru a zatíná svaly) a mnoho přemnoho různých infantilních vtípků. A hlavní hvězda je samozřejmě hodný ultrasuperhumushnusák Toxic Avenger. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Stejne jako v pripade prvniho dilu skvela zabava. Jedinou vytku mam k prilis mnoho minutam ztracenejm poflakovanim po Tokiu a vyptavanim se po fotrikovi, to totiz moc pripomina normalni film a neni to moc zazivny. Jinak uvod a konec neskutecnej masakr a nektery sceny v Tokiu taky silena rezba. A co se tyce jednotlivejch zaporaku, to je naprosta lahudka, kazdej vypada jinak a je to jeden uchylak za druhym. Proste jsem se skvele bavil. ()

Reklama

K.I.N.G. 

všechny recenze uživatele

Pořád pěkný nářez, ikdyž se značným množstvím logických děr. Hlavní hrdina je absolutní a neporazitelný, dějová linie jednoduchá, zvlášt'ní, ale pevně daná a celý film je ještě mnohem vtipnější než díl první, ikdyž občas už někde převládá trapnost. Série Toxický mstitel Tromu proslavila zřejmě nejvíce a taky je podle mně moc povedená. ()

HellFire 

všechny recenze uživatele

První díl byl koukatelný, ale tento pokus o parodii střílí hodně vedle. Dementní herci, stupidní příběh a triky na úrovni kluků s práskacíma kuličkama. Uznal bych alespoň ten vtip s monstrem, který chodí se sexy mladou slečnou. Slepou. Typická ukázka toho, že k úspěšné parodii nestačí vymyslet vtipné scénky, ale taktéž je vtipně převést na plátno. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Totální propadák, který je absolutně o ničem, kde vtípky jsou totálně vymaštěné a směšné, kterým se nikdo normální nemůže smát. S jedničkou se tohle nedá srovnávat, tohle byla prostě hrůza, která málem spadla do odpadu. Možná k tomu špatnému hodnocení přispěl i Řiťka dabing, který byl také otřesný. (14.4.15 cz/pc) ()

Galerie (30)

Zajímavosti (6)

  • Původním hercem v roli Toxického mstitele byl John Altamura, avšak po vzájemných neshodách a znevažování autority režiséra Llyoda Kaufmana byl během natáčení propuštěn. Scény s ním natočené ve filmu zůstaly. Zbylé scény, které se nestihly dotočit, zahrál Ron Fazio, který se ve filmu objevuje i jako manažer Apokalypse Inc. Ron Fazio také předaboval původní scény s Johnem Altamurou. V závěrečných titulcích jsou pak uvedeni u role Toxického mstitele oba herci. (gogos)
  • Toxický mstitel se představil kromě své vlastní série i v mnoha dalších projektech studia Troma. Nejobsazovanějším hercem do této role byl Ron Fazio, který si zahrál v Toxický mstitel 2 (1989), Toxický mstitel 3: Poslední pokušení Toxieho (1989) a The Troma Systém (1993). (gogos)
  • Film se dokonce představil i v americké kinodistribuci. Přestože měl premiéru v pouhých 15 kinech, dokázal vydělat na 800 000 amerických dolarů. Rozpočet se přitom vyšplhal v tehdejší době na úctyhodných 2,3 milionů amerických dolarů. (gogos)

Související novinky

Festival Naruby holduje béčkovým filmům a rumu

Festival Naruby holduje béčkovým filmům a rumu

23.03.2023

Organizátorem unikátního festivalu pro dospělé, tedy výhradně pro diváky od 18 let, je Kino Balt, které začalo v Praze dělat rumové kino. Hlavní koncept je jednoduchý – každý divák v ceně vstupného… (více)

Reklama

Reklama