Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tokio boj se! Toxie přichází! Dobrodružství pokračuje. Ďábelská korporace Apocalypsa, s.r.o. plánuje přetvořit městečko Tromaville v obří chemickou továrnu. Odláká proto hrdinného obránce utlačovaných do Japonska, aby tam hledal své kořeny. V Tokiu se Toxie setkává nejen s otcem, ale s i nepřeberným množstvím zla, které je nutné vymítit. Ale obyvatelé Tromaville mezitím zoufale postrádají svého toxického mstitele... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (94)

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Michael Jai White VS Toxický mstitel? Tak to jsem musel vidět za každou cenu. No co k tomuto filmu napsat. Je to docela zábavný béčko, který neurazí ale ani nenadchne pokud nepočítám ten epickej battle :-D Oproti jedničce je to delší, ale i slabší. Počet vylitýho kečupu je stále slušnej, ale je to taková ta jednohubka, kterou už podruhý vidět nemusím a za pár dní nebudu vědět o čem to bylo...kromě toho souboje, na ten nezapomenu nikdy :-D ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

U některých scén jsem se smál nahlas a právě ty na celém filmu byly pochopitelně to nejlepší, jenže i tak mě to spíš nudilo než bavilo. Na Tromu tam bylo překvapivě dost málo krve a nahých žen, linie s hledáním Toxieho otce byla naprosto zbytečná a nudná, sice některé nápady byly povedené, ale přesto jich celkově bylo málo, stejně jako absurdity. Nelogické to ale je přesně tak, jak to má být, jen to prostě neladí tak, jak by mělo. Rozhodně je to slabší než první díl a k tomu, aby to fungovalo přesně tak jak má, tomu dost chybí. Hlavně to potřebovalo zkrátit minimálně o 20 minut. Lepší 2* ()

Reklama

juta 

všechny recenze uživatele

Totální propadák, který je absolutně o ničem, kde vtípky jsou totálně vymaštěné a směšné, kterým se nikdo normální nemůže smát. S jedničkou se tohle nedá srovnávat, tohle byla prostě hrůza, která málem spadla do odpadu. Možná k tomu špatnému hodnocení přispěl i Řiťka dabing, který byl také otřesný. (14.4.15 cz/pc) ()

TheRaven odpad!

všechny recenze uživatele

Tak ani tímto si u mě Troma reputaci moc nezlepšila a zase se jí budu dlouho vyhýbat. Na tomto pseudobéčku opravdu neshledávám naprosto nic zábavného a hodného pozornosti. Jediné, co si ještě zítra budu možná pamatovat, je zajímavý dopravní prostředek na cestu do Japonska. Navíc je to typ filmu, na který se ani s největším přemáháním nekokážu dívat v celku, abych stále nekoukal na časomíru, na net, neodbíhal apod. ()

K.I.N.G. 

všechny recenze uživatele

Pořád pěkný nářez, ikdyž se značným množstvím logických děr. Hlavní hrdina je absolutní a neporazitelný, dějová linie jednoduchá, zvlášt'ní, ale pevně daná a celý film je ještě mnohem vtipnější než díl první, ikdyž občas už někde převládá trapnost. Série Toxický mstitel Tromu proslavila zřejmě nejvíce a taky je podle mně moc povedená. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (6)

  • Toxický mstitel se představil kromě své vlastní série i v mnoha dalších projektech studia Troma. Nejobsazovanějším hercem do této role byl Ron Fazio, který si zahrál v Toxický mstitel 2 (1989), Toxický mstitel 3: Poslední pokušení Toxieho (1989) a The Troma Systém (1993). (gogos)
  • Michael Jai White v tomto filmu debutoval. (Pumiiix)
  • Původní sestřih měl 4 hodiny, a tak se Studio Troma rozhodlo z celého natočeného materiálu vytvořit dva filmy. Toxický mstitel 2 byl představen 24. února 1989, Toxický mstitel 3: Poslední pokušení Toxieho (1989) pak 24. listopadu téhož roku. (gogos)

Související novinky

Festival Naruby holduje béčkovým filmům a rumu

Festival Naruby holduje béčkovým filmům a rumu

23.03.2023

Organizátorem unikátního festivalu pro dospělé, tedy výhradně pro diváky od 18 let, je Kino Balt, které začalo v Praze dělat rumové kino. Hlavní koncept je jednoduchý – každý divák v ceně vstupného… (více)

Reklama

Reklama