Reklama

Reklama

Robot-monstrum

(festivalový název)
  • Česko Robotí příšera (neoficiální název) (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mimozemšťan, vyzerajúci ako gorila s potápačskou helmu na hlave, mal za úlohu zlikvidovať všetko ľudstvo na Zemi. Svoje poslanie ale nenaplnil - 6 ľudí sa zachránilo. Jeho momentálnou úlohou je preto zamerať sa na nich a doviesť svoju misiu do konca. (POMO)

Videa (1)

Trailer

Recenze (185)

honajz2 

všechny recenze uživatele

Kdybych ten film měl hodnotit vážně, tak je to jasný odpad, ale já tyhle velmi špatné filmy hodnotím hlavně podle toho, jestli jsem se u nich bavil a tady jsem se bavil neskutečně. Film je to samozřejmě příšerný, plný smysl nedávajících dialogů, wtf scén a zvratů (sotva si začali mezi sebou povídat, pak se jednou políbí a hned na to mají svatbu? :D), monster z pravěku, jakéhosi gorilo-medvěda s helmou, hrůzné hudby, děsivých bublin z bublifuku a ještě mnoho dalšího. Jenže v tom je právě to nechtěné kouzlo tohohle braku, jelikož mě to bavilo celý film a ani mě to nestihlo nudit, nejen kvůli krátké stopáži, ale taky kvůli tomu, že každou chvíli přišla další nová šílenost, ze které zůstává rozum stát. Jestli tohle Tucker myslel opravdu vážně... No, každopádně si tenhle film řadím mezi ty, které jsou tak strašně špatné, až jsou dobré a klidně se na něj podívám ještě několikrát. A vždycky se u toho skvěle pobavím. 5* ()

cubajz 

všechny recenze uživatele

kam se na tohle hrabe starý dobrý Ed Wood! Pozemské dobrodružství gorily s potápěčskou kuklou, která pochází z mimozemské rasy Ro-Manů a plánuje vyhladit celou Zemi - ať už pomocí smrtících elektro vln nebo plazů teleportovaných z Jupiteru (jen tak mimochodem varan, pásovec a krokodýl vylepšený plachtou přilepenou na zádech:). Nejvtipnější na tomto "díle" je, že se bere šíleně vážně, což ještě zvýrazňuje strašné herecké výkony a děsivě špatné všecko ostatní. Ale odpad tomu prostě dát nemůžu, už jen za to že zlomyslný vůdce Ro-Manů se objevuje v nejstarším LCDčku jaké jsem kdy viděl:). ()

Reklama

jojinecko odpad!

všechny recenze uživatele

Dúfam, že Tuckerovo meno svieti v nejakej sieni slávy, pretože týmto filmom sa nesporne zaradil medzi nesmrtelných...Pri tomto sviežom dielku je aj taký Ed Wood seriózny filmový tvorca a jeho diela umelecké skvosty. Masky a efekty a lá päťročné decko (aj to ešte mentálne zaostalé), scenár (ak sa vôbec dá "to niečo" nazvať scenár) aký sa len tak nevidí... Skrátka všetky konotácie, ktoré vás napadú pri slove "odpad" nestačia v skutočnosti na opísanie tohto filmového skvostu... Kinematografický zážitok, aký sa naskytne málokedy a masívny útok na bránicu:) ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Tohle jsou filmy, které objektivně hodnotit nejde. Autor byl evidentně strašný nadšenec a chtěl toho hodně sdělit (lidstvo se dostalo do bodu ničení, zapomíná na Desatero apod.), ale celé to pojal tak smrtelně vážně a amatérsky, že je mi ho jen líto, jak mu chybí nadhled nad sebou samým. Jinak kritizovat tady jde všechno - mimozemšťana, co vypadá jak medvěd brtník s přilbou, bublinky jako zlo, neustálé přecházení mimozemšťana zleva doprava, aniž by vyvinul nějakou reálnou činnost, a stejně tak reálná nečinnost lidí, kteří jsou v převaze, monstrum nějak klepnout šutrem shora. Pobaví i odmítání, zalíbení se, svatba a vdovství během jednoho dne. Deklamující otec, manželka vhodná jen k obdivnému zírání na manžela, snad jen ten kluk se aspoň trochu choval jako rozumný člověk. A nakonec autor asi poprosil Karla Zemana o pár kousků rekvizit a zahrál si bum bum apokalypsu. Zase na druhou stranu by to byl originální prvek, viděný jen v BsG, že před dinosaury zde byla vyspělá civilizace lidí podobná naší současné. ()

Bachy 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších filmů, jaké jsem kdy viděl. Naprosto vážně uvažuji o Topce, protože sledování Robot Monster budu mít dlouho v paměti jako zážitek s obrovským Zet. Dle mého názoru to strká všechny Edy Woody do...do jeskyně s bublinama. Záchvaty smíchu mnou cloumaly od začátku až do konce. Kdo neviděl, jako by nežil. Pokud se totiž některému filmu má říkat kultovní, tak ať se Robot Monster postaví hned na první místo v řadě a na všechny ostatní pošle smrtící C paprsky, protože tahle opice má prostě lepší počítač. A já sešlu ještěry z Pluta na každého, kdo dal odpad!. Opravdu jsem si téměř jist, že tento film poběží na mém přehrávači ještě mnohokrát. Možná i mnohokrát denně. Slibuji Ro-manovi, že na něj nikdy nezapomenu a chci režisérskou verzi, chci velké plátno a nutně potřebuji kazajku. Cartman jednou řekl:"Právě mi praskla pojistka smíchu." ()

Galerie (27)

Zajímavosti (8)

  • Režisér Phil Tucker neměl peníze na kostým monstra, a tak přesvědčil George Barrowse, aby si tuto postavu zahrál. Barrows totiž vlastnil kostým gorily. (Carter21)
  • Původně promítáno ve 3D. (Redswif)

Reklama

Reklama