Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Izraelská vláda přistoupí na Doronův plán a pomoci mu překazit plán Abu Ahmada přímo v jeho přípravách. Doron se rozhodne před nebezpečným úkolem navštívit rodinu, cítí se tam ale jako cizinec – jeho posedlost dopadením Abu Ahmada si vybrala na jeho ženě a dětech vysokou daň. Walíd se rozhodl oženit s lékařkou Širín, která ale váhá vyměnit své city za slib bezpečí. Před těžkým rozhodnutím stojí i Nasrin – zůstat s manželem, nebo odvézt děti do zahraničí? (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Drtivý útok se blíží, mučedník má použít sarin – vysoce toxickou kapalnou látku používanou jako chemická zbraň. Atentátníkem má být Doron. Ještě předtím se ale dozvídá o situaci doma. Shirin je nucená přijmout žádost o ruku. Napětí eskaluje. Výsledek v domovině dlouho platil za nejúspěšnější seriál daného kanálu, navíc při udělování televizních cen o něm bylo hodně slyšet. U mě ale platí, že se mi některé díly hůř přežvýkávaly. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Opět se to převážně motalo kolem rodinných píčovin a řešení nesmyslů typu "nejlepší kámoš ti píchá kurvu manželku, která je mi stejně úplně u prdele, protože ji taky podvádíš". Takže mě to znovu moc nebralo. Na rozdíl od předchozí epizody, se ovšem dostalo i na to důležitější - tedy plánování nádherného teroristického útoku přímo v synagoze. Moc si přeji, aby byl dotažen do úspěšného konce a přineslo to hromadu mrtvých židů, kteří následně zmasakrují hromadu arabáčů a zbytku světa bude zase o něco lépe. Při pohledu na kapitána, kterého hraje Itzik Cohen je mi konečně jasné, kde se pro svoji postavu inspiroval jiný Cohen - Sacha Baron Cohen v další ze svých luxusních mystifikačních show.[75 %] ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedenáctá epizoda byla dost netypická, byl to vlastně díl, který se zabýval rodinnými vztahy a izraelsko- palestinský konflikt tvořil spíše výrazný podkres. Fauda pochopitelně humorem příliš neoplývá, takže jsem scénu s medvědem na autobusové zastávce opravdu uvítal. ()

Yalka

všechny recenze uživatele

Miluju kapitána Gabiho Ayuba (Iyova v hebr.), hraje ho Itzik Cohen. Dokonalá postava, vždy když je na scéně, celou dobu se musím usmívat (nebo spíš šklebit jako on). ()

Reklama

Reklama