Obsahy(1)
Česky, ale dokonale. Kuchařská show, ve které Robert Mikluš předvádí klasické české recepty, ale v moderním pojetí a z prvotřídních surovin. Záštitu nad pořadem převzal Pražský kulinářský institut (Roman Vaněk a Zdeněk Marcín). (Stream.cz)
Videa (1)
Recenze (87)
Jak říká Pohlreich správný kuchař má rondon a vaří z kvalitních surovin a halvně vývar z masa žádný bujón :D někdo to bere vážně ale Mikluš to vzal skutečně doslovně... neskutečná sranda určitě doporučuji :D ubírám 1* za to že to nevaří přímo Mikluš ale někdo uplně jiný a nedávají si ani moc práci s tim to lépe zastírat všiml jsem si toho už v prvním dilu a následně v dalších potvrdil ale jinak je to "skutečně česky ale dokonale" x) ()
Naprostá pecka. Pořad, ve kterém si uděláte srandu z mnohých cooking shows, ale také z Českého národa jako takového. První díl "česká svíčková" z amerického masa, německé hořčice a francouzských baget je toho důkazem. Pořad bych ale raději, kvůli nadměrnému plýtvání jídlem, viděl raději na playtváku :-D ()
PŘI CESTĚ ZA DOKONALOU CHUTÍ NENÍ TOTIŽ NIC, CO BY BYLO NESMYSLNÉ. A UŽ VŮBEC NE PENÍZE. Robert Mikluš je televizním objevem roku. V Dr. Martinovi je to poznat jen zčásti, tady už jede naplno. Musím přiznat, že i já chvíli váhal, ale pak jsem se nechal kuchařovou mimikou a všemi těmi snobskými ingredienci maximálně pobavit. ()
Už jen kvůli té bandě tupých hlav, jejíž nenávistné komentáře, vůči pořadu a Bertíkovi samotnému, jenž se s každým dalším dílem jen a jen stupňují, má smysl tento pořad sledovat. Z trojice Vaříme s Mírou, Žrouti a Luxus na talíři je pro mne Luxus jasně nejzábavnější záležitostí. Zkrátka žádný jiný pořad o vaření, není více český, ani dokonalejší. Nebo jinak: "nejvíc miluju ladies co choděj s velkou Prada kabelkou! Tleskám! Kabelka hezká! Ale když nevíš co k ní? Vypadáš... Hm? Jak z Tesca!" A co teprv ovčí mozeček? Lahůdka a jasně nejvíc sexy pokrm široko daleko! ()
Geniální anarchie přesně podle mých představ! Sice v prvním dílu nic extra šokujícího nebylo. Každej inteligent má přece doma hrnec na pošírování a připravuje nedělní svíčkovou ve vakuu, ne?! :-) Ale po druhém dílu jsem nadšená. Vlastnoručně jsem rozflákala mahagonový empírový noční stolek ve své ložnici a šla udit rybu na pomazánku. Teď už mám za sebou palačinky (k snídani) i játra s Ludvíkem XIII. ( k večeři). A těším se na další recepty, protože takovej luxus na talíři prostě miluju! ()
Reklama