Reklama

Reklama

Luxus na talíři

(pořad)
Trailer

Obsahy(1)

Česky, ale dokonale. Kuchařská show, ve které Robert Mikluš předvádí klasické české recepty, ale v moderním pojetí a z prvotřídních surovin. Záštitu nad pořadem převzal Pražský kulinářský institut (Roman Vaněk a Zdeněk Marcín). (Stream.cz)

Videa (1)

Trailer

Recenze (87)

Georgex 

všechny recenze uživatele

Herec s vizáží Pierra Tornada z Grand restaurantu pana Septima si s pomocí Romana Vaňka vzal na paškál českou kuchyni a já se při jejich práci bavím stejně tak dokonale, jak daný pán vaří. Každopádně musím pana Mikluše pochválit, jelikož svoji roli zvládá skvěle a člověk by ani neřekl, jaký má Roman Vaněk smysl pro humor. Moje hodnocení 80%. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Luxus na talíři krásně reagoval na seriál Vaříme s Mírou. Robert Mikluš stejně jako Roman Mrázik si, každý svým neotřelým humorem, dělali srandy z kuchařů. Míra z hovna udělal dobrotu, hlavně za nula nula prdlačku a Robert Mikluš používal nejdražší suroviny pod sluncem a těžce si to užíval. Humorně mě bavili oba stejně. Ty jejich nekonečné narážky na sebe neměly chybu. ()

Reklama

D.Moore 

všechny recenze uživatele

"Chudý zdobí stříbrem, my zlatem." Neskutečná parodie - doufal jsem, že něco takového někdy vznikne, protože všech těch odborníků na vaření jsem už opravdu přejeden, ale že to už vzniklo, to jsem dodnes netušil. Je sice pravda, že pokud doma nemáte sicilské citróny, normanské máslo, rumunské lanýže z Banátu, třešně z Chile, americké rozinky nebo čerstvě nadojené oslí mléko, podle rad Roberta Mikluše si ani nenamažete chleba, ale záchvatům smíchu to nijak nepřekáží. Naopak - kdo by měl humoru málo, ať se začte do komentářů pod jednotlivými díly a žasne, jak se lidé navzájem trumfují v soutěži o nejdelší vedení na světě. "Když nemáte husí vajíčka, tak použijte nekompromisně husí." ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Když vás na obrazovce přivítá vysmátý Robert Mikluš s nagelovanou patkou a knírkem, vyvolá to ve vás pocit určité nepatřičnosti. Když ale začne v kuchyni udit mahagonovým dřevem a pálit v minikoloně vlastní pálenku, dojit osla, vyprsknete smíchy. Dokonalá parodie na české "hruškoviny". Bavím se u každého dílu a doufám, že se dočkám ještě spousty dalších. Deset procent musím srazit za to, že se tam nehorázně plýtvá žrádlem a neodpustí si vulgarismy, ale každá recese něco stojí. 90% ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Robert Mikluš si pro vaše mlsné jazýčky připravil několik opravdových delikates. Česky, ale dokonale. Problémem ovšem je, že zatímco se vám budou sbíhat sliny, tak vaše peněženky by zřejmě pěkně zaplakaly. Proč si však neudělat prdel ze všech těch „šéfkuchařů“ a žrádel, které stojí majlant, ale vy se ani pořádně nenajíte (hlavně že ovšem budete jíst jen to nejlepší a o to tu jde především…). Já se u tohoto pořadu docela pobavil. Beru to s nadhledem. Jídlo vypadalo vážně chutně a co teprve ta škála surovin (kumquatová marmeláda, Meursault Periéres, Ludvík XIII, játra z kuřete z oblasti Bresse, lanýže, australské jablíčka, bretaňský tvaroh, oslí mléko,…). Gurmáni si přijdou určitě na své, divák se pobaví, Robert Mikluš se svou visáží taky zabodoval. No nic, dobrou chuť… ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama