Reklama

Reklama

Chcete být milionářem?

(pořad)
Soutěžní
Česko, 2016, 60 min

Režie:

Matthias Schwab

Účinkují:

Marek Vašut (moderátor)
(další profese)

Obsahy(1)

Nejúspěšnější soutěž všech dob opět na TV Nova! Nové studio, nová pravidla, nový moderátor. Hrajte o 10 miliónů korun s Markem Vašutem. (TV Nova)

Recenze (82)

borohub 

všechny recenze uživatele

Bohužel Vladimír Čech nasadil laťku opravdu vysoko a myslím, že ať se nova bude snažit sebelépe tak nenajde adekvátní náhradu. Každopádně když to porovnám s ostatními tragédy co moderovali milionáře tak musím říct že ten Vašut není až tak špatný.. Snaží se být vtipný, ale většinou to vtipný není ale tak proč ne.. Soutěžící mě příjdou o poznání hloupější než byli dříve (až na výjimku paní která se dostala asi na milion a čtvrt, otázky jsou možná pro mnohý stupidnější, ale dost často odráží dnešní dobu, což ve starém milionáři taky dělaly (youtubeři bohužel patří do současné kultury a bohužel je to považováno za všeobecnou vědomost..). Pro mě je to stejná zábava jako starý milionář, věřím že se to časem okouká, ale zatím si to můžeme užívat. 80% ()

kingik 

všechny recenze uživatele

I když nejsi Čech, Čech, Čech, tak si to nehaž! Jsi Vašut, Vašut, Vašut, tak si to nekaž! Návrat v pravou chvíli, nebo to rychle vyklidí obrazovky? Češe si Vašut patku: A/ doleva, B/ doprava, C/ nemá vlasy, D/ nosí paruku. Správná odpověď je za H. Je to jedna z inovací, se kterou se lze setkat v nové verzi. Je to ďábelská soutěž se šikovným moderátorem. 60% ()

Reklama

Travinho odpad!

všechny recenze uživatele

Kdo vyhrál Superstar v roce 2009? Jak se jmenuje básník známý z rozhlasového seriálu rodinka? Který z uvedených youtuberů je známý tím, že tají svou podobu? Jak se jmenuje ulice v seriálu ulice? To je jen několik z mála otázek, které do vědomostní soutěže vůbec nepatří. Přiznám se, že hodně soutěží mě zklame třeba svým modelem, ale tady jsem absolutně zklamaný z otázek. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Vašut se snaží to je sice pravda, ale plnohodnotně nahradit Čecha se mu nepodařilo. To snad ani nejde a ani bych mu to úplně nezazlíval – no každopádně si v mých očích po zpackaném Trosečníkovi napravil reputaci. To nové pravidlo se mi moc nelíbí, ale tak rozhodně jim připočítám k dobru, že tuto soutěž (kdysi velice oblíbenou) vrátili na obrazovky. Pořád lepší jak ta kvanta debilních rádoby seriálů (českých). ()

Pierre 

všechny recenze uživatele

Tak po dalších dílech se můj názor něják zvlášť nezměnil. Vašut je v pořádku, akorát občas zbytečně věnuje moc času zbytečnostem místo hry a moc soutěžícím radí. Jinak se mi v horkém křešle jako moderátor líbí. Zvlášť kdž si uvědomím, že na jeho místě mohl sedět někdo typu Mareše. A jsem hrozně rád, že se Milionář vrátil. Tuhle soutěž naprosto miluju a doufám, že jednou u nás opět někdo díky ní získa velké peníze.Dodám dvě slova: Hlavně to nezrušte. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • Pořad byl natáčen v kulisách německé verze přímo v Kolíně nad Rýnem. (Bernyz)

Reklama

Reklama