Reklama

Reklama

VOD (1)

Telepatické vize dovedou Eleven ke skupince nebezpečných odpadlíků a rozzlobené dívce s temnou minulostí. (Netflix)

Recenze (82)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tvorcovia sa rozhodli nakrútiť niečo absolútne odlišné čo doposiaľ a riskovali tým rozdelenie publika na dva tábory, čo sa aj stalo. Mňa táto odbočka, ktorá sa sústreďuje na Jane a jej ďalší osud, pretože sa ocitá na križovatke, sadla. Celý čas sa to tvárilo, že nás čaká veľkolepé finále v meste, ale záver ma naopak príjemne prekvapil akýmsi ráznym utnutím. Som zvedavý, či sa k sestre ešte niekedy vrátime. ()

MERKATtv 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čo si pamätám tak táto epizóda bola extrémne nudná a nezaujímavá a včera by som jej dal asi iba jednu hviezdu. Ale keďže rewatchujem tento seriál pozrel som si ju znovu a nie je až tak zlá ako som si pamätal. Áno, je to najslabšia epizóda zatiaľ a nemá nič spoločné s dejom. Proste Eleven je fajn postava ale keď je celá epizóda o nej tak je to celkom nuda. ()

Reklama

groz122 odpad!

všechny recenze uživatele

Mohl by mi kdokoliv vysvětlit, koho ta ptákovina napadla ? Když je seriál v nejlepším, tak dostaneme velmi ubohou dějovou linku při které si raději vytáhnete algebru, protože se to táhne a nic podstatného se vlastně ani nestane. Pochopil bych, kdyby po seriálu udělali třeba spin-off s touto vysoce nesympatickou partičkou mládeže kultu punku. Doufám, že už tyto americké buřiče víckrát neuvidím, protože mi udělali z El (Jane) nejméně oblíbenou postavu z hlavních protagonistů. V první sérii si 11-tka držela svou nemluvností jistý SWAG. /odpad/ ()

Tobias18 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle nechápu. 70%? Nejhorší díl seriálu? Dobře, šel jsem do toho s nulovým očekáváním, a hrozně mě to potěšilo! Rozumím tomu, co většině lidí vadí-nenavazuje to na minulou epizodu, a nemá to vlastně nic společného se Stranger Things. Ale je to skvělý spinn-off z tohoto seriálového světa, a příběh, který je nám odvyprávěn za pětačtyřicet minut je podle mě velmi dobrý. Trochu nám to vynahrazuje to, že v minulém díle se El vůbec neukázala, jelikož tady je jí opravdu hodně, ale já jsem si ji užíval maximálně, Millie Bobby Brown je skvělá, a vedlejší postavy, které jsou nám představeny během jediné epizody, jsou dost zajímavé. Opravdu bych chtěl vidět celovečerní film s touhle partou. Takže ano, není to sice nejlepší díl seriálu, ani této řady, ale je to velmi milé překvapení. 85%. ()

Dukekuky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obrovský nezvyk který ale jde přijmout? Já si myslím že ano a rozhodně to není tak zlý jako propad hodnocení na této epizodě. Epizoda se zcela oddálí od hlavního příběhu série ale celkem dobře a je to suprový odpočinek od toho všeho. Konec série se blíží a já čekám výborné finále jako minulou sérii! 7,5/10 ()

Galerie (25)

Zajímavosti (1)

  • Při vystupování z autobusu slyšíme skladbu „Runaway“ od Bona Joviho. Po ní následuje „Dead End Justice“ od The Runaways. A v závěru přijde na řadu píseň „Birds Fly“ od The Icicle Works. (Duoscop)

Reklama

Reklama