Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Další animovaný film z dílny, která stvořila Shreka. Přišlo jaro a zvířátka se probrala ze zimního spánku. Zjišťují, že uprostřed jejich domova náhle vyrostla vysoká zelená věc - živý plot. Oportunistický mýval RJ se postaví do čela zvířátek (veverka, vačice, ježek, skunk, mýval a želva), která se rozhodnou svět ZA PLOTEM prozkoumat, což samo sebou způsobí řadu napínavých a zábavných momentů. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (496)

Cival 

všechny recenze uživatele

Byl jsem si jistý, že to bude těžká sračka. Jenže i film, nad kterým předem lámete hůl se může pěkně vybarvit. Spousta žertíků pro dospělé, spousta gradovaného, na několikrát vypointovaného i lehce načernalého humoru a výborné finále. K tomu tradičně vychytané hudební pasáže... na rozdíl od Shreka 2 jsem se zkrátka nenudil a klidně bych svolil ještě jednou. 75%, ale Carellova veverka je imho nesnesitelná. :-) ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

V pořadí již několikátý animovaný film, co jsem měl možnost vidět. Od začátku, kdy sledujeme jak se mýval RJ snaží dostat jídlo z automatu až po závěrečnou akci v domě a po happyend, jsem se celý film královsky bavil. Velmi zajímavý a originální scénář. Jak jinak než skvělá animace. Dále bych také neměl zapomenout na velmi vydařený český dabing, který mi dokazuje, že u animovaných filmu je vždy skvělý. Ovšem původní dabing, kde mývala RJ dabuje Bruce Willis, si také nenechám ujít. Konečně také animovaný film s přijatelnou stopaží ( např. v Úžásňákových to bylo přeci trošlu delší ), takže film je pro děti a určitě je nebude ani na chvíli nudit. Jenže ono to nebude nudit ani dospělé.Snímek snad pro každého . Až se budu opravdu nudit, tak vím po čem sahnu!!! ()

Reklama

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Nechápu vás ostatní, podle mě se tento rádoby vtipný snímek pouze veze na úspěšnosti ostatních děl, je tu pár vtípků, dabing je též z řady kvalitních. Jen se nemůžu zbavit pocitu že to všechno už tu bylo a v lepším provedení. Například veverka zde a v Karcoolce (tam byla lepší). Možná proto že jsem Karcoolku viděl první, ale když si animáče kradou i charaktery, tak je trochu problém u scénáristů řekl bych... ()

Pepy 

všechny recenze uživatele

Další ze sbírky Holywoodských animovaných filmů. Poslední dobou nás jimi jen zahrnují. Ale je dobré, naladit se někdy na něco jiného. Je to solidní film, všeho je tam přiměřeně, žádné chyby jsem tam nevyhledal, ale i přesto jsem dal jen 4*. Ty to filmy se opakují furt dokola, všechno je to na ten jeden samí způsob. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Na áčkový animák to dost zaostává po technické stránce, dějově také žádný zázrak, postavy nejsou zajímavé a jedna je dokonce k nesnesení (a paradoxně je nakonec aktérem nejlepší scénky z celého snímku) - ovšem díky krátké stopáži a slušnému tempu se na to dá dobře dívat. Škoda, že celkové ladění je spíše na menší publikum, protože těch pár dospěláckých vtípků je to nejlepší co Za plotem nabízí. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (16)

  • Medzi dvomi záverečnými titulkami sa nachádza ešte krátka scéna. (JADIM)
  • Tiger je perzská mačka, a preto bol za jeho dabéra zvolený Omid Djalili, ktorý je iránskeho pôvodu. (vander19)

Reklama

Reklama