foto

Nicholas Guest

  • nar. 5.5.1951 (66 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Before the Border
2014 Nightmare Code
2012 Norman a duchové
Sněhurka
2011 Rio
2010 Dantovské peklo
Na vlásku
2009 Astro Boy
2008 Cesta na Měsíc 3D
Lovecká sezóna 2
Slovo muže (TV film)
2006 Divočina
Dobrý ročník
Za plotem
2003 Lessons for an Assassin
2002 Power Rangers Time Force: Dawn of Destiny
Zvoník u Matky Boží II
1998 Láska na druhý pokus (TV film)
1997 Morella
1996 Adrenalin: Předběhni smrt
Nemesis 4: Zjevení
Noční lovec
Noční šichta (TV film)
Ravenhawk (TV film)
1995 Deník vraha
Země dinosaurů 3: Velký dar
1994 Kickboxer 4: Agresor
Puppet Master 5: The Final Chapter
Rave Review
1993 Drtič mozků
Klub šťastných žen
Krevní pouto: Smrt v rodině (TV film)
Rytíři
Tančící vítr
Vzkaz z Vietnamu (TV film)
1992 Forever
Chrome Soldiers (TV film)
Kouzelná bublina
Nemesis
Queen Esther
Timescape (TV film)
1991 Dollman
Nebezpečná vášeň
1990 Vrah
1989 Strange Case of Dr. Jekyll and Mr. Hyde, The (TV film)
Tunely
Vánoční prázdniny
1988 Schůzka se smrtí
What Price Victory (TV film)
Zářivá světla velkoměsta
1987 Down Twisted
Return of Sherlock Holmes, The (TV film)
1986 Bohem zapomenuté děti
Ladies Club, The
1985 North Beach and Rawhide (TV film)
1984 Cloak & Dagger
1983 Uncommon Valor (TV film)
Záměna
1982 Ambush Murders, The (TV film)
Divided We Fall
Star Trek II: Khanův hněv
1981 Bezvýznamná smrt (TV film)
Jacqueline Susann's Valley of the Dolls (TV film)
1980 Psanci
Seizure: The Story of Kathy Morris (TV film)
1979 The Bell Jar
Women at West Point (TV film)
You Can't Take It with You (TV film)
1978 Defection of Simas Kudirka, The (TV film)

TV seriály

2017 MacGyver (TV seriál)
Cigar Cutter (S01E21)
2016 Guest Appearances (TV seriál)
2015 Ospalá díra (TV seriál)
Dead Men Tell No Tales (S03E05)
Whispers in the Dark (S03E02)
2012 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Vánoční valčík (S05E10)
2011 Zákon gangu (TV seriál) - vyp.
Booster (S04E02) - vyp.
2010 Ben 10: Ultimate Alien (TV seriál)
Zákon gangu (TV seriál) - vyp.
Prsten (S03E13) - vyp.
Mléko (S03E11) - vyp.
Cesta (S03E09) - vyp.
2009 Zákon gangu (TV seriál) - vyp.
Munice (S02E10) - vyp.
Úder (S02E05) - vyp.
24 hodin (TV seriál)
Day 7: 3:00 a.m.-4:00 a.m. (S07E20)
2008 Zákon gangu (TV seriál) - vyp.
Zvěstovatel (S01E13) - vyp.
Cesta do pekel (S01E09) - vyp.
Zátah (S01E08) - vyp.
další epizody (9)
2004 Justice League Unlimited (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Přespání (S02E06)
2001 Heavy Gear: The Animated Series (TV seriál)
Mummy: The Animated Series, The (TV seriál)
1999 Roughnecks: The Starship Troopers Chronicles (TV seriál)
1997 USA High (TV seriál)
1989 Nightmare Classics (TV seriál)
1986 Fathers and Sons (TV seriál)

Hudební videoklipy

1994 Aerosmith: Big Ones You Can Look at (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace