Reklama

Reklama

Srdce v Atlantidě

  • USA Hearts in Atlantis (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Fotograf Bobby Garfield dostává zprávu, že jeho přítel z dětství Sully se zabil při autonehodě. Vydává se na jeho pohřeb do Bostonu a doufá, že tam potká Carol Gerberovou, poslední z partičky tří nerozlučných jedenáctiletých dětských přátel. Na pohřbu se dozvídá, že Carol je již také po smrti. Vzpomínky na mládí ho vedou k domu, kde bydlel. Je to již stará polozbořená ruina, ale dětství bylo nezapomenutelné: Bobby žije sám se svou matkou a ta pronajme první patro domu Tedovi Brautiganovi. Zatímco matka je vždy zaneprázdněna, hlavně sama sebou a svou prací, Ted začíná brát Bobbyho pod svá křídla. Vzniká mezi nimi vztah jako mezi otcem a synem. Brzy se ukáže, že Ted má jakousi telepatickou schopnost číst v myšlenkách a částečně ji předá Bobbymu, když se ho občas dotkne... (TV Nova)

(více)

Diskuze

Badmaniak

Badmaniak (hodnocení, recenze)

Bohnice05

Můžete mi říct, jak na ty filmy koukáte? :D

Každej druhej chce něco vysvětlovat, přitom tam vše bylo. O srdcích v Atlantidě (nejedná se jen o hru, mluvil tam o tom), o tom kdo byl, co měl za schopnost i to, kdo po něm šel.

Másto otázek radši lépe sledujte film, nebo si radši pusťte něco jednoduššího a ne mystery. :)

sugythesugar

sugythesugar (hodnocení, recenze)

film skvělej souhlasim z Bafomet ale co se vlastne deje v tych ostatních povídkách v komentářích  se mnluvý o jedne poovyne knihy co se deje v te druhe ?

Pitrsss

Pitrsss (hodnocení, recenze)

Zrovna dočítám knížku, tak už se těším až si pustím film..)

Bohnice05

Bohnice05 (hodnocení, recenze)

Byl bych rád, kdyby mi někdo pomohl a prozradil mi jak to bylo s tou zápletkou. Nějak jsme to nepochopil. Kdo to byl vlastně ten Ted (Anthony Hopkins) zač? Jak to že nejen všechno věděl ale i všude byl? A kdo to po něm vůbec šel?.... vážně jsme se v tom ztratil

na příspěvěk reagoval Badmaniak

spiderpig

spiderpig (hodnocení, recenze)

Tato povídka je z Kingovy knihy Srdce v Atlantide(srdce zde znamenaji karetni hra). Proto ten název...kniha obsahuje více povídek ,které se nakonec propojí...:=)

bubb.a

bubb.a (hodnocení, recenze)

tak to teda vůbec nesouhlasim, forrest gump je úplně o něčem jiném! tůto se s tí m nedá srovnávat, je to nevýrazný film a už né vůbec tak hodně emotivní. akorát se chci zeptat, proč se to vlastně jmenuje "srdce v atlantidě"?? asi jsem to nějak nepostřehla :P

Bafomet

Bafomet (hodnocení, recenze)

4 a 3/4, delikátní drama, excelentní výkon Hopkinse a a mladého Antona, film který mě chytil za srdce a už nikdy nepustí, jak napětí tak emoce můžu srvovnat jen s filmem Forrest Gump. božské dílo!!!

Související novinky

Zemřel herec Anton Yelchin

Zemřel herec Anton Yelchin

19.06.2016

V pouhých 27 letech nás dnes opustil Anton Yelchin, jehož určitě znáte jako Chekova z posledních dvou filmových Star Treků. Yelchina při stále nevyřešené nehodě zabilo jeho vlastní auto, na premiéře… (více)

Reklama

Reklama