Reklama

Reklama

Velký útok zombies

  • Itálie Incubo sulla città contaminata (více)
Trailer

VOD (1)

Z dílny otce kanibalského subžánru Umberta Lenziho pochází horor, nepřehlédnutelný pro své naturalistické pojetí a oživení legendy jménem zombie. Na letišti má přistát letadlo s Dr. Kramerem z jaderné elektrárny, kde došlo k nehodě. Letadlo však nekomunikuje s řídící věží a na plochu je přivolána plně vyzbrojená vojenská jednotka. Po přistání se na překvapené vojáky vyřítí z útrob letadla tlupa hladových zombie, které nelze ničím zastavit. A tak si tlupa nesmrtelných monster dát nejprve předkrm v podobě vojáků a potom se neohroženě vydá poobědvat do televizního studia a nemocnice. Cestou zabíjejí vše živé a geometrická řada zombíků se nezadržitelně rozrůstá. Dokáže tyto nechutné nemrtvé vůbec někdo zastavit? (Řitka video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (106)

Lima 

všechny recenze uživatele

Bylo to ještě pitomější, než jsem čekal :o) Špatní herci, mezi nimiž vyniká neskutečně prkenný herecký projev Hugo Stiglitze, jenž by se dal směle priřadit k výkonům pornoherců. Dobré je, že se ve filmu pořád něco děje a nudné proslovy jsou tu omezeny na minimum. Divák si těch zombíků, respektive nakažených a zmutovaných kreatur, zhusta užije. Neustále někde pobíhají, neustále někoho mordují a po vzoru upírů sají krev s vytřeštěnýma očima jako maniaci. Zkrátka béčko jako lusk, které svojí pitomostí neustále pokoušelo mojí bránici. A ta nechtěně srandovní pointa v samotném závěru je už pouze takovou třešničkou na dortu...... ()

Tsunami_X 

všechny recenze uživatele

Zmatený patvar, který osciluje mezi akční demencí osmdesátých let, vyprávěnkou o zhoubném vlivu atomové energie a bojem o přežití v městě zamořeném nemrtvými. Šílené tempo se prolíná s neustálými změnami prostředí a alespoň díky této kombinaci nemá divák možnost výrazněji se nudit. Bohužel pokud už se podaří vybudovat ucházející atmosféru, vše jde okamžitě do kytek, díky neskutečně špatným maskám a nedomyšlenostem ve scénáři. Nemrtví sají krev jako upíří, pohybují se rychleji než v novém Úsvitu mrtvých, umí pilotovat letadla a bojují zásadně klacky, kameny a primitivními nástroji. Zobrazované násilí je na velmi špatné úrovni. Krev sice stříká proudem, ovšem o nějakém větším masakru se nedá mluvit ani při nejlepší vůli. Pointa z říše snů pak podtrhuje celkovou nejednotu a zmatenost filmu, který ani sám neví, kam by chtěl patřit. ()

Reklama

Gaskin odpad!

všechny recenze uživatele

Ač jsem se snažil, jak jsem chtěl, tenhle film jsem vůbec nepochopil. Absolutně nesmyslná zápletka o nakažlivé radiaci, zombie se objevují v místech bez přístupových cest z čistého vzduchu, apod... Naprosto tupé dialogy typu "já sem generálova dcera a nebudu ho poslouchat, chci jet na chatu zombíci nezombíci" připomínají něco jako "já sem zabiják s velkym nožem a jdu rozkuchat tamtu krvavou bloncku, bacha na mě!".. a co mi vadí nejvíce - naprosto, naprosto špatně vytvořené zombie. Nejen, že běhají, ale jejich svalové koordinace je naprosto bezchybná a očividně mají jakési logicky nelogické myšlení - zombie například otevře výtah ze strojovny jakýmsi kolem, přestřihne telefonní kabel... používají palné zbraně a s bezchybnou nesmyslností uřezávají ženám bradavky a prakticky každé ženě nezapomenou rozepnout košili, než zaútočí. a tak dále a tak dále. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Myslící a inteligentní zombáky mam rád asi tak stejně jako vězni kluzký mejdlo, takže tohle mi rozhodně moc nesedlo, kór když Lenziho vizuální ztvárnění zombáku vypadá spíš jako když si někdo vymáchal hlavu v tejden nespláchnutým záchodu. A aby toho ještě nebylo málo, tak do třetice všeho špatnýho se nekoná ani žádný gore představení, nýbrž se to odbyde krvavou šmouhou na krku oběti a občas nějakým tim bodnutím nožem. Fakt slabota ()

cariada 

všechny recenze uživatele

No těšil jsem na zombi ,ale to co jsem dostal bylo něco horzného? Zombi nejenom ,že jako zombi nevypadají ,ale jsou inteligentní umí lítat letadlem ,řídit auta ,používat převleky a hlavně zbraně jsou rychlý. A chovají se spíš jako upíři než zombi jelikož hlavně sajou krev (někdy poněkud špatně ,když ženě probodne hrudník několikrát a pak jí saje krev z krku kde není ani škrábnutí.) Příběh je poněkud absurdní a mnoho logiky nedává,lidi se chovají jako totální blbci. Ten závěr to trochu napravil ,ale stejně je to spíš slabší "béčko" ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

  • Film bol zakázaný na Islande. (Paldiny)

Reklama

Reklama