Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Královna Alžběta si dělá starosti. V době protimonarchistických nálad a spekulací o jeho napojení na KGB se stává premiérem lídr labouristů Harold Wilson. (Netflix)

Recenze (19)

Hunt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Preobsazeni není výhrou a nejvíc mi vadila královna. Ze vznešené, hrdé a krásné královny je v prvnim díle vystrašená a nejistá osoba. Původní herečka se postupně dopracovala k vyrazum bez mluvy, které jsem upřímně obdivoval, jak bez textu, jen výrazy lze vyjádřit tolik emocí. Ostatní změněni herci mi tolik nevadili a vcelku zapadli do rolí. Je to velká škoda, kvalita obsahu i formy je jinak zachována. Bohužel to nejhlavnejsi, hlavní osoba se zásadně změnila a sympatie, které si za dvě série získala se jen těžce obhajují. ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

So zmenou hercou som počítala dopredu. Nepočítala som ale s tým, ako málo sympatickí mi budú. Zvlášť kráľovná, z rezervovanej poctivej mladej kráľovnej je z epizódy na epizódu protivná a zďaleka nie tak rezervovaná panička. Možno to tak skutočne bolo, netuším, no pre mňa to znamená stratu záujmu o jej pokračovanie jej osudov. ()

Reklama

fafejt001 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výměna hlavních herců je úplně špatně . NECHÁPU . Tahle nová představitelka královny nemá šarm , noblesu a krásu už vůbec ne .Vypadá stále naštvaně až nasr…, sorry , je nevýrazná , bez sebemenšího charizmatu . Prostě prúšvih na celééé čáře , Jak mohli TAKHLE změnit původní královnu , která je vlastně , asi dva nebo tři roky po Kennedyho smrti ??? I díl s novým premiérem dosti slabý . Zatím je to průůůůs...r . ()

kolly13 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čysto vylekaná venkovská selka s korunou se přeobsadila za chladnou můru, s korunou. Nesympatická (ale možná blíže skutečnosti) královna dál politikaří se svým manželem, který lavíruje mezi diváckým sympatií a odmítnutím. Ale především, ztratila se šťáva, energie, ta esence, která přes politiku táhla předchozí série. ()

muti 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nová séria, nová doba. Ľudia tu ale vyplakávaju nostalgicky za starými dobrými časmi. Ako som pozeral hodnotenia tretej série, plač trval len prvú časť. Slzy uschli a ide sa ďalej. Mení sa nám taktiež vláda a ňou prichádza aj úvodná nedôvera voči premiérovi s pochybnou povesťou. Tieň princa Filipa sa vynorí ako blast from the past a princ dostane celkom studenú sprchu na záver. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama