Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Užívejte si neřestí, „Alibi na klíč“ to za vás vyžehlí. „Alibi na klíč“ je kancelář, která vymyslí a poskytne alibi na cokoliv, co chcete. Na fotbal místo na večeři s příbuznými? Ulejt se z práce? Aférka? Nevěra? Nebo mít prostě chvíli od všeho pokoj? Hrdinové z komedie Alibi na klíč všechno perfektně zařídí a nikdo nemá ani páru. Ale ouha! Věci se někdy umí zamotat. Greg, hlavní hrdina filmu a všech možných alibi, samotný bůh našich neřestí a tajemství, se zamiluje. Bezhlavě, samozřejmě. Vždyť jeho přítelkyně je krásná, sympatická, ve všech směrech úžasná a taky ho miluje. Nicméně nesnáší, když někdo lže, a tak Greg raději tají, co vlastně dělá a čím se jeho agentura zabývá. To je ale jenom začátek. Když se jde seznámit s rodiči své životní lásky, zjistí, že jejího tátu velmi dobře zná. Právě mu totiž připravil neprůstřelné krytí na víkendové zálety. Lavina šílených událostí, malérů a zvratů na sebe nenechá dlouho čekat. A jakmile jedna prekérní situace odezní, už je tu druhá... a třetí... a čtvrtá. Alibi na klíč je komedie, která vás naučí říkat pravdu. Anebo si sehnat pořádný alibi. (Bontonfilm)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (266)

campix 

všechny recenze uživatele

Alibi.com je překvapivě příjemná francouzská romantická komedie, která sice nepřináší absolutně nic nového, ale eskalace děje a s ní přicházející komické situace jsou velmi povedené. Občas se sice autorům povedlo řádně přestřelit a vetšinou je hlavním aktérem pes, ale i to jsem jim dokázal odpustit především díky sympatickému castu a celkově příjemnému feelingu. Jako příjemnou výplň dne nelze jinak než doporučit. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Philippe Lacheau jako režisér, scénarista a herec už po třetí a opět vynikající. Herci jsou naprosto stejní jako v jeho předchozích filmech, což je paráda vidět partu kamarádů, kteří se mají rádi doopravdy a společně řádí i ve filmech. Námět je velmi originální, vtipných situací je dostatek, zvratů více než dost, no celkově se jedná o jednu velkou šíleně adrenalinovou jízdu, která si nebere servítky vůbec s ničím. Dost možná nejvtipnější komedie Roku a Francouzi opět válí. 95% ()

Reklama

heyda 

všechny recenze uživatele

Tady se ukazuje, že ani známé tváře francouzských komedií, neudělají automaticky dobrý film, pokud je příběh tak ohraný a scénář tak trapně napsaný. Je to škoda, protože to šlo udělat mnohem lépe. I tak, že bych opomenul ten ohraný námět. 1 hvězda je za pár momentů, kdy scénárista překvapil a nasadil tam překvapivou scénu, ale v porovnání s filmy jako je Léto all exclusive nebo Co jsme komu udělali to výrazně zaostává. 30% ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Nečekaně příjemné překvapení a zábava od první do poslední minuty. Některé gagy jsou možná až moc prvoplánové (útoky zvířat na mužské rozkroky), ale pobaví veskrze všechny. Tvůrci měli navíc štěstí na sympatické herce a do snímku procpali i několik pěkných popkulturních odkazů. Ideální podívaná pro letní večery. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Dobrá francouzská komedie, která dovede zaujmout příběhem, jenž není vyloženě originální, ale není špatně pojatý, ale dovede zaujmout i jednotlivými gagy, kdy někdy překvapí, jak je to celkem drsné a jak je zde použita i groteska, i když nikoli klasického, ale moderního ražení. Humor zde funguje dobře, romance je ke konci trochu nezajímavá. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (18)

  • Približne v 49. minúte sedí hlavná postava v hotelovom bare na pláži. Možno si všimnúť, že telefón je položený na stole. No v nasledujúcom zábere príde SMS-ka, pričom telefón zo stola zmizne a hlavná postava ho vyberá z vrecka nohavíc. (Johnny.ARN)
  • Cynthiin (Nawell Madani) hudební videoklip, jehož útržky se objevují v průběhu filmu a který je přehrán v plné délce v závěru filmu před titulky, je parodií na virální hudební videoklip rumunské skupiny Sandu Ciorba k písni „Pe Cimpoi“. (kukkik)
  • Ve filmu je vtipně ztvárněn „skok důvěry“ známý z herní série „Assassin's Creed“. (GfLion)

Reklama

Reklama