Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Riggs jde k soudu ohledně podmínečného propuštění jeho kamaráda z dětství, Jakea. Záhy ale začíná mít pochybnosti o tom, zda udělal dobře, když svou výpovědí podpořil jeho propuštění. Před věznicí čeká na Jakea přítel Kenny, když ho uvidí, tak se Jake s Riggsem okamžitě rozloučí. Záhy nato je Kenny nalezen mrtvý a čísla, která má napsána na ruce, vedou k Jakeově přítelkyni. Riggs nevěří, že je Jake vrah, a jelikož toho kamarádovi hodně dluží, rozhodne se dopátrat pravdy. Neovlivní přátelství mezi oběma muži Riggsův úsudek? (TV Nova)

(více)

Recenze (3)

Lacike 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Standardna epizoda. Akurat ma zacina dost otravovat linia z minulosti s Riggsovym otcom. Ked uz konecne vyriesili jeho problemy s mrtvou zenou, tak sa teraz budu srat s jeho mrtvym otcom. To je fakt na hovno. ()

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele

Jediný díl a stačí mi na zhodnocení seriálu, který sledovat nebudu. Těží jen ze slavného jména, filmy naprosto stačí, nějaké rozvijení příběhu hlavních postav je o ničem. I když to byl jediný oživující prvek standardní kriminálky. Herci mi k postavám, kde mám zafixovaného Mela a Dannyho, nesedí. Navíc Riggs není ani trochu šáhlý (aspoň v této epizodě se chová normálně) a zdejší Roger tomu to správňáctví (zde s marihuanou) vůbec nevěřím. Nechápu zdejší vysoké hodnocení. ()

Reklama

Reklama