Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kate a Kevin mají plané neštovice. Přijede babička Janet, aby pomohla v domácnosti, ale Rebecca není z nečekané návštěvy právě nadšená. Randall vezme děti na bowling a Deja se ukáže jako konfliktní dítě. Beth se snaží s dívkou navázat kontakt a pomůže jí si upravit vlasy. Kevin, který se snaží skrýt své zranění, musí nakonec na operaci kolene a snaží se uspíšit rehabilitaci, protože mu hodně záleží na roli v Howardově filmu. Kate je nervózní ze svého prvního profesionálního vystoupení. (Česká televize)

(více)

Recenze (2)

vydumnica 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po dlhsom case znizujem hodnotenie na 4*, kedze sa serial vyhyba pokracovaniu casovej linie Rebecca & Jack tesne pred jeho smrtou (co asi kazdeho zaujima najviac), ale aj preto, ze Kevinovo koleno a Deja ma nezaujimaju az tak ako rodinka Pearson:-). Maly Randall nemal chyby " did grandma shoot him?" alebo ako chcel dostat kiahne, haha zlaty. Za zmienku stoji aj rozhovor Rebeccy s mamou o Randallovi a rasisme... ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Randall a Beth se dočkali adoptivního dítěte, cestu k dvanáctileté dívce si ovšem prošlapávají velmi pozvolna. Kevin si při natáčení poraní koleno pochroumané z dob jeho fotbalové slávy, chce uspíšit rehabilitaci, což se mu zřejmě vymstí. V časové linii dospívajícího tria řádí neštovice, přijede proto vypomoct matka Rebeccy, což nedopadne nejlépe. Holt je babi lehce rasistka. Melodramatické pojetí ve své nejryzejší podobě pokračuje. ()

Reklama

Reklama