Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Frank a Nancy v podání důstojného Aleca Baldwina a svůdné Salmy Hayek jsou manželský pár příjemně střední třídy, s domem, prostorným naleštěným autem a s dcerou, kterou právě zanechali v prvním ročníku na univerzitní koleji. Do jejich výbavy spokojeného života patří i to, že si občas přihnou, ale ruku na srdce - kdo ne. Pak se ovšem nečekaně a ze dne na den ocitnou úplně na mizině. Jasně se shodnou na dvou věcech: milovanou dceru musí na drahé škole udržet stůj co stůj a nikdo se nic nesmí dozvědět. Jen je potřeba vymyslet, jak na to. Otevřou si tedy láhev a noc strávená pitím jim přinese do života spoustu otřesných nápadů. Například plán tajně pronajmout sousedův prázdný dům, na který mají dohlížet. Plán rychle přinese slušnou hotovost, ale jinak je samozřejmě zcela šílený a nemůže dobře dopadnout. Obzvlášť pokud dům pronajmete oficiálně registrovanému sexuálnímu predátorovi pod dozorem. Rodiče na tahu pak začnou vytloukat klín klínem, vršit jeden špatný nápad za druhým, až se jim všechny katastrofy vymknou kontrole. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (61)

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Opravdu špatná komedie, která není ani k smíchu. Marně pátrám v paměti, jestli jsem Salmu Hayek nebo Aleca Baldwina někdy viděl v horším filmu, a mám silný dojem, že ne, protože "vtipy" nejsou vtipné, příběh nedává smysl, Baldwin je v poloze zahořklého cynického ztroskotance v drahém obleku zoufale nevěrohodný a Salma Hayek zcela bezradná. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"Drunk Parents" je komédiou, ktorá miestami funguje a miestami nefunguje. Má dobré herecké výkony a nie tak úplne dobré herecké výkony. Má momentky, ktoré ma pobavili a momentky, ktoré ma otrávili. Proste mix všetkého amerického, ktoré sa dostane do dnešných komédií. Myšlienku to má a je niekdy ťažké žiť s tým, že sme padli na dno, no nechceme, aby to naše deti videli. A od toho sa to vlastne potom celé odvíja. Myslím si, že casting filmu je celkom okey. Alec Baldwin toho moc neponúka, ale funguje v pohode, Najlepšie momentky tu majú ale podľa mňa Salma Hayek a Jim Gaffigan. Kedykoľvek sa objavia vo svojich momentkách tak ma pobavia. Okrem toho sú tu nejaké hlášky, ktoré fungujú, no potom je tu aj dosť fórov, ktoré nepadli na úrodnú pôdu. Pre mňa je ten film dosť mix. Som rád, že som ho videl, nemám pocit, že by som zabil svoj čas, no znovu by som si to nepozrel. Hodnotenie: C ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Nechcel som tomu veriť, ale je to fakt totálne nevtipná hovadina u ktorej absolútne nechápem čomu som sa mal vlastne smiať. Naviac ústredný pár boháčov, ktorý sa ocitnú zrazu na mizine je neskutočne nesympatický. Ani herci to nezachránia. Aspoňže na Salmu sa stále veľmi príjemne pozerá. Ale to je sakra málo. 1/10. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Film je překvapivě prošpikovanej filmovejma hvězdama,ale kravina je to řádná.Chvíli jim přejete,chvíli ne,scény jsou překotně poskládaný bez ladu a skladu,a vlastně ten film ani nedává smysl.ani nevim ,proč dávám jednu hvězdu,když je to zralý na odpad.Asi kvůli Salmě,ale ta je tady skoro pořád na pěst.20%. ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Nevím, zda si tato komedie zaslouží tři hvězdičky, ale když dám jednu za Salmu, tak by to tak vyjít mohlo. Zábava to místy byla, i když děj poněkud skomíral ve scénáristickém pekle. Škoda, že to nebylo pojato jako šílená komedie plná ujetého humoru. Mohla to být řádná prdel, ale takto řídký humor takový film neutáhne. Každopádně to na odpad není. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení začalo 13. ledna 2016, natáčelo se v USA. (Varan)

Reklama

Reklama