Reklama

Reklama

VOD (1)

Tajemný mnich, legendární čínský mistr kung-fu, už šedesát let cestuje po světě s magickým svitkem, jenž dodává svému majiteli neomezenou sílu. Dnes musí najít svého nástupce, zodpovědného člověka, kterému by svitek mohl předat. Kar je mladý, do sebe zahleděný sanfranciský výrostek a pouliční spekulant. Když mnichovi jednoho dne zachrání život, zvolí si ho za svého následníka. To však ještě netuší, co je Kar zač a kolik práce ho bude stát naučit jej zodpovědnosti... Ve snímku plném svěžího humoru a rychlých karate mlátiček si hlavní zápornou roli kung-fu zloducha, usilujícího o magický svitek, zahrál Karel Roden, který kvůli této roli absolvoval tvrdé lekce kung-fu. (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (325)

A.L.E.S. 

všechny recenze uživatele

"Pokud uvěříš, že gravitační zákony neexistují, přestanou existovat." Touhle pravdou se dá ohánět opravdu jen ve filmu, jinak bychom nevyráběli letadla a další podobné stroje. Film nebyl zase tak špatný, vždycky, když je v televizi, jdu se na něj kouknout. Já opravdu nemůžu vysvětlit, co mě na nich přitahuje, protože to nevím. Rozhodně bych ho ale neoznačoval za odpad nebo na jednu hvězdičku, jsou totiž i horší filmy... ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Škoda, že si to ten příjemný feeling neudrží až do konce a někde v půlce se z toho začne stávat klasický akčňák (ale s Karlem Rodenem v roli kung-fu nacisty! :D), ale jinak je to úplně v pohodě akční komedie. Má to dobré hlášky, moc mě to nenudilo, Yun-Fat Chow i Seann William Scott jsou hodně fajn, ani se to naštěstí nebere vážně... jen škoda, že režisér nešel víc do absurdna a nerozvinul tak to, co je na celém tom filmu nejlepší. Pak bych vůbec neměl problém dát Neprůstřelnému mnichovi čtvrtou hvězdičku, ale za nenaplněný potenciál a slabší závěr ji prostě dát nemůžu. I tak je to ale fajn záležitost a fakt je třeba ji nebrat vážně. Silné 3* ()

Reklama

themic 

všechny recenze uživatele

Pro mě nic extra, spíše naprostá blbost..! Herecké výkony se nedají úplně tak hodnotit, ale pokud mám tak je to nic moc..:( Příběh je obehrané klišé o nezabitelném mnichovi, kterého nemůže hrát nikdo jiný než Yun-Fat Chow..:) Nejvíce se mi tu líbil Karel Roden, který zahrál dobře toho fašouna... Sean William Scott se do tadytoho filmu nehodí, role mu absolutně nesedla... Musim říct, že jsem se po celou dobu filmu docela slušně bavil nad absurditou scénáře a spracování bojových scén... Bojové scény těžce toporné a nudné... Celkově mě film nezaujal, dávám 3hvězdičky...:( ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Toto je typický film, pri ktorom si po dopozeraní poviete, o čo tu vlastne išlo. Veľká zlátanina s evidentne digitálnymi bojmi a okrem Seanna Williama Scotta s veľmi nesympatickými hercami, predovšetkým teda Jaime King. Najviac čo pokazilo film je strašne pocukrovaný koniec. Posledný klinec do rakvy už potom dávajú strašné dialógy - postavy konajú viac ako nelogicky. Nepriestrelný mních ma stál takmer 2 hodiny môjho života, ktoré nikdy nedostanem späť. ()

forsberg 

všechny recenze uživatele

Umím si představit příjemný večer v obsazení: pár přátel, joint a Neprůstřelný mnich. Jsem si jistá, že nejpozději potom, co Yun-Fat Chow pronese: "You defeated an army of enemies while a flock of crane circled above" pochopíte naplno význam zkratky ROTFLOL. PS: I bez jointa jsem se pobavila náramně. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (12)

Související novinky

Dračí koule Chowa Yun-Fata

Dračí koule Chowa Yun-Fata

21.12.2007

Uvědomujeme si, že to zní jako laciný fórek, ale pro název kung-fu fantasy Dragonball prozatím nemáme překlad, který by zněl méně dvojsmyslně (jsme docela zvědaví, jak si s tím poradí tuzemský… (více)

Reklama

Reklama