foto

Russell Yuen

  • nar. 30.10.1965 (51 let)
    Montreal, Quebec, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 A Family Man
Brace for Impact (TV film)
L'histoire de l'amour
Příchozí
2015 Dívčí román
2014 Corner Gas: The Movie
Midnight Sun
2013 A Very Merry Mix-Up (TV film)
Happy Slapping
Nicky Deuce (TV film)
2011 Kárový kluk (TV film)
Look Again (TV film)
Spoluautor
2010 Fais danser la poussière (TV film)
Jensen Project, The (TV film)
Ledové ostří 4: Oheň a led (TV film)
Na vlásku
The Bait
2009 Náklad do Afriky
Poslední templář (TV film)
2008 Doktor Jekyll a pan Hyde (TV film)
Neuvěřitelný Hulk
Válečné hry 2: Kód smrti
2007 Narušený život (TV film)
Nebezpečné lži (TV film)
Postrach Dennis o Vánocích
Převtělená
2006 Deset a půl stupně: Apokalypsa (TV film)
Má první svatba
Směr smrt (TV film)
2005 Lži a zrada (TV film)
Svět ve válce
2004 Den poté
Dětská srdce (TV film)
Dítě na prodej (TV film)
Elvis Gratton 3: Le retour d'Elvis Wong
Havárie letu 323 (TV film)
Když do města přijdou andělé (TV film)
2003 Chasing Holden
Jak nezískat Pulitzera
Lidská skvrna
Neprůstřelný mnich
Případ Mahowny
Unesená: Příběh Elizabeth Smartové (TV film)
Waildeu kadeu
2002 Léčka
Long Life, Happiness & Prosperity
Pluto Nash
2001 Between the Moon and Montevideo
Hotel "Století" aneb Historie jednoho pokoje
Let 534 v ohrožení (TV film)
Ponorka v ohrožení (TV film)
Rukojmí (TV film)
Slepá hrůza (TV film)
Spravedlnost v hodině dvanácté
2000 Possible Worlds
Someone Is Watching (TV film)
Špinavá hra (TV film)
V těle vraha
Závod s časem (TV film)
1999 Dotyk naděje (TV film)
Maska smrti
Maximální turbulence
Sběratel kostí
Seznam svědků
Show Patty Dukeové (TV film)
Taken
1998 Dead End
Domácí tým
Fatal Affair
Krvavé housle
Podnájem
Provocateur
Psychopat
Ztracený svět
1997 Bob Million (TV film)
Krvavý stín
1996 Hawk's Vengeance
Hlavolam (TV film)
Mrtvý bod
Snowboardová akademie
1991 Scanners II
1989 Umývání mozků

TV seriály

2016 Four in the Morning (TV seriál)
Soukromé očko (TV seriál)
2015 Blood and Water (TV seriál)
Dark Matter (TV seriál)
Episode Nine (S01E09)
Episode Six (S01E06)
Make It Pop (TV seriál)
The Expanse (TV seriál)
Dulcinea (S01E01)
2014 19-2: Policie Montréal (TV seriál)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Kung-fu Crabtree (S07E16)
2011 Agent bez minulosti (TV seriál)
2010 Doylův okrsek (TV seriál)
Unnatural History (TV seriál)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Velká zeď (S03E02)
2009 Skladiště 13 (TV seriál)
2005 Festival, The (TV seriál)
Minuit, le soir (TV seriál)
2004 Newsroom, The (TV seriál)
2003 Les aventures tumultueuses de Jack Carter (TV seriál)
Pohřešovaní (TV seriál)
Veritas (TV seriál)
2002 Street Time (TV seriál)
Sue Thomas: Agentka FBI (TV seriál)
2000 The Secret Adventures of Jules Verne (TV seriál)
1999 Bojíte se tmy? (TV seriál)
Lovci pokladů (TV seriál)
Twice in a Lifetime (TV seriál)
Vlkodlak Tommy (TV seriál)
1997 Diva (TV seriál)
Křik studentů (TV seriál)
Země: poslední konflikt (TV seriál)
1996 Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Mystery Files of Shelby Woo, The (TV seriál)
1995 Scoop IV (TV seriál)
1994 Scoop III (TV seriál)
1993 Kung Fu: Legenda pokračuje (TV seriál)
1991 Urban Angel (TV seriál)
1990 Protiúder (TV seriál)

Dokumentární

2007 Hurikán na povel (TV film)

TV pořady

1999 Ripleyho věřte nevěřte (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace