Reklama

Reklama

VOD (1)

Tajemný mnich, legendární čínský mistr kung-fu, už šedesát let cestuje po světě s magickým svitkem, jenž dodává svému majiteli neomezenou sílu. Dnes musí najít svého nástupce, zodpovědného člověka, kterému by svitek mohl předat. Kar je mladý, do sebe zahleděný sanfranciský výrostek a pouliční spekulant. Když mnichovi jednoho dne zachrání život, zvolí si ho za svého následníka. To však ještě netuší, co je Kar zač a kolik práce ho bude stát naučit jej zodpovědnosti... Ve snímku plném svěžího humoru a rychlých karate mlátiček si hlavní zápornou roli kung-fu zloducha, usilujícího o magický svitek, zahrál Karel Roden, který kvůli této roli absolvoval tvrdé lekce kung-fu. (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (325)

JFL 

všechny recenze uživatele

Akční blbinka pro děcka ala hrané Želvy ninja - včetně směšného přístupu k asijským prvkům, floutkovské rozvernosti a proměny undergroundové komiksové předlohy do uslintané hollywoodské triviality. Nicméně zdejší absurdní roubovačka hollywoodského finále s ustanovením heterosexuálního páru na módní exotickou mystiku nemá ve své tvrdošíjnosti obdoby. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

občas nezaškodí zhlédnout něco přehnanýho (co jinýho filmy kung-fu jsou). něco co nekandiduje na převratnou událost jak v dobrém slova smyslu, tak v tom špatném. já si jen chtěl vychutnat DTS. a potom to musíte brát jako pohádku. pohádku o mnichovi, který měl na těle vytetovaný nějaký znaky a o magorovi z 2. svět. války, kterej si je chtěl přečíst. proto mě nemůže překvapit, že neprůstřelnej je za chvíli každej. P.S.a taky zde učinkuje K. Roden. ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Od tohoto filmu jsem po pravdě moc zázraků nečekal,ale výsledek byl ještě horší než jsem čekal.Od videoklipaře jako je Paul Hunter jsem čekal aspon´ skvěléakční scény,ovšem jejich sestříhání působí poněkuď křečovitě.Z hereckých výkonů mě zaujal Sean William Scott a Karel Roden.Scott si zase jednou vyzkoušel něco jiného než Prcičky.Karel Roden předvedl dalšího skvělého záporáka,i když tentokrát na menším prostoru(a ještě ke všemu ho u nás dabinguje nějakej jinej herec,což mě docela nakrklo).Fat předvádí poněkuď´křečovitý výkon.Kingová je zase bezvýrazná a v příběhu úplně na nic. Chudáci Scott a Roden ()

Torision 

všechny recenze uživatele

Dost trapárna. Seann William Scotta mam hodně rád, ale tahle role mu dost nesedla, když krad v metru peněženky, to bylo jako OK, ale když tam ladil u nějakýho asijskýho filmu to kung-fu, tak to bylo fakt na mě moc, Cow Yun-Fat v tradiční roli Tibetskýho mnicha a mistra všeho, co nejspíš sežral všechnu moudrost světa a tradičně hlásí perly typu "Dobře pohnojená půda dokáže nakrmit miliony." a Roden jako záporák.....no dejme tomu. To především scénárista tohodle filmu je fakt zralej na ránu sekerou do hlavy, protože napsal takovýhle dialogy a zápletku už hraničí s demencí. Moc to ani nezachrání akčí scény, na kterejch se dost podepsal nízkej rozpočet. Ale jako koukat se na to dá. :) ()

forsberg 

všechny recenze uživatele

Umím si představit příjemný večer v obsazení: pár přátel, joint a Neprůstřelný mnich. Jsem si jistá, že nejpozději potom, co Yun-Fat Chow pronese: "You defeated an army of enemies while a flock of crane circled above" pochopíte naplno význam zkratky ROTFLOL. PS: I bez jointa jsem se pobavila náramně. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (11)

  • Herci, ktorí hrali mníchov, boli skutoční žiaci bojových umení školy "Sunny Tang Martial Arts Center" v Toronte. (Raccoon.city)

Související novinky

Dračí koule Chowa Yun-Fata

Dračí koule Chowa Yun-Fata

21.12.2007

Uvědomujeme si, že to zní jako laciný fórek, ale pro název kung-fu fantasy Dragonball prozatím nemáme překlad, který by zněl méně dvojsmyslně (jsme docela zvědaví, jak si s tím poradí tuzemský… (více)

Reklama

Reklama