Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(16)

Když lékařskou praktikantku vtáhnou do světa webtoonů stvořeného jejím otcem, zaplete se do záhadné vraždy, ve které má nějakou roli i sám hlavní hrdina příběhu. (Netflix)

Recenze (21)

Zelilu007 

všechny recenze uživatele

W pro mne nebylo těžké ohodnotit. Do první poloviny skvělá, promyšlená a pěkná podívaná. Asi už lze tušit jak to pak na člověka působilo po přehoupnutí do druhé poloviny, kdy se vše absolutně nevím ani jak změnilo a seriál se snažil protáhnout děj a vůbec celou tu myšlenku do nezdárného konce. Konec jako takový byl už opravdu poslední kapkou. Nelogičnost a vůbec mi to tedy nepřišlo jako happyend. Je mi to docela líto, protože to mělo super myšlenku a tak nějak jsem si i zvykla v průběhu na Lee Suka, ale tohle se jim opravdu nepovedlo. ()

skretik 

všechny recenze uživatele

hm... ako to nazvat.... tie opakovania a vracania sa v deji nazvem "dejove linie"... prva dejova linia super (na 5*)... druha dejova linia bola paradny chaos, ale dala sa stale skusnut, ze je to predsa len sucastou komiksu (na 3-4*)... dalsia dejova linia bola s prepacenim bullshit (1*-odpad), stvrta dejova linia dalsi odpad, ale trocha mensi ako ten predtym (1-2*)... piata dejova linia co ja viem... ak ste sa nestracali doteraz, tak teraz uz urcite ano... takze celkovo BY BOL tento serial paradny, superny... keby sa ho korejci nesnazili napasovat na ten svoj klasicky 16 epizodovy ramec a skoncili by to pri prvej dejovej linii... skoda dobreho napadu ()

Reklama

andiek05 

všechny recenze uživatele

Podle mě byli Lee Jong Suk a Han Hyo Joo skvělí, z "Oh Yeon Joo" jsem měla na začátku obavy, ale stačilo pár dalších minut a strach byl ta tam. Přiznávám, že to bylo trošku zdlouhavější a připomínalo to křečka v kolečku, takové trošku nekonečné, ale nedá se jim upřít, že se člověk u toho nenudil, protože ho vždycky něčím překvapili, šokovali, vystrašili a Oh Yeon Joo a Kang Chul tvořili krásný pár, takže není co řešit. ()

Ivuse 

všechny recenze uživatele

W začal a já byla u vytržení, nápad geniální, herci úchvatní. Seriál mě strhl a já se těšila na každý další díl a nemohla se dočkat až následující týden ty další vyjdou. Jenže pak se něco stalo a já si u jedenáctého nebo dvanáctého dílu naplno uvědomila, že mi něco chybí, a že už to vlastně trvá déle. Kde se to jen zlomilo? Co se vlastně stalo? Nejspíš v bodě, kdy jsme uviděli vrahovu tvář a autorovi se stalo to, co se mu stalo, v tu chvíli byla moje reakce: WTF?. V mnohém souhlasím s komentářem od = Tomas.Senti. Hlavně souhlasím s "uspěchaností příchozích scén" a také to považuji za největší problém. Myslím si, že když člověk W sledoval zároveň s překladem, tedy s odstupem týdne mezi díly, tak měl možnost lépe se zamyslet nad vývojem a tím pádem mu docházelo, že má seriál jisté mezery (sledovat ho bez větších pauz, tak věřím, že bych od seriálu odcházela jako smyslů zbavená) :D nezamýšlela bych se, ale hltala to se vším všudy. Na konci mi zůstalo hodně otázek, nedořešené věci a já byla docela vytočená. Chemie mezi hlavními hrdiny byla, ale vztah mohl být lépe do hloubky rozvinutý, abychom pochopili, proč se do sebe vlastně tak šíleně zamilovali. Hyo-joo jsem viděla asi poprvé (oprava, já ji viděla poprvé v Iljimae, ale tam jsem měla oči asi jen pro hlavního hrdinu! :-D protože jsem vůbec netušila, že ona byla jeho vyvolená -_-) - dialog u výtahu mě dostal do kolen. Doufám, že si Jong-Suk příště vybere nějaký méně překombinovaný seriál, protože já toho chlapa žeru, i ten jeho široký úsměv, který někomu přijde creppy. :D :D Ale víte, co mě bavilo nejvíc? Přechody scén z hraného na kreslený webton (to mi přišlo naprosto špičkové). ()

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Poté, co se na monitoru objevilo "W final episode", mám podobné pocity jako Bláznivý pes, věřím a jdu psát komentář, protože nechci (na rozdíl od Bláznivého psa) čekat týden (ale on vlastně nečeká). Prostě. Seriál, ve kterém jsem okolo dvanácté epizody v duchu prosil o chvíli oddychu. Nedá se říci, že tento seriál člověka "drží". Tento seriál člověka "vycucává". Má za sebou x epizod, x emocí a ještě musí dál přemýšlet. ()

Galerie (213)

Reklama

Reklama