Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(16)

Když lékařskou praktikantku vtáhnou do světa webtoonů stvořeného jejím otcem, zaplete se do záhadné vraždy, ve které má nějakou roli i sám hlavní hrdina příběhu. (Netflix)

Recenze (21)

Zelilu007 

všechny recenze uživatele

W pro mne nebylo těžké ohodnotit. Do první poloviny skvělá, promyšlená a pěkná podívaná. Asi už lze tušit jak to pak na člověka působilo po přehoupnutí do druhé poloviny, kdy se vše absolutně nevím ani jak změnilo a seriál se snažil protáhnout děj a vůbec celou tu myšlenku do nezdárného konce. Konec jako takový byl už opravdu poslední kapkou. Nelogičnost a vůbec mi to tedy nepřišlo jako happyend. Je mi to docela líto, protože to mělo super myšlenku a tak nějak jsem si i zvykla v průběhu na Lee Suka, ale tohle se jim opravdu nepovedlo. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Dalo by se říct, že se to scénáristům ke konci trošku vymklo z rukou, a pravidla hry si měnili tak, jak se jim to hodilo. A mnohdy to možná ani moc nedávalo smysl. Jenže jakožto divák, který si dobrovolně pustí tenhle žánr, mám k těmto věcem toleranci a beru to tak, že když může existovat komiksový svět, kam si lidé chodí na návštěvu, může se dít vlastně cokoliv. Zvlášť když se mi líbí herecké výkony, hudební doprovod a komiksové prostředí celkově. Vedle hlavních hrdinů, u nichž bych předem nevěřila, jak moc se k sobě budou hodit, mě bavil hlavně otec Oh Yeon Joo a taky Soo Bong. Jednu výtku bych ale stejně měla. Jong Suk začíná být opravdu skvělý herec, ale mně k němu bojové scény prostě nejdou. Nebo spíš jemu nejdou. Nevím, jestli je to tou postavou, ale mnohem radši se dívám na rvačky takového Raina nebo třeba Go Sooa. Jo a pochválit musím také nenucenou reklamu na auta. Ta byla prima. 4,5* ()

Reklama

skretik 

všechny recenze uživatele

hm... ako to nazvat.... tie opakovania a vracania sa v deji nazvem "dejove linie"... prva dejova linia super (na 5*)... druha dejova linia bola paradny chaos, ale dala sa stale skusnut, ze je to predsa len sucastou komiksu (na 3-4*)... dalsia dejova linia bola s prepacenim bullshit (1*-odpad), stvrta dejova linia dalsi odpad, ale trocha mensi ako ten predtym (1-2*)... piata dejova linia co ja viem... ak ste sa nestracali doteraz, tak teraz uz urcite ano... takze celkovo BY BOL tento serial paradny, superny... keby sa ho korejci nesnazili napasovat na ten svoj klasicky 16 epizodovy ramec a skoncili by to pri prvej dejovej linii... skoda dobreho napadu ()

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Poté, co se na monitoru objevilo "W final episode", mám podobné pocity jako Bláznivý pes, věřím a jdu psát komentář, protože nechci (na rozdíl od Bláznivého psa) čekat týden (ale on vlastně nečeká). Prostě. Seriál, ve kterém jsem okolo dvanácté epizody v duchu prosil o chvíli oddychu. Nedá se říci, že tento seriál člověka "drží". Tento seriál člověka "vycucává". Má za sebou x epizod, x emocí a ještě musí dál přemýšlet. ()

jarah 

všechny recenze uživatele

Tento seriál som zámerne odkladala, pretože Lee Jong Suka veľmi nemusím a to ma dlhý čas odrádzalo. Na druhej strane, milujem tento žáner, preto som ho vzala na milosť. Musím uznať, že sa úlohy komixového hrdinu ujal slušne. Nie, žeby sa mi z neho začali podlamovať kolená, stále mám pochybnosti o jeho hereckých kvalitách v porovnaní s inými JK hercami, ale možno prehodnotím svoj postoj k jeho umelému úsmevu. Zo seriálu som mala rovnaký pocit, aký tu už predo mnou niekto opísal. Sedela som ako zhypnotizovaná a nechávala sa psychicky a emočne "vycucávať" do poslednej minúty. Občas som sa pristihla, že zabúdam dýchať. Koexistencia dvoch svetov je zvládnutá veľmi dobre, takže zapájať logiku do niečoho, o čom nemáme ani tušenia ako by mohlo fungovať, by bola zbytočná špekulácia. Rozhodne neľutujem čas strávený jeho sledovaním a dokonca si pozriem aj iné odložené seriály s LJS. ()

Galerie (213)

Reklama

Reklama