Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Karolína chodí se Stevenem. Steven je fajn, ale když přijde řeč na jeho rodinu, začne být divný. I když Karolína čeká se Stevenem dítě, představení jeho rodičům se stále odkládá. Steven ví, co dělá. Karolína se však nedá odradit. K setkání musí dojít a všechno se začíná neuvěřitelně zamotávat. (oficiální text distributora)

Recenze (47)

Siegmund 

všechny recenze uživatele

Opravdu netradiční námět. Ovšem to zpracování mě teda vůbec nenadchlo a vůbec se mi nelíbilo. Český dabing je sice kvalitní, ale obsahy mnoha dialogů jsou natolik ubohé, že mi výrazně kazily dojem z filmu. Celý děj je vlastně složený z potkávání se někoho s někým. A právě tato setkání jsou prošpikována plytkými dialogy. Tento film už rozhodně vidět nemusím a jeho zhlédnutí bych doporučoval jen v případě potřeby zabít čas. ()

italka63 

všechny recenze uživatele

Tenhle snímek jsem viděla před pár lety,a musím říct, že si na něj vzpomenu, kdykoliv v nějakém filmu vidím trpaslíka nebo trpaslici.A pokaždé si vzpomenu, jakou fyzickou, ale i psychickou bolest prožívají, jak je u nich v životě všechno jinak, ale nejen v jejich, ale i životech jejich blízkých.Skvělý Gary Oldman i Matthew McConaughey....stojí za podívání. ()

Reklama

tom88 

všechny recenze uživatele

Je to zvláštnejší film ako by sa zdalo, možno nie je úplne dotiahnutý a chýba mu viac vecí, no preto by som ho nezatracoval. Nedá sa povedať, že by nefungoval alebo, že by tu bolo niečo jasne podpriemerné. Po všetkých stránkach je to priemer, akurát je pravda, že by sa z námetu dalo vytrieskať oveľa viac. A ešte jedna vec je, že je tu hviezdne obsadenie, tak keď nič, tak aspoň sa je stále na čo dívať. 60% ()

FritoleXx odpad!

všechny recenze uživatele

Je dobře, že vznikají filmy o společenských problémech jako tenhle, ale tohle bylo totální utrpení sledovat kvůli velmi ale velmi slabému scénáři. Tolik zbytečných rozhovorů a scén se jen tak nevidí. Matthew Bright by zasloužil zavřít za plýtvání talentem herců a lidi zodpovědní za některé kostýmy a účesy Kate Beckinsale by si měli posedět v chládku s ním. A nevím jestli se hercům nechtělo nebo co, ale jediný, kdo projevil trochu zájem o herectví, byl Gary Oldman... Ostatní mi přišli jako kdyby to chtěli mít co nejrychleji zasebou a jen odkecali co měli ve scénáři. ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Člověk by čekal sympatickou nezávislou ujetinku o trpasličích lidech a on zatím romantický cajdák. Navíc zcela bez nápadu a děje. Námět nabízí víc než dost možností jak vytvořit zajímavé situace, vážné i komické. To vše zůstává zoufale nevyužité. Zbývá jen zmalovaná Kate Beckinsale, která ve filmu ve dne v noci vypadá jakoby právě přišla od kadeřníka, a docela ucházející Gary Oldman, který dává do role mnohem víc, než si ta role zaslouží. 45% ()

Galerie (24)

Zajímavosti (1)

  • Režisér Matthew Bright byl za svůj finální sestřih filmu vyhozen, protože se nelíbil studiu. Herec Peter Dinklage naopak prohlásil, že režisérský sestřih byl skvělý a studio jej svým zásahem zničilo. (Gary)

Reklama

Reklama