foto

Debbie Lee Carrington

  • nar. 14.12.1959
    San Jose, California, USA
  • zem. 23.3.2018 (58 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Special Unit
2009 Bitch Slap
2008 Pohádky na dobrou noc
2006 Special Unit (TV film)
2004 Big Time
Chuckyho sémě
Polární expres
2003 Ďáblíci
2002 Austin Powers - Goldmember
2000 Let soba (TV film)
Nezávislý
1999 Taková normální holka
1998 Chuckyho nevěsta
Velký Joe
1997 Muži v černém
1995 Katie - Dítě divočiny
1994 Vesmírní křižáci
1992 Amazing Stories: Book Five (video kompilace)
Batman se vrací
Cattive ragazze
Máma a táta zachrání svět
Seedpeople
1990 Fešácký kriminál
Spaced Invaders
Total Recall
1987 Harry a Hendersonovi
The Garbage Pail Kids Movie
1986 Captain EO
Kačer Howard
Vetřelci z Marsu
1984 Dobrodružství Ewoků (TV film)
Earthlings (TV film)
1983 Star Wars: Epizoda VI - Návrat Jediho

TV seriály

2016 Grace and Frankie (TV seriál)
The Party (S02E12)
2012 Úplně normální (TV seriál)
Pilot (E01)
2009 Sběratelé kostí (TV seriál)
Trpaslík v bahně (S05E07)
2006 Dexter (TV seriál)
S pravdou ven (S01E11)
2004 Huff (TV seriál)
Červené kalhotky (S01E05)
2002 Pohotovost (TV seriál)
Křižovatky osudu (S08E14)
2000 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Naslouchat strachu (S05E09)
1997 Damian Cromwell's Postcards from America (TV seriál)
1994 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Stand-In (S05E16)
1993 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Food for Thought (S05E04)
1990 Ženatý se závazky (TV seriál)
Ženatý s mimozemšťany (S05E07)
1985 Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
Silná anténa (S01E07)

Dokumentární

2016 30 Years of Garbage: The Garbage Pail Kids Story
1986 Making of 'Captain Eo', The (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace